Убиваш, даваш 2000 лв. и си вън ;)

Модератори: Don Horhe, Lord

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Убиваш, даваш 2000 лв. и си вън ;)

Мнение от Jamesmagno »

Пуснаха срещу 2000 лева убиец от ареста

45-годишният Александър Александров от Перник, който уби съседа си - 27-годишния Мартин Петров е освободен под гаранция от 2000 лв., съобщиха от Пернишкия окръжен съд, цитирани от БГНЕС.
Според магистратите няма вероятност Александров да се укрие, или да извърши ново престъпление.
Срещу 45-годишния мъж е повдигнато обвинение за умишлено убийство по чл. 115 от Наказателния кодекс. Той е направил пълни самопризнания пред съдия за извършеното от него убийство.
Трагедията се е разиграла на 5 март тази година около 19 ч. Мартин се прибрал в дома си в квартал "Рудничар" и пуснал силно музика. Младият мъж, който се препитавал с незаконен добив на въглища и временна работа, често посягал към чашката. Като пийнел, усилвал музикалната уредба в дома си до максимална степен и тормозел съседите си с чалга. Александров няколко пъти се оплаквал в полицията, откъдето предупреждавали Мартин.
На 5 март, след поредната порция силна музика и оплакване в полицията, Александров нападнал съседа си и след скандал го ударил с винкел по главата. При аутопсията на тялото било установено, че има и следи от душене. За да се отърве от тялото, Александър го натоварил на колата си и го затрупал до бетонна стена в центъра на Перник. Минувачи забелязали подаващ се крак и съобщили в полицията.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Убиваш, даваш 2000 лв. и си вън ;)

Мнение от Boromir »

Кое точно те смущава? Четох статията и разбрах:
1. това не може да се брои за предумишлено убийство.
2. след като е ясно, че куките нищо не са направили и няма да направят, иде ред на законите от Дивия Запад, към който Перник принадлежи повече от Калифорния. Просто чилякът се е поувлякъл в линча и е пръснал кратуната на меломана. Стават такива работи, но ние гледаме напред - това е футболът.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Boromir написа: 1. това не може да се брои за предумишлено убийство.
Трепем се - нищо, давай да ходим за по бира. Колко безгрижно си живеем ;) С тия следи от душене не е било баш без да иска, шъ знайш. А и е скрил тялото, не е се е предал. Освен това куките явно са идвали неведнъж да хокат убития, тъй че и тях не мога да обвиня изцяло в случая... А дори да пренебрегнем всичко това, което не би било много мъдро - два бона са ми малко за убийство.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Еми как да ти кажа, и аз бих скрил мършата - не ми се влиза в затвора заради някакъв мизерник, дето като се нафирка и си мисли, че е на поп-фолк концерт. И на мене ми късат нервите филипинецът отляво и негрото от третия етаж като надуят рап, регетон и прочие говна, та ми иде да грабна чука, да наложа колониалния корков шлем и да им покажа кой е истинският шеф, ..... им.

После, между убийство "без да искам" и "непредумишлено" убийство има доста сериозна разлика, но това са юридически скудоумия и не ми се дълбае в тях.
А куките? Ти, дето ненамколко товара клетви и попържни изсипа по тях, сега не се чувстваш като да ги обвиниш, че с безсъмнено нулевата си ефективност и компетентност не са попречили никак на развоя на събитията?

Тъй че, да, изводът е един - действително отиваш за бира и благодариш на Джизъс, че не ти е на тебе това на главата. :flower: :flower: :flower:
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Явно ценя човешкия живот и телесното съществуване повече, отколкото трябва... :shock: :lol: Щом толкова го е дразнел съседът, ако имаше малко акъл, щеше да намери и друг начин да си реши проблема. Щом няма акъл и трепе - затвор.

Куките не знам точно какво са направили, за да обвинявам тях този път, но да част от вината винаги е тяхна. :mrgreen:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Според практичните швейцарски учени събраната цена на химичните елементи, изграждащи телото человеческо, е около 20 швейцарски франка. :lol: :lol:

Разбира се, това е себестойността на около 20 палестинци, примерно, или на 200 цигани, ако говорим за принос към човечеството, но нека не навлизаме в пазарни подробности, че търговците на органи ще ни се сърдят.

Мисълта ми е, че един живот има силно относителна и варираща стойност, а прекаленото му ценене води до Амнести Интернашънъл, либерализъм, демокрация, страх от смъртта и прочие заблуди на бедните умствено. Не се стягай, хакуна матата. Сериозно :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Абе поправете ме ако греша, ама този хубостник дето джеймс толкоз пищи против него е пуснат от предварителния арест, нали така? Смисъл да се държат хора в предварителния арест има само в два случая - един законен и един морален.

Законният е, че в предварителния арест се държат следтствени хора, за които има опасност да се укрият ако бъдат пуснати на свобода и по този начин да затруднят наказателното производство срещу тях.
Моралният е да се държат там за превъзпитаване определени индивиди в килии със загорели мангали. Това аз препоръчвам да се използва основно срещу чужденци които не знаят къде им е мястото :mrgreen:

Така като гледам цитирания случай не е нито един от двата, нали? Присъда още няма, че да пищиш как като убиеш някого те пускат от затвора. Човека може изобщо да не го осъдят ефективно. Не е като да не познаваме такива случаи за непредумишлено убийство в България :roll:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

хакуна матата
Хаха, намери на кого да го кажеш :lol: Макар твоето и моето "хакуна матата" да се различават малко, съм сигурен, че отиват в една посока. :faroah:
Smoking Mirror написа:Не е като да не познаваме такива случаи за непредумишлено убийство в България :roll:
Да, де. Именно.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Jamesmagno написа:
Smoking Mirror написа:Не е като да не познаваме такива случаи за непредумишлено убийство в България :roll:
Да, де. Именно.

Но предвид, че този още не е такъв не виждам смисъл да викаш по този повод :compress:

И сега едно вътрешнокликово съобщение, брате (всмисъл такова дето кристо и другите няма да го разберат, защото не са от висшата клика на форума :P ) - ходи да си хвърляш инициативата.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

И два трета и взимам контрол над сайт. Ше си поемете три урука от дискард пайл в следващия скърмиш.

Хня-хня-хня :twisted:
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Smoking Mirror написа: Моралният е да се държат там за превъзпитаване определени индивиди в килии със загорели мангали.
Това е за рубриката "Какво ви натъжи днес?"
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

proUSA написа:
Smoking Mirror написа: Моралният е да се държат там за превъзпитаване определени индивиди в килии със загорели мангали.
Това е за рубриката "Какво ви натъжи днес?"
Защо? Как точно те натъжава метода ми за възпитание на принципа на мургавата тояга :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “България”