Именно....това е обърканото в нашия футбол.Телевизии като Диема,ТВ 7 не трябва да излачват мачове,или да излъчват,но чрез PPV.Мисля си,че по този начин ще се привлече публика по стадионите.Така ще е и тази Събота...много хора ще предпочетат да гледат Ман.Юн-Ливърпул отколкото примерно да отидат на стадиона и да гледат ЦСКА-Сливен,или дори и по телевизията.Какво да се прави....реалността е такаваники написа:Е чичо му е голям! А първенството каквото е, такова. Стига да си фен, ти е интересно.
Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Прав си донякъде. Аз обаче винаги бих предпочел да ида на Армията, отколкото да гледам вкъщи мая на Байерн.
Именно...точно заради това го написах....винаги съм предпочитал да отида на Армията отколкото да гледам друго първенство по телевизията,но при 99 % от хората не е така.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Именно...точно заради това го написах....винаги съм предпочитал да отида на Армията отколкото да гледам друго първенство по телевизията,но при 99 % от хората не е така.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
За жалостМитака написа:Именно...точно заради това го написах....винаги съм предпочитал да отида на Армията отколкото да гледам друго първенство по телевизията,но при 99 % от хората не е така.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Форумна среща в "Г" в Събота ? 
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Там смеДичоу написа:Форумна среща в "Г" в Събота ?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
нема ли да запием предварително...то без бири преди тва не е интеересно?!ники написа:Там смеДичоу написа:Форумна среща в "Г" в Събота ?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз като привърженик на "Левски" мога ли да се обаждам от време на време или темата е резервирана за "червени" фенове. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
тцcamel написа:Аз като привърженик на "Левски" мога ли да се обаждам от време на време или темата е резервирана за "червени" фенове.
Абе не искам да се заяждам,но доколкото си спомням отпреди твоето мнение за БГ футбола е,че не става.....тогава защо по дяволите се наричаш "привърженик".Ако ходиш на мачове на Левски 1 път в годината ще съм много изненадан.Фен не се става по телевизора,а на стадиона като подкрепяш любимия си отбор.Не с разни оправдания от сорта...ама беше студено,ама даваха мача по ТВ и т.н. НИЩО ЛИЧНО!!!camel написа:Аз като привърженик на "Левски" мога ли да се обаждам от време на време или темата е резервирана за "червени" фенове.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Заповядай в събота на мача.camel написа:Аз като привърженик на "Левски" мога ли да се обаждам от време на време или темата е резервирана за "червени" фенове.
Ако се познаемДичоу написа:Форумна среща в "Г" в Събота ?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Митака написа:Абе не искам да се заяждам,но доколкото си спомням отпреди твоето мнение за БГ футбола е,че не става.....тогава защо по дяволите се наричаш "привърженик".Ако ходиш на мачове на Левски 1 път в годината ще съм много изненадан.Фен не се става по телевизора,а на стадиона като подкрепяш любимия си отбор.Не с разни оправдания от сорта...ама беше студено,ама даваха мача по ТВ и т.н. НИЩО ЛИЧНО!!!camel написа:Аз като привърженик на "Левски" мога ли да се обаждам от време на време или темата е резервирана за "червени" фенове.
Да ходя на първобитни стадиони и да гледам предизвестената смърт на гостуващите отбори на 'Георги Аспарухов", а в същото време да се наслушам и обогатя речника си с цветисти псувни, докато гледам футбол от "световна" класа...хм...не, мерси.
А и може би не съм се изразил правилно. Не съм фен, просто симпатизирам на "Левски" и честно казано ми е през *** кой ще е шампион на това скапано първенство. Даже се чудя какво кара хората да отидат и да гледат ЦСКА - Сливен примерно.
Ама както и да е - щом се кефите на такива мачове - ходете. Аз обаче ще се въздържа.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...