Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Smoking Mirror »

Бахти.... това води един куп проблеми след себе си :P Не можаха ли да ги направят като нормални хора след депутатската ваканция...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аа, не! Още две месечни заплати точно на тези тюфлеци - НЕ! For Lord`s Sake! :evil:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

СДС и ДСБ (и евентуално други десни партии) заедно на парламентарните избори. :cheers:
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1280127
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Би било хубаво да се добави и опция "НИКОЙ", защото http://www.vbox7.com/play:48de90b9

Знам че много хора ще ме оплюят, че никога не съм гласувал и може би никога няма да го направя! Но си спомням как на 18 почти на сила ме заведоха наще и казаха "ще гласуваш - за който искаш, но ще гласуваш". Дори бях учуден че ми дават избор за кой, но и да не ми го бяха дали аз пак щях да пусна невалидна бюлетина! Точно защото няма такива които да заслужават моя глас! След тази ми демонстрация повече не са ме занимавали с глупости! Но по интересното е че и те за първи път тази година няма да гласуват - хората които насила ме заведоха до урната! Правете си сами извода!

Все едни и същи мутри, повечето от които не проумявам защо не са в затвора... А и случайно да се излъжа да гласувам за някой, аз не мога да го направя! За партия няма да гласувам!

Като ще ме еб*т, поне да е изнасилване, а не проституция! Няма да да се нагъзя доброволно!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

FMI написа:Би било хубаво да се добави и опция "НИКОЙ", защото http://www.vbox7.com/play:48de90b9

Знам че много хора ще ме оплюят, че никога не съм гласувал и може би никога няма да го направя! Но си спомням как на 18 почти на сила ме заведоха наще и казаха "ще гласуваш - за който искаш, но ще гласуваш". Дори бях учуден че ми дават избор за кой, но и да не ми го бяха дали аз пак щях да пусна невалидна бюлетина! Точно защото няма такива които да заслужават моя глас! След тази ми демонстрация повече не са ме занимавали с глупости! Но по интересното е че и те за първи път тази година няма да гласуват - хората които насила ме заведоха до урната! Правете си сами извода!

Все едни и същи мутри, повечето от които не проумявам защо не са в затвора... А и случайно да се излъжа да гласувам за някой, аз не мога да го направя! За партия няма да гласувам!

Като ще ме еб*т, поне да е изнасилване, а не проституция! Няма да да се нагъзя доброволно!

Абсолютно тъпо мислене, лишено от всякаква логика... Вашите хубаво са те накарали, поне да са ти останали поуките в главата.
Аватар
Azul
От дъжд на вятър

Мнение от Azul »

Щом позицията ти е такава, а и очевидно тази на родителите ти за жалост се е променила, лошо за вас. Оттам нататък, не се оплаквай от каквото и да е било нещо на обществено ниво. Именно заради това тъпо мислене до голяма степен са такива нещата.
Изображение

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Така е. Както каза проф. Милен Семков, ако не гласуваш, не можеш да псуваш. ;)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента. :!:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

G__ написа:Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента. :!:
Ей тва е! :D Дано повече българи да си направят труда да гласуват, за да не бъде ДПС такъв фактор, какъвто е било винаго досега. Може човек да пусне гласа си за най-абсурдната партия, но поне да е българска.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

И която има реален шанс да влезе в следващия парламент.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

G__ написа:Гласувам не за друго, а основно, за да намаля контингента на ДПС в парламента. :!:
От тази гледна точка имам причина да гласувам! ДА - определено ще гласувам!

Но пак идва големия въпрос - за кого?! Защото точно този глас, а не липсата му утре не ми дава право да псувам, тъйкато аз знам че всички са боклуци! И защо да е "тъпо мислене"? Как да гласувам за нещо което не одобрявам?!

Подписах се против спирането на атомните реактори, но ги спряха! Бях на протести против репресивните мерки на ГДБОП в интернет и какво стана... За щастие нямах възможност да съм на студентските и по добре, защото като видя как няколко говеда по над 100 кила всяко, пребиват 16 годишно момиче което няма и половината на килограмите на който и да е от тях... Дали точно битите и убитите са си го изпросила или не, това не може да бъде доказано... Но мнението ми за по голямата част от полицайте е че са просто едни комплексирани идиоти! Но да допуснем че не са си го изкарали на невинните, затова че не са могли да се справят с провокаторите... Да допуснем че точно това момиче ги е провокирало, с какво може да ги провокира то освен с думи?! Необходимо ли е да я пребиват - тя не може да ги нарани! Затова протсто щях да осъкатя за цял живот минимум един от тях, преди да ме свалят и най вероятно сега щях да съм там където трябва да бъдат тези за които ме карате да гласивам...

Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Други.
"Зелените".
Защо не ги включите в анкетата?
Във всички социологически и прочее проучвания са в "Други", макар че не са чак толкова незначителни.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Абсолютно незначителни са - като Фронт на... все едно какво. :scratch:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

И все пак няма ли да включите "Няма да гласувам"? Би било доста интересно!

Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Не мисля, че са незначителни. Имат вече около 6000 члена някъде + един куп симпатизанти, както и ужасно много акции - като минеш през всичките уличени проблеми с природата, петиции, протести, комуникация с европейски институции, защита на човешките права, акции против подслушването на Интернет и т.н. и т.н. и т.н. Това, че са нова партия далеч не означава, че са незначителни. Имат си и поддръжници, и каузи, които защитават с цялата си жар, а не колкото да отбият номера, както правят другите партии.
Публикувай отговор

Обратно към “България”