Заведения и клубове,които посещавате.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Заведения и клубове,които посещавате.
Да, там е туй Кабаре. Ами ок ,хайде тогава който е навит за Хостела , да пише ,след като има пиене задължително ще си изкараме добре 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Аз като отида в "Петък" и гледам малко като гърмян заек, особено като почнат в 10 да се изнасят лапетата... малко детската градина е, но иначе е супер сладкото местенце 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми като отидеш и почнеш да се наливаш като невидел от шест часа, нормално е в десет вече да си полу-умрял
Обаче аз отдавна не съм ходила та, последният път беше началото на март и свърши потресаващо, та...

ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Петъка ми направи впечатление че е бая малко и не ми се стори уютно. Ама аз не съм се и задържал там за повече от 10 минути.
Not because the fox barks...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
аз съм утре вечер в хостела.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз може и да мине утре, зависи, сега съм яко дрънк и не се знае, ако излеза с човека, ще съм иаз в Хостела, иначе днес пих на домашно и съм тоооооооооооооооооооооооолкова хепи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И ний искахме да ходим там, но след като някой каза,че малката бира била три лева направихме кръгом и се забихме в билкова 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Нищо ненормално.JudyRamone написа:малката бира била три лева
Довечера съм в JOY Младост

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ее, за теб може и да е ненормално, но аз съм свикнала на Загорки от 1 лев
А също и на безплатни
Три лева за малка бира ще дам само ако с нея върви още цяла каса 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Снощи в Джой беше СТРА ХОТ НО!
Около 50-тина човека бяхме с певици, озвучители, ди джеи, а може би и сервитьорки
Адски купон, където в София никъде го няма.
Невероятно изживяване, при това не пих! Валеше сняг - вървене в калта не е оферта, за такси не ни се даваха пари, а снеговалежът ми е любимото атмосферно условие.
Пих шоферското питие - Baileys.
Ивена ни даде автографчета, излезе да пее чак в 2. Изпя новия си сингъл, всичко от новия албум и някои не нейни песни. В почивката беше в сепарето при компанията и преди да излезе за втората част се разпяваше от сепарето. Пуска си микрофона и пееше върху това, което върви в момента. Както се носи фолклора - това фолк певиците най-добре го могат... чак снощи потвърдих фолколора, че чудесно се получава и забавно.
Разпявка на питие и цигарка.
Ди джея в първия момент
загря моментално и тръгна с анонса - след малко нашият специален гост...
Много е атрактивна. Знае как да си представи програмата, кога да направи поздрав, кога да тръгне между масите... играе с аудиторията. Това качество е от значение за един артист, презентатор и тн.
Сервитьорката забрави на масата ни една енергийна напитка и си я джокнахме
Как ме вдигна това чудо
Преди час се събудих с бистър ум.
Довечера съм готов за нови подвизи
Най Перник ииииИИИИИ Теодораааааа... В две поредни нощи да видиш двете топ певици... безценно!
Около 50-тина човека бяхме с певици, озвучители, ди джеи, а може би и сервитьорки
Невероятно изживяване, при това не пих! Валеше сняг - вървене в калта не е оферта, за такси не ни се даваха пари, а снеговалежът ми е любимото атмосферно условие.
Пих шоферското питие - Baileys. Ивена ни даде автографчета, излезе да пее чак в 2. Изпя новия си сингъл, всичко от новия албум и някои не нейни песни. В почивката беше в сепарето при компанията и преди да излезе за втората част се разпяваше от сепарето. Пуска си микрофона и пееше върху това, което върви в момента. Както се носи фолклора - това фолк певиците най-добре го могат... чак снощи потвърдих фолколора, че чудесно се получава и забавно.
Много е атрактивна. Знае как да си представи програмата, кога да направи поздрав, кога да тръгне между масите... играе с аудиторията. Това качество е от значение за един артист, презентатор и тн.
Сервитьорката забрави на масата ни една енергийна напитка и си я джокнахме
Довечера съм готов за нови подвизи
Най Перник ииииИИИИИ Теодораааааа... В две поредни нощи да видиш двете топ певици... безценно!

