Аз го казах,защото още не съм стигнала до неяJoker написа:Новата история рулира на макс, както неведнъж съм го писал в този форум!
Дано една от темите на изпита да е "Църковни борби на българите през Възраждането".
Аз го казах,защото още не съм стигнала до неяJoker написа:Новата история рулира на макс, както неведнъж съм го писал в този форум!
ааа дано да не се падне точно БРЦК или ВМОРО-тея теми много ги мразя.Аз ще съм доволен на всичко от Средновековието,от Възраждането-Борба за независима църква,Просвета,РТ война,а от Нова история-на ВРУ,развитие на Княжество България и СъединениетоAnna-Molly написа:Аз пък искам Левски и Каравелов или Руско-турска война...или Априлско оуу или Македоно-одринско движение![]()
Пфф тая просвета ми е просто ... аз се надявам да не се падне Раковски че ще се гръмнаkaloyand написа:ааа дано да не се падне точно БРЦК или ВМОРО-тея теми много ги мразя.Аз ще съм доволен на всичко от Средновековието,от Възраждането-Борба за независима църква,Просвета,РТ война,а от Нова история-на ВРУ,развитие на Княжество България и СъединениетоAnna-Molly написа:Аз пък искам Левски и Каравелов или Руско-турска война...или Априлско оуу или Македоно-одринско движение![]()
искрено се надявам да не се паднатlacuna_coil написа:Не мисля,че ще се паднат Априлското въстание,Раковски и другите 2 теми,паднали се миналата година
БлагодаряБавария написа:Ами то единствените разлики от темите, които учиш е, че може да
ти зададът по такъв начин темата и да я ограничат.
Т.е. не да пишеш цялата тема, както си я назубкала от помагалата, а 2/3 от нея.
Гледай заглавието - отзад си напиши мн подробен план, изпиши си сички дати, за които се сещаш - това помага,
защото ако накрая не ти е стигнало времето да напишеш всичко, се вижда, че знаеш и още.