Шампионска лига 2008/2009

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Кой според вас ще спечели най-престижния трофей през този сезон?

Челси
9
12%
Рома
2
3%
Интер
6
8%
Барселона
5
7%
Ливърпул
7
9%
Ман. Юнайтед
19
25%
Байерн М.
5
7%
Лион
0
Няма гласували
Арсенал
5
7%
Ювентус
3
4%
Реал М.
4
5%
БАТЕ Борисов
8
11%
Друг...
2
3%

Общо гласове: 75

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Шампионска лига 2008/2009

Мнение от Scorpion »

Дузпата на Вучинич влезе във футболните учебници обаче... :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Супер за Арсенал....поне един от двата ми отбора продължи...дори и след тази клизма срещу Рома :lol:
На някой направи ли му впечатление колко зле беше Алмуния при дузпите...хвърляше се доста предварително....просто голям късмет
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Добре, че беше Мирко :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Дам....и Тонето който сигурно нацели някой комар в окото с топката :P
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Италианските отбори сигурно вече са развили сериозен комплекс от англичаните. Иначе доколкото разбирам мачът между Интер и Манчестър е бил доста добър и определено реалният резултат не е бил този, но... така и не успях (домързя ме) да го гледам и въпреки, че бях за Интер си мисля, че Юнайтед в момента наистина са най - добрият отбор в света. :D

Юве - Челси
Интер - Юнайтед
Рома - Арсенал
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Жребият е на 20ти. Предпочитания?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

camel написа:Италианските отбори сигурно вече са развили сериозен комплекс от англичаните. Иначе доколкото разбирам мачът между Интер и Манчестър е бил доста добър и определено реалният резултат не е бил този, но... така и не успях (домързя ме) да го гледам и въпреки, че бях за Интер си мисля, че Юнайтед в момента наистина са най - добрият отбор в света. :D

Юве - Челси
Интер - Юнайтед
Рома - Арсенал
Не Фортуна,
ми фортуната на фортуна беше с юнайтед.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Бавария, не забравяй, че Юнайтед също имаха сериозни пропуски... Ако "фортуната на фортуна" е била с тях, резултатът отиваше на 3-4-5 на нула :wink: Аз си пожелавам Порто или Байерн за следващия кръг, че изглеждат най-лесно преодолими 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ако турчина беше отбелязал в първото полувреме, край за Юнайтед.

В краен случай един гол на Адриано щеше да разтрепери иначе доброто взаимодействие между Видич и Фърдинант.

Юнайтед и Барселона - да се отстранят един от двата :twisted:
Ливърпул - Порто
Челси - Байерн
Виляреал - Арсенал

Това ще са добри мачове
Изображение
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Жребият на 20-ти е в много отношения предопределящ за развоя на турнира оттук насетне; тук не се определят единствено съперниците за четвъртфиналите и полуфиналите, но и правото да се домакинства и гостува в двете срещи от всяка една от тези фази. Отчитайки, че тук няма поставени отбори и ограничения за сблъсъци между отбори от една и съща страна, то всякакви комбинации са възможни (даже и два чисто английски сблъсъка на четвъртфиналите, които да са в един поток за полуфинала, което би било кошмар :lol:

Гледайки нещата като фен на Юнайтед, един съперник в лицето на трите английски отбора и Барселона би бил доста сложен. Тях ги предпочитам за по-късна фаза. Срещу останалите отбори обаче Юнайтед също е имал проблеми в миналото. Само да си спомним 4-те нулеви ремита срещу Виляреал от есента на 2006 и от настоящия сезон. Да, всички те бяха в групова фаза, но все пак да не можеш да отбележиш гол срещу даден съперник за 4 двубоя е достатъчен повод за притеснения. Всички помим какво се случи срещу Порто последният път, когато се срещнахме с тях - отпадане и то по най-кошмарния начин (1-2, 1-1). Байерн... :) ... моментално ми изникват мисли за финала от 1999, когато прецакахме баварците по най-жестокият възможен начин. След това си ни го върнаха през 2000/01 с отстраняване именно на четвъртфиналната фаза след 1-0 и 2-1. След това мисля, че играхме един срещу друг един сезон в групите, когато навъртяхме две ремите 1-1 и 0-0. Притеснително е, че срещу Байерн Юнайтед има една единствена победа и то във финала през '99, която бе постигната при ''извънредни обстоятелсва".

