Как учехте темите за изпита ?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

stelii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от stelii »

Ами DKNY сега уча за Почви,растителнст и животински свят..
имам няколко научени теми за региони,но дали отпадат само за предварителния или изобщо за изпита през юли.. :?: :?
А ти само с география или с география+език ще кандидатстваш?
:)
gabrielle
В началото бе словото

Мнение от gabrielle »

TeDuS написа:не мисля че НЯМА ( извинявам се )значение какъв е броя на темите..важна е информацията, която съдържат....а между другото това да научиш половината теми и да си приет навсякъде, където си кандидатствал- това си е истински късмет...браво!! Свялям шапка!!! :shock:
Сега като се замисля, не бих го направила пак (все пак в СУ не можеш да предвидиш каква тема ще се падне. ) Просто аз цяла година само пишех темите, а от м.Април започнах да ги чета, уж сериозно, обаче на предварителния се падна тема, която бях минала вече и се оказа, че просто не мога да я напиша. Затова реших, че за да науча целия конспект добре, е необходино много повече време, отколкото аз имах. Изводът е, че човек не трябва да оставя нешата за накрая. Аз имах късмет, но всъщност можеше да стане така, че да не ме приемат никъде.
gabrielle
В началото бе словото

Мнение от gabrielle »

Everyday, при мен темите бяха повече, защото аз не ходех на общия курс по история в СУ, а на частни уроци при един от доцентите. Плаща се една красива сума за всяка отделна тема, логично е да разбият темите, за да са повече.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз не ходя при доценти, както няма да ходя и на априлския курс по история в СУ и досега темите са ми около 17 а съм на Руско-турска освободителна война, и този при който ходя каза че имам още 9 теми...питам защотот мисля че накрая (преди предварителния да кажем )има значение дали имаш още три теми да учиш или не...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
gabrielle
В началото бе словото

Мнение от gabrielle »

Мисля, че така, както учиш, няма да имаш никакви проблеми нито на предварителния изпит, нито на този през юли и наистина няма значение при кого се готвиш. Само трябва да си уверена в себе си, а това чувство идва някъде 5 дни преди изпита. :wink:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

дано да дойде, че отсега ме е хванало яко шубето, както се казва и незнам...определено не съм хич уверена в себе си :(
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
fank0_
В началото бе словото

Мнение от fank0_ »

Поразгледах малко конспекта по история и едно нещо ми се наби в очите с потресаваща сила.

От конспекта по история на България отпада темата за участието на България в Първата световна война и България в началото на ХХ век. На тяхно място се включват участието на страната във Втората световна война и развитие на България след Първата световна война.

Това предполагам има за цел допълнително да прати по дяволите и без друго обърканата ми хронология.....

А за кандидатстващите с география - ЧЕСТИТО!!! Минус пет теми.

От конспекта за изпита по география отпадат 5 теми и въпросите остават общо 20. Няма да се включват онези региони, за които Националният статистически институт не дава данни. Това са Западен тракийско-родопски, Източен тракийско-родопски, Североизточен придунавски, Североизточен приморски и Северен централен район.
The more I see of human beings
the more I like animals
gabrielle
В началото бе словото

Мнение от gabrielle »

everyday_ написа:дано да дойде, че отсега ме е хванало яко шубето, както се казва и незнам...определено не съм хич уверена в себе си :(
Няма страшно, така е винаги докато учиш. Аз си спомням, че преди първия ми изпит по история вечерта не можах да спя, а междувременно в главата ми се формираха плановете на темите плюс всички подробности около тях. Това и аз не съм го очаквала 2 - 3 месеца преди изпита.

А това с ВСВ е направо върховна гадост.
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Абсолютно съм съгласна за ВСВ, но да се надяваме че ще ни се размине :)
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”