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Хееей изкарваш си страхотно! Имиджът ти вдигна левъл.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Охооооо...
Довечера пак ще кача левъл.
Певиците се радват на редовни посещения, без майтап. И примерно като не си бил дълго време на нейно участие - охооо, къде беше, къде се изгуби... Загрижени са
Довечера пак ще кача левъл.
Певиците се радват на редовни посещения, без майтап. И примерно като не си бил дълго време на нейно участие - охооо, къде беше, къде се изгуби... Загрижени са

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Тази вечерMethuselah написа:Имиджът ти вдигна левъл.
+5 LEVELS
Адреналин на МАКС!
Чудя се откъде да започна. Авто адреналин, дискотечен адреналин и всякакъв. Добре, подред.
Тръгваме с приятелката спокойно към 23 часа от бул. Христо Ботев в посока княз Борис I и оттам - Перник. Лек снежец. След Княжево към Владая в джендемите се усили, снегорините бяха на момента там. Евалата за бате Бойко. Но аз не се възползвах от пясъкът им, задминах ги на момента. Бяхме сами и снега. А да - и един нещастник каращ с 40-50 на око казано.
Към 23:30 бяхме пред Синдикалния дом на градО. Най клубът на Перник всъщност е бивш кино салон, конферентна зала или подобно. Стайлингът е тип "Най", но много добре приспособен към формата на залата. На 4 нива беше
Влизаме, салонната управителка ни настани на пичовски места - на кресла. Сяяяя, познати на Теди не могат да бъдат цакани с топла бира.
Повечето от посетителите бяха нормални, не липсваха такива с дънки и сако, анцуг... Дори и малко меле имаше, секюритито се намеси на момента, но както се носят притчите - това е нормална картина за Перник.
А обслужването беше на високо ниво. Аз бях като вчера на шоферското питие Baileys.
Като влезнаха Явор (озвучителят на Теди) и самата Теди
Естествено, че й подготвихме изненада. Сняг, лед, каквото ще да е - нищо не ни спира. Фенове номер едно в България!
Участието й беше много добро.
След "гАси тока", тръгва да анонсира следващата, аз брейкнах програмата с един вик SEEEEEEEEEEX. Не е ли логично?
Яка работа. Но това не е всичко!
Излизаме и беше понавалял снежец, чистих снега от стъклата на супер мега якото ми возило точно до Хикс тройката на Теди.
Хм
Вътре в дискотеката е едно, ама на пътя вече сме колеги... Добре, приех предупреждението му, въпреки че нито съм сляп, нито сакат.
На пътя имаше само насрещно движение - баничарки да зареждат Перник, Кюстендил и подобни. Към София - никой, т.е. яко каране без никой да ми пречи.
Преди Руски паметник на огледалото виждам ксенони, минава джипарата на Теди, охооооо - кръшват към Скобелев - и ние натам. Прецъквам дълги със заявка да ги подгоним и газ до дупка. Настигнахме ги
Завоя на подлеза на НДК го взех със 110!!! Отивайте - мерете завоя, още 2,3,4, 65757373... пъти мога да го взема така.
Явор не избра добрата крива, натисна спирачка по-рано отколкото трябва. Аз съответно се придържах към идеалната крива, навременна спирачка, всичко както съм го чел и оттренирал доста пъти преди това.
На тоя мокрия асфалт - с моята конфигурация - БЕЗ ABS - който рече да направи това - памперс ще му подсигуря, после ще го черпя със затягащ медикамент, за да спрем диарийката. Преди това предупреждавам - излитането от завоя няма да е като на онова лапенце в Дружба. Тука те посреща бетонната стена
На светофара след подлеза спрях точно до тях. И на всеки следващ светофар си говорихме през отворените стъкла и на светофара на Ректората си казахме по "чао"
Върнах му жеста на колегата - "Колега, като гледаме това и това... много неравностойна битка." За какво говорим - 2,5 пъти по-голям обем и 5 пъти по-мощно
Теди ми пожела някой ден да карам като нейното
Много добро пожелание, наистина. Само, че не се пада от Новогодишна баница.
Лелеееее, ако карах такава машина... с тия широките гуми... тоя завой щях да го отвея със 130. Бас ловя.
Мнооооого се накефих.
А отстрани картинката ще е била мега хипер яка. Клио гони Х3.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ммм, най-после ходих в Петък - много добро заведение е. Обаче се чудя защо ни вдигнаха чашите...не ми хареса особено обслужването.Но обстановката е прилична,въпреки че ми се стори малко на размери , музиката - релаксираща.
Toto-I will remember