В крайна сметка шестото чувство ми подсказва някой измежду Ливърпул или Байерн... От ''мърсисайдци'' се страхувам най-много и мисля, че те ще бъдат твърде костелив орех за Юнайтед в елиминационната фаза с формата от 2 срещи. На финал срещу тях би било друго... :D

Въпреки всичкo вярвам във възможностите на Видич (не Роналдо :lol: ) и компания и смятам, че всички необходими предпоставки за един исторически "куонтъпъл" поне на този етап преди жребия за налице... :bounce:
Последно промяна от GBog на 12 Мар 2009, 13:14, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

За Байерн бих се радвал освен на Порто и Вилярела и на Арсенал и Челси. Другите ще ни озорят много. Ако се паднем с Юнайтед също бих се радвал умерено, защото нашите ще се нахъсат максимално. А слабата мотивация е това, което ни спъва в Германия. Вижда се, че в ШЛ се получава, защото завършихме групата първи без никакви проблеми, а сега Спортинг, колкото и да твърдите, че са слаби, направо ги смляхме. Ще ми се сега да потръгнат нещата и в Бундеслигата, за да добием самочувствие. Смятам, че ако се падне някой от тия "втора ръка отбори" като Виляреал и Порто, няма да имаме проблеми. Италианските кубове отпаднаха, а срещу тях по принцип играем трудно. Най се притеснявам от Барса, но на последък нещата си идват на мястото и съм оптимист.

Като стана дума за Юнайтед, вчера наистина извадиха късмет. Ранният гол беше много ключов, ама нататък Интер играха по-добре. Просто в отбора им имаше хора, които нищо не правеха. Балотели - дърво, този Сантон - твърде млад, Майкон - нищо не направи. Занети беше изтеглен много назад. Ибрахимович обаче нямаше грешно отиграване.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

За всички хейтъри на Юнайтед искам да кажа само едно - футболът е игра на голове. Интер имаха силни минути, ние също имахме, но в крайна сметка се оказа, че в завършващия удар сме по-добри, а без да вкараш гол не можеш да продължиш напред. Така че не знам за кви фортуни става въпрос...
Иначе за съперник определено предпочитам най-много Порто, понеже последната фаза от атаката доста им куца в сравнение с останалите отбори, но най-вече искам да им го върнеме за 2004 г. Срещу Атлетико двата мача портовците сигурно можеха да бият с разлика от порядъка на тая на Байерн, ама изпуснаха не знам колко 100%-ви положения, особено в първия мач. Друг въпрос е, че снощи Лео Франко направи един от най-силните си мачове, обаче тва за мене означава, че просто имат проблеми с вкарването. Също така нямам нищо против да срещнеме Виляреал (въпреки четирите 0:0, за които някои каза по-нагоре). Бих бил задоволен и от Арсенал, които в това си състояние просто не могат да ни бъдат конкуренция. Определено Барса са доста впечатляващи, компенсират не особено силната защита с два пъти по-мощна атака. Двубой с Челси или Ливърпул не би ме зарадвал, но все пак с оглед на формата на играчите ни мисля, че можеме да ги отстраниме. Останалите отбори, които споменах, също са преодолими. Хегемония на английските отбори за втора поредна година 8)
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Искам британски полуфинали! Много ли искам? Да, но защо пък не? :wink:
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Аз пък искам пак Ливърпул-Челси... и да ги изтупкам н/г и в двата мача :lol: Или Манчо-Виляреал --> същата работа 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

TheGreat7 написа:Аз пък искам пак Ливърпул-Челси... и да ги изтупкам н/г и в двата мача :lol: Или Манчо-Виляреал --> същата работа 8)
хахахахаха коефициента ще е 1.2 - 1.3,така че ще трябва да се сложат доста левчета :mrgreen:
И като сме на тема залози....за тази Събота и Неделя..... Лион-1-ца,Байерн-2,Литекс-2,и Интер-1 :D
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Заключено

Обратно към “Спорт”