има ли някой-СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ-2 или 3 курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
gonzo
В началото бе словото

има ли някой-СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ-2 или 3 курс

Мнение от gonzo »

някой може ли да ми каже как протича изпита при Чавдарова-история на соц.работа?тежък ли е?благодаря предварително!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Не мога да ти кажа. И 10 теми да пуснеш, ако няма потребител, който да учи това, няма да ти отговори. ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА! НЕ Е ДОПУСТИМО ДА ПУСКАШ ПО 3 ТЕМИ ЗА 1 И СЪЩО НЕЩО! Другите две ги трия. Моля те, за вбъдеще спазвай въпросните правила. Благодаря.
Аватар
gonzo
В началото бе словото

Answer

Мнение от gonzo »

съжалявам че пуснах 3 теми почти едновременно(доставчика ми е много зле и нешо ми се сбъгна нета)ОБАЧЕ ТИ НЕ СЕ ПРАВИ НА НЯКЪВ ШЕФ(ЗА В БЪДЕЩЕ)АКО ОБИЧАШ!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз съм шеф, но това е друг въпрос. Като модератор на този форум, задълженията ми са да разяснявам, трия и т.н. :)
Аватар
gonzo
В началото бе словото

Мнение от gonzo »

къв шеф си ти?май нещо не си редовен.ти си просто един ГЪЗ
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:lol:
Нарушени 3 и 5 правило за ползване на форума :)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Crematory,защо не му/и изтриеш отговора?Все пак няма право да държи такъв език във форума!А и нищо толкова не си му/и казала,че да почва с обидите!
gonzo,не си избрал/а правилното място,за да се правиш интересен/а!Ако беше прочел/а правилата,не само щеше да разбереш,че не можеш да пускаш няколко теми за едно и също нещо и да използваш груб език,но и че модератора(каквато е Crematory) има право да трие темите или съобщенията ти,ако смята че са неподходящи.Бих казала,че,ако не промениш държанието си,нямаш бъдеще в този форум :evil: !
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”