Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от FMI »

Прости невежеството ми, но кои са "зелените"? Наистина съм крайно незапознат с каквито и да било аспекти на политиката и на светлинни години дори от неща които се предполага че трябва да знам от обща култура... Сещам се само за едни зелени, които никак не са нови, дори май вече ги няма :mrgreen:

И един още по тъп въпрос на който и сам мога да си отговоря, но не ми се рови сега, а и за да съм сигурен - колко е квотата в парламента?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

FMI написа:...Но пак идва големия въпрос - за кого?! Защото точно този глас, а не липсата му утре не ми дава право да псувам, тъйкато аз знам че всички са боклуци! И защо да е "тъпо мислене"? Как да гласувам за нещо което не одобрявам?!

Подписах се против спирането на атомните реактори, но ги спряха! Бях на протести против репресивните мерки на ГДБОП в интернет и какво стана...
Абе, какво значи "всички са боклуци"? Така ти каза баба ти ли или така чу по "Часът на Милен Цветков"? Има си и добри политици. Кое по-точно не одобряваш? Ама сега не ми дрънкай тъпите клиширани фрази, дето ги слушаме всеки ден.

И научете се най-накрая, че не всички българти подкрепят 100% от малоумните протести.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

ники написа:
FMI написа:...Но пак идва големия въпрос - за кого?! Защото точно този глас, а не липсата му утре не ми дава право да псувам, тъйкато аз знам че всички са боклуци! И защо да е "тъпо мислене"? Как да гласувам за нещо което не одобрявам?!

Подписах се против спирането на атомните реактори, но ги спряха! Бях на протести против репресивните мерки на ГДБОП в интернет и какво стана...
Абе, какво значи "всички са боклуци"? Така ти каза баба ти ли или така чу по "Часът на Милен Цветков"? Има си и добри политици. Кое по-точно не одобряваш? Ама сега не ми дрънкай тъпите клиширани фрази, дето ги слушаме всеки ден.

И научете се най-накрая, че не всички българти подкрепят 100% от малоумните протести.
ХА - аз телевизия не гледам! С изключение на нешънъл джеографик, ако случайно пуснат нещо ново което да не знам, а това за съжаление е доста рядко... И там не говорят за нашите политици повярвай ми :lol:

Та я ти ми кажи - айде да не е един че може и да има :lol: - кажи ми поне 3-ма добри политици? Аз тези които знам са боклуци! И когато над 99% са такива, значи може да се приеме че всички са такива!

Не стига че не вършат работа, а и крадат и то от всички нас и после ти ми казваш че аз имам задължението да си избера кой от тях да го прави следващите 4 години, наистина има ли значение кой?!

Не ми казвате колко е квотата и къде да намеря толкова много кадърни политици, обаче не е номера да са кадърни, а и да са съвестни, което аз на едно място в нашите политици не съм виждал...

Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

От тебе какво откраднаха? Сигурно всичките са се изредили, докато се возиш в автобуса и са ти пребъркали джобовете. Говориш наизуст. Тоя крал, она крал, трети крал, всички крадат. Разбира се, че има и такива, които гледат да намажат, дори може би 90% се опитват да извлекат лична облага от цялата работа, но това е навсякъде по света. Едва ли може да се намери толкова себепожертвувателен човек, който да дава мило и драго за развитието на държавата и който за себе си пък да не иска нищо.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

ники написа:От тебе какво откраднаха? Сигурно всичките са се изредили, докато се возиш в автобуса и са ти пребъркали джобовете. Говориш наизуст. Тоя крал, она крал, трети крал, всички крадат. Разбира се, че има и такива, които гледат да намажат, дори може би 90% се опитват да извлекат лична облага от цялата работа, но това е навсякъде по света. Едва ли може да се намери толкова себепожертвувателен човек, който да дава мило и драго за развитието на държавата и който за себе си пък да не иска нищо.
Дядо ми дълги години е бил кмет на селото в което е живял и "за съжаление" не е крал, дори напротив... Значи явно има и такива хора! Всъщност аз самия съм достатъчно "глупав" и не съм крал когато съм имал възможност и най вероятно никога не бих го направил, но вече има една разлика: вече не се гордея с това, вече съжалявам че съм един от малкото бодали... А напоследък имам все по голяма нужда и все пак предпочитам да умра от глад обаче няма да открадна!

И запомни че аз никога не говоря на изуст! Няма да ти изреждам всички кражби, ти и без това ги знаеш. Но за да не говоря на изуст ще ти напомня само за най голямата или поне тази която най силно и най пряко е засегнала лично мен!

Защо Костов не е в затвора и не само че не е там ми още е в политиката - неразбирам! Правителството на Костов открадна моето светло бъдеще! Направи го посредством деноминацията! Брутална озаконена кражба!

