За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
Re: За да сме красиви (само за момичета)
предложете крем за суха кожа,който не дразни..за адски претенциозна кожа....и мацки кажете какви цветов червила харесвате....споделете и за онези тип умрях и устата ми стана синкава или направо бяла 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
На мен не ми седят добре кафявите нюанси, така че предпочитам по розовеещите или червеникавите цветове.
allshallperish, пробвала ли си да я къдриш, това има ефект при някои хора.
allshallperish, пробвала ли си да я къдриш, това има ефект при някои хора.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ох, ами пробвала съм, разбира се, но пак не го докарвам като хората. Както и да е, де.
Поне с маша няма да пробвам със сигурност, от както вчера щях да остана без коса
Поне с маша няма да пробвам със сигурност, от както вчера щях да остана без коса
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Сешоар с дифузер? Естествено, ще се поначупи мъничко 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз имам коса, на която е почти невъзможно да се придаде обем. Горкият ми (бивш) фризьор всеки път си играеше, сушеше я, някакви едри четки, пръскаше я, правеше я, вдигаше я, гледаше я доволен, пускаше ме (след като ме е одрусал със стабилна сума пари) и фантастичният обем се стопяваше след около час.
Чак ми беше жал да му кажа, затова просто спрях да ходя при него.
Забелязах, че има страхотен ефект върху моята коса ако използвам маша (то си зависи и от машата, де.) Също така, има едни големи, голееееми цилиндрични ролки, които са с някакви бодлички и се самозакрепват върху косата - при подходяща употреба те също дават добър обем.
Това е, което мога да дам като идея. =)
Към Кристина - аз имам подобни проблеми с кожата - ужасно лесно се дехидратира, пък повечето кремове никаква работа не ми вършат. Ползвам дневен крем с мед и обикновен нощен крем на DSM (Dead Sea Minerals). Козметиката им като цяло е страхотна. И не ми дразни кожата. Пробвах онзи прехвален НормаДерм на Виши - дори той ми действаше зле.
Съществува моментът, че има разлика между суха и дехидратирана кожа. И ако е суха - в такъв случай ти трябва липиден крем, нещо с урея (но то няма да ти помогне, ако просто кожата ти е дехидратирана). Ако имаш козметичка - питай нея, тя би трябвало да познава кожата ти и да може да ти каже. Или дерматолог.
Забелязах, че има страхотен ефект върху моята коса ако използвам маша (то си зависи и от машата, де.) Също така, има едни големи, голееееми цилиндрични ролки, които са с някакви бодлички и се самозакрепват върху косата - при подходяща употреба те също дават добър обем.
Това е, което мога да дам като идея. =)
Към Кристина - аз имам подобни проблеми с кожата - ужасно лесно се дехидратира, пък повечето кремове никаква работа не ми вършат. Ползвам дневен крем с мед и обикновен нощен крем на DSM (Dead Sea Minerals). Козметиката им като цяло е страхотна. И не ми дразни кожата. Пробвах онзи прехвален НормаДерм на Виши - дори той ми действаше зле.
Съществува моментът, че има разлика между суха и дехидратирана кожа. И ако е суха - в такъв случай ти трябва липиден крем, нещо с урея (но то няма да ти помогне, ако просто кожата ти е дехидратирана). Ако имаш козметичка - питай нея, тя би трябвало да познава кожата ти и да може да ти каже. Или дерматолог.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Нали беше казала, че е много дълга? То това си тежи и дърпа надолу, оттам и обемът е по-малко. Няма да е лесно да го увеличиш. За дифузер не знам, но при мен става и само с сешоар и гребен (и то така, че втори път не опитах). Друг вариант е преса с онази назъбена приставка, с която после косата изглежда като извадена от гофретник. Много е модерно май. Но нямам предвид да я правиш цялата, а само в началото до главата, като оставиш най-горния слой да скрие гофретите. Не че одобрявам тоя тероризъм над косата, но не се сещам за друго при твоята голяма дължина. Освен с гребена да си я разрошваш, но там е много според зависи.allshallperish написа: Дайде идея как да си направя косата обемна?
Забележка: Косата ми е дълга, права и много мека
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ако искаш повече ОФОРМЕН обем, просто не се решиш. Аз правех така и всичко беше на шест. 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
ами нямам козметичка,тъй като единствения ми проблем е,че от време на време става на сухи участъци иначе си е ок,но повечето кремове ужасно ме дразнят..май ще ползвам флуцинара(което си е паста).джуди права си..аа запознах се с йоанна от твойта група....и за не ресането си права..сега не съм си изправяла косата и не съм я ресала след като вчера я мих..и е ужасно къдрава и кют 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Аз хич не го препоръчвам това с нересането. Моята ако не я среша след баня, се оплита като гордиевия възел. И няма нищо оформено в цялата работа - всичко са спонтанни кичури и надъхани кълбета... 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А коя е Йоанна всъщност?kristina_fan написа:ами нямам козметичка,тъй като единствения ми проблем е,че от време на време става на сухи участъци иначе си е ок,но повечето кремове ужасно ме дразнят..май ще ползвам флуцинара(което си е паста).джуди права си..аа запознах се с йоанна от твойта група....и за не ресането си права..сега не съм си изправяла косата и не съм я ресала след като вчера я мих..и е ужасно къдрава и кют
Аз за съвети за коси с мъже не си говоря (puke)Лорд Носферату написа:Аз хич не го препоръчвам това с нересането. Моята ако не я среша след баня, се оплита като гордиевия възел. И няма нищо оформено в цялата работа - всичко са спонтанни кичури и надъхани кълбета...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Да тя като тежи няма как да има обем щото обема все пак е в корените нали така. мойта също е много дълга и аз отдавна съм се отказала от обем, не ми е амбиция изобщо въпреки че тупираните косички са много на мода сега ...ама не знам, на мен пък са ми смешни.Лорд Носферату написа:Нали беше казала, че е много дълга? То това си тежи и дърпа надолу, оттам и обемът е по-малко. Няма да е лесно да го увеличиш. За дифузер не знам, но при мен става и само с сешоар и гребен (и то така, че втори път не опитах). Друг вариант е преса с онази назъбена приставка, с която после косата изглежда като извадена от гофретник. Много е модерно май. Но нямам предвид да я правиш цялата, а само в началото до главата, като оставиш най-горния слой да скрие гофретите. Не че одобрявам тоя тероризъм над косата, но не се сещам за друго при твоята голяма дължина. Освен с гребена да си я разрошваш, но там е много според зависи.allshallperish написа: Дайде идея как да си направя косата обемна?
Забележка: Косата ми е дълга, права и много мека
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
за да не е флууд...не слагам на косата си нищо освен шампоан и кристали..когато я изправям за да не стане суха е когато имам кристали де..а иначе джуди йоана е една мацка тя е била при марко....със русолява коса е... 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
И аз така. И кристалите само на краищата или на най-горния слой, ако има нужда. Например през лятото, че на това слънце...kristina_fan написа:...не слагам на косата си нищо освен шампоан и кристали...
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
да кристалите само на краищата,иначе косата става мазна... 
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Аз пък кристали никога не съм ползвала. Ползвам си едно кремче Gliss Kur и един спрей за заплетени карйща и дълги коси на същата марка - доволна съм от тях, особено от спрея.
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!