Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от Master_of_Sin »

Бе..като гледам достатъчно постове си имаш..значи целта ти едва ли е да натрупваш постове...чудя се обаче каква е тогава? :roll:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

убивам времето до излизане
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Пхахахах:Д
Оейзис-фенът е забавен:Д

По темата:
Пропуснах бала.;
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Какъв е тоя чат бе
Бавария написа:Камелия - Защо повярвах!
Откъде се сети за тая :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Песента на класа!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Виж ти откъде дойде тоя шлагер.

А хитовете на тоя осми бяха... на орк. Кристали
Студентски живот... как да е пасва
(няма си клип, а с ей тия идиоти аудиото беше най-добро)
От Ямбол до Сливен
пътувах през нощта :lol: :lol: :lol: :lol:

Хит номер 2:
... колежките като се зарибиха по тея Телефони. Ама не Телефони 2 с Мария
- Ало, Ричи, може ли Мария
- Съжалявам, миличък, сега не е удобно :lol: :lol: :lol:

А ей по тая цигания - оригинала:
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Пу, като гледам почти всички класове заминават за някъде.. Ние мислехме да отскочим до Гърция, ама нещо...

А за роклите - аз лично колко магазини изръшках и нищо :( Или нещо, ама толкова скъпо, че сърцето ме сви! Блазе им/ви на мъжете!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

ShadowsInBlue написа:Пу, като гледам почти всички класове заминават за някъде.. Ние мислехме да отскочим до Гърция, ама нещо...

А за роклите - аз лично колко магазини изръшках и нищо :( Или нещо, ама толкова скъпо, че сърцето ме сви! Блазе им/ви на мъжете!
абе и на тях не им е лесно. И аз си мислех да мина по тънката и лесната, а се оказа супер трудна цялата ми работа - хем щях да ходя при шивачка за по-евтино, тя се оказа кожодерка аханаха и то в процеса на шиенето цената постоянно нарастваше ама вече се бях вързала и нямаше как да я отсвиря. И роклята от евтина стана бая скъпа :/ И търсенето по магазините - ужким няма да съм претенция, то накрая обиколих 3 града и си купих от най-далечното място платовете, където минахме просто щото бяхме наблизо. А рокли също толкова гледах и ...нищо :)
Ако можех да върна времето изобщо нямаше да се занимавам, ами взимам първата рокля дето ми хареса и тва е :) Аз си харесах в първите няколко магазина 2 и те бяха много яки ...ама щото съм инат - да си я ушия :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Ами аз харесах цели три, ама като съм стисната :) Сега ще ходя до Враца, не че очаквам да намеря нещо, ама... човек не знае. Мен всички ми казват да ходя до Асеновград, ама е бая далечко... Тъй че ще видим.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз от Асеновград си купих платовете, ама щото бях наблизо в Пловдив :) Иначе не бих била път до друг град изобщо като цяло за едната рокля :) Ако нямах път към Пловдив и до Асеновград нямаше да стигна :)
А все пак можеш при шивачка да си ушиеш нещо :) Принципно трябва да ти излезе по-евтино като цяло :lol: :lol: ама зависи на кво попаднеш :) И на мен не ми се даваха много пари за рокля. Всъщност - ти в какви суми искаш да се вместиш ? :) Тоест - колко ти се дават за рокля :lol:
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Ъъъъ, добър въпрос! Първата, която харесах, беше 1000 лв - НЕ! Втората беше 600 лв, за което съм по-склонна, но пак не съм сигурна. Ще гледам да мина тънко, че то само роклята ли е! :shock: Но ако хептен нищо не намеря, ще се изръся... т.е. наште ще се изръсят, де :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Имаше едно магазинче на Алабин, съвсем в началото на улицата, където продаваха страхотни рокли миналата година. И не бяха хич скъпи. И не бяха претруфени. И не беше забранено да се мерят... :roll:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

MidwinterSun написа:Имаше едно магазинче на Алабин, съвсем в началото на улицата, където продаваха страхотни рокли миналата година. И не бяха хич скъпи. И не бяха претруфени. И не беше забранено да се мерят... :roll:
Ша го чекнем :wink: Мерси много... не се сещам кое е то, а уж всеки ден почти минавам от там, ама... ще го потърся. Някаква идея/бегъл спомен как се казва?
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

На мен никога не са ми правили проблем за меренето >.< А обиколих ужасно много магазини ...
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

ShadowsInBlue написа:Някаква идея/бегъл спомен как се казва?
Не, съжалявам, но изобщо не съм обръщала внимание на тези неща. Обикалях с две приятелки - уж за рокля за едната, пък другата си купи оттам. Направи ми добро впечатление, защото преди това бяхме обиколили доста магазини, непосредствено преди това Пиротска. А аз моята рокля си я взех от Лондон, защото имах възможност да пътувам за няколко дни - и там просто магазините са различни. Роклите не са ти сбутани на закачалки една до друга да не можеш да ги видиш, не са претрупани с шифон, панделки, розички, тюлчета и 982735872 различни цвята. Та, въпросното магазинче доста се доближаваше до това, което бях видяла в Англия - добре подредени рокли, много елегантни и красиви, любезна продавачка и всичко останало.

Идеята ми като цяло обаче е, че не е нужно да се разкарвате до другия край на България за хубава рокля. Моя приятелка си купи своята от магазинче, което много наподобяваше будка на улицата. Има хубави неща, стига да не ви домързи да обиколите малко и да потърсите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”