Парламентарни избори 2009 г.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Бахти.... това води един куп проблеми след себе си
Не можаха ли да ги направят като нормални хора след депутатската ваканция...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аа, не! Още две месечни заплати точно на тези тюфлеци - НЕ! For Lord`s Sake! 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
СДС и ДСБ (и евентуално други десни партии) заедно на парламентарните избори.
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1280127
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1280127
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Би било хубаво да се добави и опция "НИКОЙ", защото http://www.vbox7.com/play:48de90b9
Знам че много хора ще ме оплюят, че никога не съм гласувал и може би никога няма да го направя! Но си спомням как на 18 почти на сила ме заведоха наще и казаха "ще гласуваш - за който искаш, но ще гласуваш". Дори бях учуден че ми дават избор за кой, но и да не ми го бяха дали аз пак щях да пусна невалидна бюлетина! Точно защото няма такива които да заслужават моя глас! След тази ми демонстрация повече не са ме занимавали с глупости! Но по интересното е че и те за първи път тази година няма да гласуват - хората които насила ме заведоха до урната! Правете си сами извода!
Все едни и същи мутри, повечето от които не проумявам защо не са в затвора... А и случайно да се излъжа да гласувам за някой, аз не мога да го направя! За партия няма да гласувам!
Като ще ме еб*т, поне да е изнасилване, а не проституция! Няма да да се нагъзя доброволно!
Знам че много хора ще ме оплюят, че никога не съм гласувал и може би никога няма да го направя! Но си спомням как на 18 почти на сила ме заведоха наще и казаха "ще гласуваш - за който искаш, но ще гласуваш". Дори бях учуден че ми дават избор за кой, но и да не ми го бяха дали аз пак щях да пусна невалидна бюлетина! Точно защото няма такива които да заслужават моя глас! След тази ми демонстрация повече не са ме занимавали с глупости! Но по интересното е че и те за първи път тази година няма да гласуват - хората които насила ме заведоха до урната! Правете си сами извода!
Все едни и същи мутри, повечето от които не проумявам защо не са в затвора... А и случайно да се излъжа да гласувам за някой, аз не мога да го направя! За партия няма да гласувам!
Като ще ме еб*т, поне да е изнасилване, а не проституция! Няма да да се нагъзя доброволно!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
FMI написа:Би било хубаво да се добави и опция "НИКОЙ", защото http://www.vbox7.com/play:48de90b9
Абсолютно тъпо мислене, лишено от всякаква логика... Вашите хубаво са те накарали, поне да са ти останали поуките в главата.
Щом позицията ти е такава, а и очевидно тази на родителите ти за жалост се е променила, лошо за вас. Оттам нататък, не се оплаквай от каквото и да е било нещо на обществено ниво. Именно заради това тъпо мислене до голяма степен са такива нещата.

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Така е. Както каза проф. Милен Семков, ако не гласуваш, не можеш да псуваш. 
Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Ей тва е!G__ написа:Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
И която има реален шанс да влезе в следващия парламент.
- FMI
- Плиний Стари
От тази гледна точка имам причина да гласувам! ДА - определено ще гласувам!G__ написа:Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента.
Но пак идва големия въпрос - за кого?! Защото точно този глас, а не липсата му утре не ми дава право да псувам, тъйкато аз знам че всички са боклуци! И защо да е "тъпо мислене"? Как да гласувам за нещо което не одобрявам?!
Подписах се против спирането на атомните реактори, но ги спряха! Бях на протести против репресивните мерки на ГДБОП в интернет и какво стана... За щастие нямах възможност да съм на студентските и по добре, защото като видя как няколко говеда по над 100 кила всяко, пребиват 16 годишно момиче което няма и половината на килограмите на който и да е от тях... Дали точно битите и убитите са си го изпросила или не, това не може да бъде доказано... Но мнението ми за по голямата част от полицайте е че са просто едни комплексирани идиоти! Но да допуснем че не са си го изкарали на невинните, затова че не са могли да се справят с провокаторите... Да допуснем че точно това момиче ги е провокирало, с какво може да ги провокира то освен с думи?! Необходимо ли е да я пребиват - тя не може да ги нарани! Затова протсто щях да осъкатя за цял живот минимум един от тях, преди да ме свалят и най вероятно сега щях да съм там където трябва да бъдат тези за които ме карате да гласивам...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Други.
"Зелените".
Защо не ги включите в анкетата?
Във всички социологически и прочее проучвания са в "Други", макар че не са чак толкова незначителни.
"Зелените".
Защо не ги включите в анкетата?
Във всички социологически и прочее проучвания са в "Други", макар че не са чак толкова незначителни.
~ Кътчето ~
Абсолютно незначителни са - като Фронт на... все едно какво. 
- FMI
- Плиний Стари
И все пак няма ли да включите "Няма да гласувам"? Би било доста интересно!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не мисля, че са незначителни. Имат вече около 6000 члена някъде + един куп симпатизанти, както и ужасно много акции - като минеш през всичките уличени проблеми с природата, петиции, протести, комуникация с европейски институции, защита на човешките права, акции против подслушването на Интернет и т.н. и т.н. и т.н. Това, че са нова партия далеч не означава, че са незначителни. Имат си и поддръжници, и каузи, които защитават с цялата си жар, а не колкото да отбият номера, както правят другите партии.
~ Кътчето ~