Двамата ми дядовци, двете ми баби и родителите ми от момента в който съм се родил до 18-тата ми годишнина са внасяли един не малък % от заплатите си директно във влог и застраховка. Все неща имащи за цел когато стана пълнолетен да мога да си купя собствено жилище и образованието ми да е предварително платено! И ако се бях родил с 2-3 години по рано всичко щеше да е точно, но уви... След деноминацията аз разполагах с 200 лева по сметката си... А договора ако не греша беше такъв че парите не можеха да се пипат от никой преди да навърша 18! Това са реално внесени пари, само дето им липсват 3 нули, 3 нули които уж страхотната инфлация би трябвало да е добавила предварително! И помня че преди да стане голямото мазало тези пари стигаха за 2-3 гарсониери! Само толкова са откраднали от мен! И то без лихвата за следващите 10 години! 10 години в които вместо да си гледам кефа, да се изуча, да създам семейство, да изградя кариера и т.н. - аз съм работил като черен роб и не съм постигнал нищо и сега и аз съм един боклук, който ходи на работа вместо на лекции и няма да мине и първи курс и ще си остане черен роб и никога няма да има собствено жилище, семейство, кариера и т.н... 10 години в които "приятелчетата" на Костов изпиха и изядоха откраднатото по обратната схема - теглят милиони, връщат хиляди... И може би някаква отеха е че много от тях вече наистина са пропиляли откраднатото и ще го духат! Откраднатото от мен, откраднатото от предците ми, откраднатото от целия български народ! И това не са просто откраднати пари - това е откраднато бъдеще - това са откраднати животи !!!

Ако бях по глупав бих пожелал да ги обесят на пилони около парламента! Но аз не бих бил толкова милостив защото смърта е милостиня за тях! Аз искам да гният в затвора до живот !!! А всичката им собственост да бъде раздадена на потърпевшите !!! Много ли искам !?! Кой ще направи това ?!? Кажете ми кой и ще гласувам за него, но ако отново последва лъжа аз да хвана ли калашника ???

Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Еми, прецакан си яко, спор няма. Аз обаче далеч не твърдя, че всичките са свестни. Просто казвам, че има и свестни. Ти, с твоето негласуване само наливаш вода в мелницата на ДПС. Прочети си собствения подпис, човек.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

FMI написа:

Та я ти ми кажи - айде да не е един че може и да има :lol: - кажи ми поне 3-ма добри политици?
Борислав Цеков, Даниел Вълчев, Мартин Димитров
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Човек, хвани си Калашника и си го заври....ай да не казвам де
Като не подкрепяш никой...не постигаш нищо...изтреби/вкарай в затвора/измети буклука...и изобщо вдигни си там пролетарския бунт...и...what next..?!?!
Всеки в България си мисли, че може да стане пооооне министър и чатка нещата поонее за професор...
И е по-добър треньор и от Сър Алекс разбира се...
ОК...въртим лентата ден преди деноминацията....спомни си ги...и сега си представи, че ти си премиер...какво правиш????
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Scorpion написа:
FMI написа:

Та я ти ми кажи - айде да не е един че може и да има :lol: - кажи ми поне 3-ма добри политици?
Борислав Цеков, Даниел Вълчев, Мартин Димитров
Даниел Вълчев - поправете ме ако греша, че не помня много имена, но това трябва да е министъра на образованието - абсолютен идиот !!!

На другите двама имената им нищо не ми говорят, трябва да вяидя снимка, но може пак да не ги знам :)

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Дичоу написа:Човек, хвани си Калашника и си го заври....ай да не казвам де
Като не подкрепяш никой...не постигаш нищо...изтреби/вкарай в затвора/измети буклука...и изобщо вдигни си там пролетарския бунт...и...what next..?!?!
Всеки в България си мисли, че може да стане пооооне министър и чатка нещата поонее за професор...
И е по-добър треньор и от Сър Алекс разбира се...
ОК...въртим лентата ден преди деноминацията....спомни си ги...и сега си представи, че ти си премиер...какво правиш????
http://www3.vbox7.com/play:1dd5230a

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Крайно време е вече българският избирател да се раздели със своя политически нихилизъм - за хората с беден речник, превеждам: да спре да отрича и плюе всеки политик, само защото този човек се занимава с политика. Съждения от сорта на "Всички политици крадат. Лицето Х е политик. => Лицето Х краде" са неоснователни. FMI, казваш, че няма добри политици. Ами като твърдиш, че всички крадат, айде посочи ми реални аргументи за поне 20 "крадливи" политици, вместо да говориш наизуст.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

FMI, ти Мартин Димитров не си чувал, а за политика ми говориш. Аргументирай се за Даниел Вълчев.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Осъзнах сериозността ти...а с по-горния пост и компетентността ти...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Промити мозъци навсякъде - к'во се занимавате.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Ах колко сте ограничени!

1. Още с първия си пост наблегнах на това че имам нулева компетентност относно политиката! Което не значи нищо, освен че не проявявам никакъв интерес!

2. Казах също така че не помня имена!

3. Само гражданска война ще ни оправи, а после какво не знам, но няма да е по лошо!

Публикувай отговор

Обратно към “България”