intention написа:"Самовлюбените живеят ,другите просто съществуват!"
Влюбени ли сте 2.0 ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Влюбени ли сте 2.0 ?
Не беше ли:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Joker написа:Не беше ли:intention написа:"Самовлюбените живеят ,другите просто съществуват!"
А по темата (и във връзка с цитата) - неслучайно в момента като тагче във ФБ ми стои една мъдра мисъл на колега: "В сезона на нарцисите и <име, най-добре твоето> е щастливо влюбен/а в себе си."
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Йес, има надежда за мен... останалите ше умиргате...Joker написа:Не беше ли:intention написа:"Самовлюбените живеят, другите просто съществуват!"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Един глас от мен за тази мисъл, макар и да съм новак в форумаJoker написа:Не беше ли:intention написа:"Самовлюбените живеят ,другите просто съществуват!"

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
С 2 мнения вече имаш потенциал да се превърнеш в мой любимец. Уточнявам - другото ти мнение дори не съм го чела, но:
а/ явно имаш правилен подход към себе си,
б/ камбаната ми напомня за мое любимо нещо и
в/ почти излишно е да казвам, че това в любимият ми аватар (ако и да се повтаря с този на nekrash).
Тъй. А' добре дошъл.
Останалите - извинете за офтопика, вече изчезвам, че топлата вода най-сетне допълзя и до моите владения.
а/ явно имаш правилен подход към себе си,
б/ камбаната ми напомня за мое любимо нещо и
в/ почти излишно е да казвам, че това в любимият ми аватар (ако и да се повтаря с този на nekrash).
Тъй. А' добре дошъл.
Останалите - извинете за офтопика, вече изчезвам, че топлата вода най-сетне допълзя и до моите владения.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Еее, щом се повтаря ще го сменя 

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Azul, пък да бях знаела да си мълча, бе! Съвсем не ти го казах заради това. Да не говорим, че Некраш не е писал тук от маса време - oт Коледа насам има точно 1 мнение, влизал е за последно преди 2 месеца. Пък и едва ли би се обидил особено. Ноооо... ти си знаеш. Просто това наистина е любимият ми аватар, дори тези дни го споменавах из форума (доказвам с линк).
Айде... стига офтопик, казах си мъката.
И за да съм поне малко он, влюбена съм в стария аватар на Azul. И във ваниловия пудинг, който похапвам. И във филмчето, което гледам. И в себе си.
Стига ли толкоз любов за една вечер?
В края на ноември
В края на ноември
Не питай старо, а патИло!Azul написа:Един глас от мен за тази мисъл, макар и да съм новак в форума
=) И това е така
п.с. е ако той не възразява мога пак да си го сложа, супер добрият е просто =)
п.с. е ако той не възразява мога пак да си го сложа, супер добрият е просто =)

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да, влюбен съм. В колата си!
Ако полагаш необходимите грижи - морални и материални, тя ти се отблагодарява десетократно. Само гледайте:
- "Теб обичам искам да съм само с теб" не е само песен по радиото
- никога не те зарязва и няма да те остави на пътя
- по всяко време на денонощието е на линия и не отказва под претекст - "защо сега?", "топло ми е", "студено ми е", "мокро ми е", "хлъзгаво ми е"
- комфортно сядаш в нея и винаги ти духа топло/студено според желанието
- може да влизаш в паркинга/гаража на преден ход или на заден
- вкарваш на пет места или задна, натискаш на три, въртиш на едно, дърпаш ръчна и ръчкаш по десетки още
- намига ти с лампички и стрелки
- като я настъпваш повече, мърка повече, но ако не си настроен да я слушаш, волумето решава всичко
- за финал - "Теб обичам искам да съм само с теб" е в интервал - от когато решиш - до когато решиш
Като за нещо от женски род това е значително и колосално
Може това горното да е олигофрения, ама е креативно, както е добре да се изразиш в "Наш'те модерни времена"
Ако полагаш необходимите грижи - морални и материални, тя ти се отблагодарява десетократно. Само гледайте:
- "Теб обичам искам да съм само с теб" не е само песен по радиото
- никога не те зарязва и няма да те остави на пътя
- по всяко време на денонощието е на линия и не отказва под претекст - "защо сега?", "топло ми е", "студено ми е", "мокро ми е", "хлъзгаво ми е"
- комфортно сядаш в нея и винаги ти духа топло/студено според желанието
- може да влизаш в паркинга/гаража на преден ход или на заден
- вкарваш на пет места или задна, натискаш на три, въртиш на едно, дърпаш ръчна и ръчкаш по десетки още
- намига ти с лампички и стрелки
- като я настъпваш повече, мърка повече, но ако не си настроен да я слушаш, волумето решава всичко
- за финал - "Теб обичам искам да съм само с теб" е в интервал - от когато решиш - до когато решиш
Като за нещо от женски род това е значително и колосално
Може това горното да е олигофрения, ама е креативно, както е добре да се изразиш в "Наш'те модерни времена"

- kristina_fan
- Пишете, о, братя
Kristo написа:Йес, има надежда за мен... останалите ше умиргате...Joker написа:Не беше ли:intention написа:"Самовлюбените живеят, другите просто съществуват!"

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Какво сравнение? Предполагам, че повече давам за колата си, отколкото тука някои мъже за жените си. Не да се хваля, колко си обичам колата, а да направя съпоставка.
Бензини и мивки въобще не броя.
Значи средно на месец отива стабилно пара - тук ремонтче, там нещо се обадило, трябва да се закупи, смени... Няма как. Като видите някоя кола с ръжди, висят брони, чукната, ударена, без диагностика, само по слух да установите, че работата на двигателя е нестабилна, има течове, за интериора дума да не става... за какво да говорим??? Равносилно на семеен тормоз!!! Ама като возилото не може да отиде само в съда и да се оплаче... Честно ви казвам, ставало ми е жал за красиви коли, пребити буквално...
Бих се обадил на горещите линии за семеен тормоз, коя кола е подложена на системен такъв.
Да се върнем на разходите... жена при толкова пари, че и повече пак си е същата жена.
А тук знаеш - като ги дадеш - принцеса, която изпълнява всички твои желания, като не - става кочина
Бензини и мивки въобще не броя.
Значи средно на месец отива стабилно пара - тук ремонтче, там нещо се обадило, трябва да се закупи, смени... Няма как. Като видите някоя кола с ръжди, висят брони, чукната, ударена, без диагностика, само по слух да установите, че работата на двигателя е нестабилна, има течове, за интериора дума да не става... за какво да говорим??? Равносилно на семеен тормоз!!! Ама като возилото не може да отиде само в съда и да се оплаче... Честно ви казвам, ставало ми е жал за красиви коли, пребити буквално...
Да се върнем на разходите... жена при толкова пари, че и повече пак си е същата жена.
А тук знаеш - като ги дадеш - принцеса, която изпълнява всички твои желания, като не - става кочина

- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Жена, жена, ама ще кажа-Бетоне, прав си!Бeтон написа: Да се върнем на разходите... жена при толкова пари, че и повече пак си е същата жена.![]()
New jorney