Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от Etiainen »

Аз не възнамерявам да си взимам рокля за изпращането (което ще е на 22ри и ще се изпращаме заедно с първи клас :P ), по-скоро ще отида с ризка и някаква по-елегантна пола или панталон.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Arsena
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Arsena »

Ихх, започвам леко да се изнервям покрай предстоящия бал- имам чувството, че всички са полудели.... вманиачават се за детайли.... Аз мисля да си купя не-много-скъпа вечерна рокля, която ще мога да нося и в бъдеще на официални събития :)
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Между другото всички изкрейзват покрай тоя бал. Аз мислех, че ми е все тая, докато не хукнах напред-назад да търся. Сега си мисля за рокли непрекъснато, луда работа.. (аз обичам рокли, мога да мисля за рокли по триии пъти на ден :mrgreen: )
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Хм, на мен не ми беше толкова вълнуващо, само ми беше криво, че няма вече даскало. А в денят на самият бал от толкова търчане и занимаване с глупости накрая ми беше писнало и изобщо не исках никъде да ходя и никакви гости да посрещам, само да се наспя едно хубаво .. :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

мога да изкарам още 231132313121312 бала :D много е яко...сигурен съм, че всички ще си изкарате добре...супер забавно ще ви е като се видите с костюми,рокли и т.н. :D :D :D
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Ти пак си в джаза... :lol:
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

хахахааха...не бе...не съм сега..стига и ти ..тцтцтц...бива ли така да говориш за мене?! :)
Аватар
Inchetoo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetoo »

Аз вече си харесах рокля, бях и на първа проба. :) Купих си и обувки и чанта. Останаха ми само бижутата.
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото

Мнение от S.B.Y. »

моя бал преди 3 години , вместо гости вкъщи , мач в Италия 8) черен костюм , уиски , бири , син сити ... и после гооооо хоооом 8) виж на приятелката ми на бала миналата година стана парти :wink: моя съвет е само да не се наливате до безобразие , че да запомните нещо от бала :albino: :albino:
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

Inchetoo написа:Аз вече си харесах рокля, бях и на първа проба. :) Купих си и обувки и чанта. Останаха ми само бижутата.
е я покажи ги де:) снимка чакаме... :)
Аватар
ИвелинаВ
В началото бе словото

Мнение от ИвелинаВ »

Охх, и аз ништо не съм си купувала.. за кога ли чакам? Аз все си виках има време, а едва час за пическа си записах МИНАЛИЯ месец. Както и да е засилвам балните приготовления, за да минат по-бързо, надявам се скоро да имам и рокля и всичко..
П.С Колкото до класа ми смея да твърдя, че много ме кефи и имаме адски готини и щури спомени заедно, които ще допълним с бала надявам се!
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Аз също си взех рокля, още преди 2 седмици....радвам се, че успях да намеря рокля, която да ми харесва, да е семпла и да ми седи добре ( надявам се :) )
Сега обаче идва проблемът с обувките иии с роклята за изпращането, а както нямам време ...хич не ми се обикаля. :)
Иначе с класа ще ходим в Слънчев бряг (ех, какво новаторство 8) )... ще сме там от 23ти до 26ти. А изпращането е на 22ри. ;)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

ShadowsInBlue написа:Между другото всички изкрейзват покрай тоя бал. Аз мислех, че ми е все тая, докато не хукнах напред-назад да търся. Сега си мисля за рокли непрекъснато, луда работа.. (аз обичам рокли, мога да мисля за рокли по триии пъти на ден :mrgreen: )
Ооо, полудяват и още как. Аз миналата година бях заобиколена от няколко приятелки, които само говореха за рокли, обувки и прочие и накрая полудях и аз и като затворех очи виждах само нижещи се пред мен рокли :lol: :lol: Който, каквото не е купил, моят съвет е да побърза, не защото няма време, а защото после цените страшно скачат. Аз по тоя начин за бижута дадох, колкото и за роклята :)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Ух, остави, аз съм развила супер сензори за рокли. Вървя си най-спокойно и изведнъж сканирам безпогрешно бални рокли - направо полудявам... :bounce:

А на мен май в крайна сметка ще ми я шият, което е добре, стига накрая да не ме издокарат с някоя рокличка тип Уилма Флинстоун!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

заради голямото търсене на тая гадна бална рокля вече мразя да обикалям по магазините..просто се бях отчаяла тотално..нз тия модни къщи как оцеляват въобще..то бива грозотия..бива ама чак па толкова..не очаквах ,че ще се нагледам на такива боклуци..то с къв акъл човек създава подобни неща нз..цигания абс беше миналата година..на изложението земята и хората се чувствах като на битака,честно.мога да препоръчам един единствен магазин ,в който имаше доста интр и прилични неща- Аngel на 5-те кюшета се намира(без пайети,не претруфени и от готини материи,платове),ако очаквате нещо с кринолини няма да го намерите там..има по-изрязани неща,но има и доста стилни.мойта рокля беше трагичен случай no comment :lol: :mrgreen: .От няква Simon ли.. ква беше..още сънувам кошмари-там положението беше най-тежко. Ии гледайте да не прекалите с грима,че на бала половината бяха състарени с по 10 години :) .Бижутата са единственото смислено нещо,за което си заслужава :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”