Може. Но не го направи, а имаше възможност. Така че тази идея по-скоро отпада.Лорд Носферату написа:Възможно е момчето да е искало да завърже разговор :Р
[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ходенето до Пирогов... Ужасно тъжно ми стана... и самата болница, и хората там са като изоставени на произвола на съдбата 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ударих си пръста на крака, ох, мн ме заболя
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Last.fm ми пусна една стара песен на една група, която страшно много обичам, но напоследък съм позабравила...
И в този момент ми се прииска да си пусна няколко техни песни, които харесвам.
Но не мога да го направя, защото пълната им дискография, която съм събирала изпод дърво и камък с всевъзможни кавъри и бонус тракове, присъстващи само в ограничен брой лимитед едишъни, струващи майка си и баща си - всичко това е на харда на стария ми компютър, който не работи. И просто няма как да си прехвърля музиката. А де това да беше единствената рядка дискография.
Ехххххх....
И в този момент ми се прииска да си пусна няколко техни песни, които харесвам.
Но не мога да го направя, защото пълната им дискография, която съм събирала изпод дърво и камък с всевъзможни кавъри и бонус тракове, присъстващи само в ограничен брой лимитед едишъни, струващи майка си и баща си - всичко това е на харда на стария ми компютър, който не работи. И просто няма как да си прехвърля музиката. А де това да беше единствената рядка дискография.
Ехххххх....
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Хардът ли не работи или компът? Ако е второто - лесна работа, но и за първото има лекове. Пробвала ли си да го спасяваш?
Аз пък гледах Пазителите. Еми хареса ми, пък! Това е комикс, все пак. И откога не съм виждал хубав филм, по-дълъг от два часа.
Но ме подразни накрая как някакъв си извади телефона и почна да си бърбори. И тия до него само се хилеха. Ама се сдържах, че щеше да стане по-голяма дандания...
Аз пък гледах Пазителите. Еми хареса ми, пък! Това е комикс, все пак. И откога не съм виждал хубав филм, по-дълъг от два часа.
Но ме подразни накрая как някакъв си извади телефона и почна да си бърбори. И тия до него само се хилеха. Ама се сдържах, че щеше да стане по-голяма дандания...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами... то е абсурдно, всъщност...Лорд Носферату написа:Хардът ли не работи или компът? Ако е второто - лесна работа, но и за първото има лекове. Пробвала ли си да го спасяваш?
Компютърът е лаптоп. И това, което не му работи, е дупката отзад, където ръгаш захранващия кабел... защото се е разпоило за пореден път и защото разчитам на един приятел на майка ми да го оправи, но човекът има бебе на по-малко от месец и не му е лесно.
И, не, нямам намерение да го нося в сервиз, където да ме одрусат стотина лева заради едното запояване. Оу, да, питах... толкова е.
Та, да, малко й е трудно на машината да работи без електричество.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Hope you don't mind да изброя няколко възможни решенияMidwinterSun написа:...
- Нямаш ли друг познат с поялник?
- Имаш ли познат с подобен лаптоп? Демек със съвместима батерия? Ако само кабелът за захранването е зле, една заредена батерия би си работила.
- А ако можеш да сложиш харда на друг лаптоп, също можеш да си прехвърлиш нещата по дискове.
- Имаш ли обикновен комп? Просто да вържеш харда към него.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Имам бе, ама хората ги е страх да отварят лаптопи...Лорд Носферату написа: Hope you don't mind да изброя няколко възможни решения
- Нямаш ли друг познат с поялник?
- Имаш ли познат с подобен лаптоп? Демек със съвместима батерия? Ако само кабелът за захранването е зле, една заредена батерия би си работила.
- А ако можеш да сложиш харда на друг лаптоп, също можеш да си прехвърлиш нещата по дискове.
- Имаш ли обикновен комп? Просто да вържеш харда към него.
2. Цък - такава скапана Тошиба като моята никой няма
3. Ъъъъ... Чакай малко, това звучи твърде сложно.
4. Няма обикновен комп... и той е на поправка в момента, защото харда му започна да гори.
Оценявам опита да помогнеш. =) Все пак, да съм благодарна, че имам работещ компютър, ако не друго...

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
От какво пишеш сега?
Ако ми дадеш харда, съм горе-долу сигурен, че мога да ти извадя нещата. Може би дори ще стане на лаптопа ми, та да се срещнем и да си ги извадиш лично, ако са поверителни :Р бе дай една снимка на тоя хард :Р
Ако ми дадеш харда, съм горе-долу сигурен, че мога да ти извадя нещата. Може би дори ще стане на лаптопа ми, та да се срещнем и да си ги извадиш лично, ако са поверителни :Р бе дай една снимка на тоя хард :Р
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Откъде да ти намеря снимка на харда? Дори не знам как да отворя проклетата Тошиба!
Сега пиша от новия лаптоп... Този, който се принудих да купя, след като останах без кьорав компютър по средата на сесията.
А иначе - много мило предложение, но не ми се иска да те натоварвам излишно с разни глупости. =)
Сега пиша от новия лаптоп... Този, който се принудих да купя, след като останах без кьорав компютър по средата на сесията.
А иначе - много мило предложение, но не ми се иска да те натоварвам излишно с разни глупости. =)

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
научих нещо, което знаех, че ще се случи,
но знаех, че и няма да искам да го разбирам,
общо взето, гадни новини
но знаех, че и няма да искам да го разбирам,
общо взето, гадни новини
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
за втори път си причиних да попитам нещо и да получа отрицателен, но и двусмислен отговор... животът ми е ад в това отношение... все си обещавам повече да не го правя
забравих да добавя - ходих на обявяването на наградите на филмовото предизвикателство на синемафия. караха хората да си плащат за това, че отиват да гледат собствените си филми. освен това филмът, който спечели да отиде на фестивалът в Сараево изобщо не отговаряше на изискванията! просто съм потресена. имаше толкова много добри филми, макар и нашият да не беше сред тях, но определено някой от тях беше по-достоен...поне анимацийката беше добра. а също така нямаха разделение за игрален, анимация и експериментален и в крайното класиране се оказва, че има два игрални филма, 6 (всички) анимации и 1 експериментален... можеха повече игрални да сложат бе...
забравих да добавя - ходих на обявяването на наградите на филмовото предизвикателство на синемафия. караха хората да си плащат за това, че отиват да гледат собствените си филми. освен това филмът, който спечели да отиде на фестивалът в Сараево изобщо не отговаряше на изискванията! просто съм потресена. имаше толкова много добри филми, макар и нашият да не беше сред тях, но определено някой от тях беше по-достоен...поне анимацийката беше добра. а също така нямаха разделение за игрален, анимация и експериментален и в крайното класиране се оказва, че има два игрални филма, 6 (всички) анимации и 1 експериментален... можеха повече игрални да сложат бе...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
В музик идол не пуснаха Димитърчо, дето пя Love of my life. И разплакаха детето. Гадове.
Бе ако си промениш решението, насреща съм, да знаеш
Бе не мога да си представя лаптоп да не може да се отвори :Р Даже на хард, процесор и рам трябва отделни капачета да има. А и нали ще го отавя твоят човек с поялника, да запоява.MidwinterSun написа:Откъде да ти намеря снимка на харда? Дори не знам как да отворя проклетата Тошиба!![]()
Бе ако си промениш решението, насреща съм, да знаеш
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моят човек с поялника... тра-ля-ля... Той ако се появи, направо ще го оправи
На мен обаче ми дойде до гуша и ще се оплача от още едно нещо.
Целият ми апартамент е покрит с прахоляк от разбита мозайка! Защото баща ми се направи на голям и тръгна да прокарва тръби под пода в коридора...
Всичко е в прах!
Котките са целите в прах!!! Горките животни, толкова са прашасали, че допреди малко ги бърсах с мокра хавлиена кърпа.
Направо не ми се мисли какво чистене ще трябва да пада след като ремонта на банята приключи. Такъв кошмар и в най-страшните си сънища не съм сънувала...
На мен обаче ми дойде до гуша и ще се оплача от още едно нещо.
Целият ми апартамент е покрит с прахоляк от разбита мозайка! Защото баща ми се направи на голям и тръгна да прокарва тръби под пода в коридора...
Всичко е в прах!
Котките са целите в прах!!! Горките животни, толкова са прашасали, че допреди малко ги бърсах с мокра хавлиена кърпа.
Направо не ми се мисли какво чистене ще трябва да пада след като ремонта на банята приключи. Такъв кошмар и в най-страшните си сънища не съм сънувала...

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ох, и мен ме чака ремонт скоро... е, майсторите ги чака, но мен ме чака избора на майстори и чистенето след майсторите.