Яснооо...отговори на всичките ми съмнения за теб...FMI написа: 3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!
...жив и здрав...и поздрави на пенсионерския клуб
Яснооо...отговори на всичките ми съмнения за теб...FMI написа: 3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!
Ох, бабиното глупаче... Като имаш нулева компетентност относно политиката, защо изобщо коментираш неща, които не разбираш, и даваш оценки за дейността на политиците? Не помниш имена - то това не е като да запомниш откъде се влиза в обора на село. Относно гражданската война - и да има такава, ти пак няма да участваш - на тебе ти трябва селско въстание.FMI написа:Ах колко сте ограничени!
1. Още с първия си пост наблегнах на това че имам нулева компетентност относно политиката! Което не значи нищо, освен че не проявявам никакъв интерес!
2. Казах също така че не помня имена!
3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!
А ти може би си синчето на някой от тези боклуци? И освен безцелно и глуповато заяждане не видях да даваш по добро предложение от моето!Дичоу написа:Яснооо...отговори на всичките ми съмнения за теб...FMI написа: 3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!
...жив и здрав...и поздрави на пенсионерския клуб
Тъйкато съм роден и живял в София-град, не деля хората на селяни и граждани... И искренно ти съчуствам за твоите комплекси по въпросаScorpion написа:Ох, бабиното глупаче... Като имаш нулева компетентност относно политиката, защо изобщо коментираш неща, които не разбираш, и даваш оценки за дейността на политиците? Не помниш имена - то това не е като да запомниш откъде се влиза в обора на село. Относно гражданската война - и да има такава, ти пак няма да участваш - на тебе ти трябва селско въстание.FMI написа:Ах колко сте ограничени!
1. Още с първия си пост наблегнах на това че имам нулева компетентност относно политиката! Което не значи нищо, освен че не проявявам никакъв интерес!
2. Казах също така че не помня имена!
3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!
Не се безпокой! Падаш от ниско, няма да те заболи.FMI написа:Защо ли падам на вашето ниво се чудя![]()
И ти не се безпокой - не е далече денят когато през сълзи ще се питаш "Защо останах в България и защо гласувах за тези?!"Scorpion написа:Не се безпокой! Падаш от ниско, няма да те заболи.FMI написа:Защо ли падам на вашето ниво се чудя![]()
Аз вече казах че ще гласувам, но въпроса е за кой...ники написа:Човече, стига писа глупости бе. То е ясно, че няма да гласуваш, щото си ограничен. Като не ти харесва в България, дигай си багажа и заминавай да береш ягоди в Англия.

Класирането в парламента е условно - на база на подадените гласове, а не на истинския брой гласоподавателиFMI написа:Аз вече казах че ще гласувам, но въпроса е за кой...ники написа:Човече, стига писа глупости бе. То е ясно, че няма да гласуваш, щото си ограничен. Като не ти харесва в България, дигай си багажа и заминавай да береш ягоди в Англия.
Чакай да видим дали съм разбрал правилно. Понеже уж електората на ДПС гласува на 100% и аз като не гласувам и намалявам %-та на еди кой си с което им давам предимство, нали така? Или те са най големите гъзари и направо ми взимат гласа без да ме питат? Ако може по подробно за невежите! Че едно време същите простотий ги слушах за БСП и въпреки това го ядоха, само дето тези от които го ядоха бяха още по зле...
И искам да подчертая че не изразявам компетентно мнение, а по скоро задавам некомпетентни въпроси, но все пак очаквам точни и ясни отговори, а не свободни съчинения на тема колко малко знам. Аз ако знаех нямаше да питам
Няма проблем.FMI написа:Прости невежеството ми, но кои са "зелените"? Наистина съм крайно незапознат с каквито и да било аспекти на политиката и на светлинни години дори от неща които се предполага че трябва да знам от обща култура... Сещам се само за едни зелени, които никак не са нови, дори май вече ги няма![]()