имам няколко научени теми за региони,но дали отпадат само за предварителния или изобщо за изпита през юли..
А ти само с география или с география+език ще кандидатстваш?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Сега като се замисля, не бих го направила пак (все пак в СУ не можеш да предвидиш каква тема ще се падне. ) Просто аз цяла година само пишех темите, а от м.Април започнах да ги чета, уж сериозно, обаче на предварителния се падна тема, която бях минала вече и се оказа, че просто не мога да я напиша. Затова реших, че за да науча целия конспект добре, е необходино много повече време, отколкото аз имах. Изводът е, че човек не трябва да оставя нешата за накрая. Аз имах късмет, но всъщност можеше да стане така, че да не ме приемат никъде.TeDuS написа:не мисля че НЯМА ( извинявам се )значение какъв е броя на темите..важна е информацията, която съдържат....а между другото това да научиш половината теми и да си приет навсякъде, където си кандидатствал- това си е истински късмет...браво!! Свялям шапка!!!
Няма страшно, така е винаги докато учиш. Аз си спомням, че преди първия ми изпит по история вечерта не можах да спя, а междувременно в главата ми се формираха плановете на темите плюс всички подробности около тях. Това и аз не съм го очаквала 2 - 3 месеца преди изпита.everyday_ написа:дано да дойде, че отсега ме е хванало яко шубето, както се казва и незнам...определено не съм хич уверена в себе си