Шампионска лига 2008/2009
Модератори: ники, Methuselah
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Шампионска лига 2008/2009
Дузпата на Вучинич влезе във футболните учебници обаче... 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Супер за Арсенал....поне един от двата ми отбора продължи...дори и след тази клизма срещу Рома
На някой направи ли му впечатление колко зле беше Алмуния при дузпите...хвърляше се доста предварително....просто голям късмет
На някой направи ли му впечатление колко зле беше Алмуния при дузпите...хвърляше се доста предварително....просто голям късмет
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Добре, че беше Мирко 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Дам....и Тонето който сигурно нацели някой комар в окото с топката 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Италианските отбори сигурно вече са развили сериозен комплекс от англичаните. Иначе доколкото разбирам мачът между Интер и Манчестър е бил доста добър и определено реалният резултат не е бил този, но... така и не успях (домързя ме) да го гледам и въпреки, че бях за Интер си мисля, че Юнайтед в момента наистина са най - добрият отбор в света.
Юве - Челси
Интер - Юнайтед
Рома - Арсенал
Юве - Челси
Интер - Юнайтед
Рома - Арсенал
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не Фортуна,camel написа:Италианските отбори сигурно вече са развили сериозен комплекс от англичаните. Иначе доколкото разбирам мачът между Интер и Манчестър е бил доста добър и определено реалният резултат не е бил този, но... така и не успях (домързя ме) да го гледам и въпреки, че бях за Интер си мисля, че Юнайтед в момента наистина са най - добрият отбор в света.![]()
Юве - Челси
Интер - Юнайтед
Рома - Арсенал
ми фортуната на фортуна беше с юнайтед.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Бавария, не забравяй, че Юнайтед също имаха сериозни пропуски... Ако "фортуната на фортуна" е била с тях, резултатът отиваше на 3-4-5 на нула
Аз си пожелавам Порто или Байерн за следващия кръг, че изглеждат най-лесно преодолими 
The harder you fall, the higher you bounce...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ако турчина беше отбелязал в първото полувреме, край за Юнайтед.
В краен случай един гол на Адриано щеше да разтрепери иначе доброто взаимодействие между Видич и Фърдинант.
Юнайтед и Барселона - да се отстранят един от двата
Ливърпул - Порто
Челси - Байерн
Виляреал - Арсенал
Това ще са добри мачове
В краен случай един гол на Адриано щеше да разтрепери иначе доброто взаимодействие между Видич и Фърдинант.
Юнайтед и Барселона - да се отстранят един от двата
Ливърпул - Порто
Челси - Байерн
Виляреал - Арсенал
Това ще са добри мачове

Жребият на 20-ти е в много отношения предопределящ за развоя на турнира оттук насетне; тук не се определят единствено съперниците за четвъртфиналите и полуфиналите, но и правото да се домакинства и гостува в двете срещи от всяка една от тези фази. Отчитайки, че тук няма поставени отбори и ограничения за сблъсъци между отбори от една и съща страна, то всякакви комбинации са възможни (даже и два чисто английски сблъсъка на четвъртфиналите, които да са в един поток за полуфинала, което би било кошмар 
Гледайки нещата като фен на Юнайтед, един съперник в лицето на трите английски отбора и Барселона би бил доста сложен. Тях ги предпочитам за по-късна фаза. Срещу останалите отбори обаче Юнайтед също е имал проблеми в миналото. Само да си спомним 4-те нулеви ремита срещу Виляреал от есента на 2006 и от настоящия сезон. Да, всички те бяха в групова фаза, но все пак да не можеш да отбележиш гол срещу даден съперник за 4 двубоя е достатъчен повод за притеснения. Всички помим какво се случи срещу Порто последният път, когато се срещнахме с тях - отпадане и то по най-кошмарния начин (1-2, 1-1). Байерн...
... моментално ми изникват мисли за финала от 1999, когато прецакахме баварците по най-жестокият възможен начин. След това си ни го върнаха през 2000/01 с отстраняване именно на четвъртфиналната фаза след 1-0 и 2-1. След това мисля, че играхме един срещу друг един сезон в групите, когато навъртяхме две ремите 1-1 и 0-0. Притеснително е, че срещу Байерн Юнайтед има една единствена победа и то във финала през '99, която бе постигната при ''извънредни обстоятелсва".
В крайна сметка шестото чувство ми подсказва някой измежду Ливърпул или Байерн... От ''мърсисайдци'' се страхувам най-много и мисля, че те ще бъдат твърде костелив орех за Юнайтед в елиминационната фаза с формата от 2 срещи. На финал срещу тях би било друго...
Въпреки всичкo вярвам във възможностите на Видич (не Роналдо
) и компания и смятам, че всички необходими предпоставки за един исторически "куонтъпъл" поне на този етап преди жребия за налице... 
Гледайки нещата като фен на Юнайтед, един съперник в лицето на трите английски отбора и Барселона би бил доста сложен. Тях ги предпочитам за по-късна фаза. Срещу останалите отбори обаче Юнайтед също е имал проблеми в миналото. Само да си спомним 4-те нулеви ремита срещу Виляреал от есента на 2006 и от настоящия сезон. Да, всички те бяха в групова фаза, но все пак да не можеш да отбележиш гол срещу даден съперник за 4 двубоя е достатъчен повод за притеснения. Всички помим какво се случи срещу Порто последният път, когато се срещнахме с тях - отпадане и то по най-кошмарния начин (1-2, 1-1). Байерн...
