Само така! Аз така веднъж скастрих един чичко, който си хвърли опаковката от вафла в парка. Май здравата го хвана срамът, щото дума не можа да обели, но си взе боклука и го хвърли в кошчето.Лорд Носферату написа:Как тероризирам учениците... много съм лош (angel)
Излязох да хвърля боклука и да взема хляб от магазинчето до нас. Във входа пак се бяха събрали разни пушещи пишлеменца от училището и тъкмо тръгваха. И единия го видях как си хвърли фаса на земята. Успях да го стигна още като се обърна да тръгва, дръпнах го за качулката и на пет пръста от лицето му му се накарах как ще си вземе фаса и ще го занесе в кофата. Веднага. Успя само да скалъпи едно "окей" и се наведе, та два фаса вдигна. Сигурно после ги е хвърлил някъде по улицата, но мисля, че justice has been served, поне малко. Няма да ме забрави скоро :Р
А веднъж за малко щях да набия един друг чичак, дето видя, че една мишка се пъхна под камък на спирка в Младост и от нямане какво да прави отиде да натисне камъка с крак, за да я стъпче - все едно му яде от сиренето, егати! Е на тоя бая му изкарах акъла и се качи бързо-бързо в първия рейс. Всъщност не съм имал никакво намерение да го удрям де, само му се скарах доста остро, но операция "Шок и ужас" явно свърши работа