Към всички кандидат-студенти !

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Към всички кандидат-студенти !

Мнение от aL` »

Искам да се обърна към администрацията на СУ. Моля ви, моля ви много. По никакъв начин не допускайте това момиче да си подаде документите за кандидатстване - http://vbox7.com/play:d2b80f16 :shock: . До колкото се разбира има голямо желание ( но очевАдна липса на ителектуални способности ) да учи право ( естествено е да се насочи към СУ и все пак тайно се надявам, че ще предпочете друг университет ). Та ако въпреки липсата на мозъчна активност успее някак си да стигне от Казанлък до София, да си попълни и подаде документите - не ги приемайте !
Обръщам се и към кандидат-студентите. При забелязване на субекта около и в Ректората, незабавно информирайте някой от служителите в СУ.
Простотията е заразна и по никакъв начин не трябва да инфектираме системата с нейните носители. http://vbox7.com/play:d2b80f16 - това е класически пример :) .

http://marfieta.wordpress.com/2009/02/07/japanese/

Peter
Не разбрах за конете?
чифт - две копитца (на всяко краче)
нечифт - идно купитце на всяко краче…
А тая е егати простата… мисля, че до нови висини достигна простотията показвана по TV. Но както знаем всички тук човешката простотия няма граница, само познанието има.

Nikola
Тя е студеНка !!! Ще завърши вишо !
Ох, дайте ми телефона й, влюбен съм.

Eneya
Е, дето се казва… простотията не ходи по гората, а по хората.
Каквото и да си говорим, пълно е с хора, които имат слабо или никакво средно образование, да не коментираме висшето.
И все пак, по каква изкривена логика й е хрумнало, че японците могат да имат копита?
А има ли значение от расата копитно ли си или не? Т.е. да не е някакъв скрит
расизъм. Примерно.

Marfa
Не бе, японците НЯМАТ копита. Тоест, имат нула копита. А нулата е нечетно число. (Ко кат е четно? В Япония може и да не е, де да знам, не съм била там). Следователно японците са нечифтокопитни животни. И ако двама сумиста се борят, единият явно се води човек, а другият - едър нечифтокопитен бозайник. За разлика от джудистите, които не са толкова едри като сумистите. Е всичко ли трябва да обяснявам?!

Бобсън
Аз ако и преподавам на тази 12етокласничка ще я оставя с 2 за срока на общо основание….

Marfa
Бе не знам. На мен ми действа успокояващо. Дет се казва, вече като ме хване депресията просто си викам: “Може да съм тъпа, ама поне знам колко копита имат японците” и ми става някакси по-леко на душата
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Re: Към всички кандидат-студенти !

Мнение от macharok »

Искам да се обърна към администрацията на СУ. Моля ви, моля ви много. По никакъв начин не допускайте това момиче да си подаде документите за кандидатстване
Що, бе, нека си кандидатства момичето! Тъкмо и проверяващите да имат на нещо да се посмеят! Пък и на фона на такива като нея останалите ще изглеждат гении и ще намажат с оценките!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Нека кандидатства, нека я приемат! Може пък да научи нещо... Нали това е ролята на Унверситета - да ограмотява... :lol:
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

Де-мо-кра-ци-я.
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Ух, тая я гледах! И се успокоих, че не съм толкова зле! :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Много смотана тема! Всеки има право да си кандидатства и ако го приемат, да е жив и здрав, нека учи ;)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Ама чак пък да не се сети, че японците нямат копита...то само такива хора им трябват на университета :?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Stadust
В началото бе словото
Специалност: Японистика - 1ви курс

Мнение от Stadust »

Стига бе хора, ще вземат да ни съдчят, и ако ни се падне адвокат кво ще праим????
Последно промяна от Stadust на 14 Мар 2009, 18:03, променено общо 1 път.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Те адвокатите не се "падат" от въздуха, а сам си ги избираш (ако не са служебни защитници де). Прав си, няма гаранция, че психиатричните случаи винаги се познават по външни признаци и всекиму може да се случи да попадне на такъв. Нищо не е това, сещам се за някои хора, които са на нейния акъл и вече са авторитетни адвокати. 8)
bleedthefreak
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от bleedthefreak »

Тая девойка е уникална. Друга с подобна харизма не съм виждал. Ама съм виждл и по-зле. Винаги може още, хора! Тъпотия на килограм.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

По повод тази млада дама сътворих прекрасен циничен коментар, ама няма да го пиша, че много хора ще ми се разсърдят. :mrgreen:
Но не ми беше забавно да я гледам.
Изображение
Аватар
Kitty
Драскач

Мнение от Kitty »

Boromir написа:По повод тази млада дама сътворих прекрасен циничен коментар, ама няма да го пиша, че много хора ще ми се разсърдят. :mrgreen:
Но не ми беше забавно да я гледам.
Айде деееееееееееее, напиши гоооооо! Мрън.
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”