В крайна сметка шестото чувство ми подсказва някой измежду Ливърпул или Байерн... От ''мърсисайдци'' се страхувам най-много и мисля, че те ще бъдат твърде костелив орех за Юнайтед в елиминационната фаза с формата от 2 срещи. На финал срещу тях би било друго...
Въпреки всичкo вярвам във възможностите на Видич (не Роналдо
Последно промяна от GBog на 12 Мар 2009, 13:14, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
За Байерн бих се радвал освен на Порто и Вилярела и на Арсенал и Челси. Другите ще ни озорят много. Ако се паднем с Юнайтед също бих се радвал умерено, защото нашите ще се нахъсат максимално. А слабата мотивация е това, което ни спъва в Германия. Вижда се, че в ШЛ се получава, защото завършихме групата първи без никакви проблеми, а сега Спортинг, колкото и да твърдите, че са слаби, направо ги смляхме. Ще ми се сега да потръгнат нещата и в Бундеслигата, за да добием самочувствие. Смятам, че ако се падне някой от тия "втора ръка отбори" като Виляреал и Порто, няма да имаме проблеми. Италианските кубове отпаднаха, а срещу тях по принцип играем трудно. Най се притеснявам от Барса, но на последък нещата си идват на мястото и съм оптимист.
Като стана дума за Юнайтед, вчера наистина извадиха късмет. Ранният гол беше много ключов, ама нататък Интер играха по-добре. Просто в отбора им имаше хора, които нищо не правеха. Балотели - дърво, този Сантон - твърде млад, Майкон - нищо не направи. Занети беше изтеглен много назад. Ибрахимович обаче нямаше грешно отиграване.
Като стана дума за Юнайтед, вчера наистина извадиха късмет. Ранният гол беше много ключов, ама нататък Интер играха по-добре. Просто в отбора им имаше хора, които нищо не правеха. Балотели - дърво, този Сантон - твърде млад, Майкон - нищо не направи. Занети беше изтеглен много назад. Ибрахимович обаче нямаше грешно отиграване.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
За всички хейтъри на Юнайтед искам да кажа само едно - футболът е игра на голове. Интер имаха силни минути, ние също имахме, но в крайна сметка се оказа, че в завършващия удар сме по-добри, а без да вкараш гол не можеш да продължиш напред. Така че не знам за кви фортуни става въпрос...
Иначе за съперник определено предпочитам най-много Порто, понеже последната фаза от атаката доста им куца в сравнение с останалите отбори, но най-вече искам да им го върнеме за 2004 г. Срещу Атлетико двата мача портовците сигурно можеха да бият с разлика от порядъка на тая на Байерн, ама изпуснаха не знам колко 100%-ви положения, особено в първия мач. Друг въпрос е, че снощи Лео Франко направи един от най-силните си мачове, обаче тва за мене означава, че просто имат проблеми с вкарването. Също така нямам нищо против да срещнеме Виляреал (въпреки четирите 0:0, за които някои каза по-нагоре). Бих бил задоволен и от Арсенал, които в това си състояние просто не могат да ни бъдат конкуренция. Определено Барса са доста впечатляващи, компенсират не особено силната защита с два пъти по-мощна атака. Двубой с Челси или Ливърпул не би ме зарадвал, но все пак с оглед на формата на играчите ни мисля, че можеме да ги отстраниме. Останалите отбори, които споменах, също са преодолими. Хегемония на английските отбори за втора поредна година
Иначе за съперник определено предпочитам най-много Порто, понеже последната фаза от атаката доста им куца в сравнение с останалите отбори, но най-вече искам да им го върнеме за 2004 г. Срещу Атлетико двата мача портовците сигурно можеха да бият с разлика от порядъка на тая на Байерн, ама изпуснаха не знам колко 100%-ви положения, особено в първия мач. Друг въпрос е, че снощи Лео Франко направи един от най-силните си мачове, обаче тва за мене означава, че просто имат проблеми с вкарването. Също така нямам нищо против да срещнеме Виляреал (въпреки четирите 0:0, за които някои каза по-нагоре). Бих бил задоволен и от Арсенал, които в това си състояние просто не могат да ни бъдат конкуренция. Определено Барса са доста впечатляващи, компенсират не особено силната защита с два пъти по-мощна атака. Двубой с Челси или Ливърпул не би ме зарадвал, но все пак с оглед на формата на играчите ни мисля, че можеме да ги отстраниме. Останалите отбори, които споменах, също са преодолими. Хегемония на английските отбори за втора поредна година
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Искам британски полуфинали! Много ли искам? Да, но защо пък не? 
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Аз пък искам пак Ливърпул-Челси... и да ги изтупкам н/г и в двата мача
Или Манчо-Виляреал --> същата работа 
The harder you fall, the higher you bounce...
хахахахаха коефициента ще е 1.2 - 1.3,така че ще трябва да се сложат доста левчетаTheGreat7 написа:Аз пък искам пак Ливърпул-Челси... и да ги изтупкам н/г и в двата мачаИли Манчо-Виляреал --> същата работа
И като сме на тема залози....за тази Събота и Неделя..... Лион-1-ца,Байерн-2,Литекс-2,и Интер-1
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов