Размисли и страсти с JudyRamone
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с JudyRamone
1/ Кога и как започна да слушаш ска и пънк?
2/ Има ли много хора от обкръжението ти, слушащи такава музика?
3/ Babyshambles или The Libertines?
4/ Успя ли да догледаш Trainspotting? Ако не, до кой момент издържа?
5/ Филмът придържа ли се към книгата или има съществени разлики между двете?
6/ Mоже и да си го казвала, но кои са ти любимите книги /или автори, ако така ти е по-лесно/?
7 /Любима изучавана дисциплина от специалността ти?
8/ Кой език ти е по-лесно да използваш за четене - английски или немски?
9/ Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=esQaDBWv ... re=related
6/ Mоже и да си го казвала, но кои са ти любимите книги /или автори, ако така ти е по-лесно/?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
1. За пръв път - по това време на 11-ти клас, значи преди около три години, ама това е много грубо казано, щото ми отне доста време, докато се зарибя.Solveig написа:
1/ Кога и как започна да слушаш ска и пънк?
2. Не бих казала, че са 100%, но 50% има. Как - покрай един познат.
3. Хехех, зависи си, ама повече Babyshambles като че ли.
4.Не успях да го догледам, а до кой момент издържах - не помня, но моментът , когато Рентън се навря в тоалетната беше едно от нещата, които ме отвратиха.
5. Има ОГРОМНИ разлики!
6."Параграф 22", "Кралица Марго" и... "Трейнспотинг"
7.Това е сложно, щото засега ги мразя всичките
8.Хмм.. би трябвало да кажа английски, тъй като съм го учила мноого повече от немския, обаче да чета на немски ми е доста по-интересно..
9.Благодаря ти, връщам с:
http://www.youtube.com/watch?v=am8C47g41Nk
Първо, щото Пийти тук е страхотен
Последно промяна от JudyRamone на 09 Мар 2009, 13:49, променено общо 1 път.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ти си ми от най-интересните за разпитване, защото имаш виждане за нещата, коренно различно от моето, до колкото, разбира се, човек може да прецени това от форума.
1. Защо толкова ревностно защитаваш скинарите при положение, че обществото си ги е квалифицирало в категория "гамени"?
2. Ако някой надраска на твоята стена нещо, няма ли да ти стане неприятно? Било то "България на три морета" или нещо от сорта.
3. Държиш ли да бъдеш толкова различна от приетите стереотипи и какво всъщност ти е мението за тях?
4. Как така изведнъж решаваш, че е много хубаво да пиеш?
5. Смяташ ли, че пияно момиче е грозна гледка?
1. Защо толкова ревностно защитаваш скинарите при положение, че обществото си ги е квалифицирало в категория "гамени"?
2. Ако някой надраска на твоята стена нещо, няма ли да ти стане неприятно? Било то "България на три морета" или нещо от сорта.
3. Държиш ли да бъдеш толкова различна от приетите стереотипи и какво всъщност ти е мението за тях?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хехех, да видим сега.ники написа:Ти си ми от най-интересните за разпитване, защото имаш виждане за нещата, коренно различно от моето, до колкото, разбира се, човек може да прецени това от форума.
1. Не защитавам скиновете , а цялото движение. В предната тема казах, че да се съди за цяла една субкултура по шепа хора, които са се нарекли така, е глупаво. Защото познавам доста "скинари" (в смисъла на думата който ТИ и обществото влагате) и те са хора, с които не искам да имам нищо общо. От моя гледна точка те не са скинхедс. Обществото класифицира щетите, направени от подобни групи "хулигани" като вредни и неправилни, а от там се лепва едно абсолютно грешно мнение и на цялата субкултура. Хората, с които съм избрала да излизам , не са такива, нямат общо с тези неща. Всъщност аз нямам против ,че според повечето хора скинхедс не са стока, защото знам откъде се изгражда това мнение - от липсата на информация. А информация за една субкултура сред "обичайното" (да не казвам "нормалното", че е тъпо) общество, няма как да се намери
Но ако за обществото скинхедс са гамени, мен това не ме касае ,просто казвам "обществото да го духа" и това е.
2. Ще ми стане адски неприятно и ще го изтрия. Само да кажа , че "било и "България на три морета" - пак забиваме в темата за лозунгите и знаците.
3. Да ти кажа честно, винаги тва, че съм на различно мнение, се получава спонтанно, а най-гадното е, че никой никога не ми вярва, че е така
4. Не стана изведнъж. Стана поради много причини и след много време. Всъщност, почнах да пия от мъка. Почнах да го правя по много (достатъчно да се натряскам като клошар, а в началото тва ставаше от малко, вече вдигам летвата
5. Всъщност не. Според мен много по-грозна гледка е пияно момче. Абе не бива да се прекалява с нищо, естествено ,че всеки, омазан в повръщано изглежда гадно.
Не може да са ни чак толкова различни вижданията
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
По-нататък има и по-гадни неща, но аз издържах до края... учудена съм от себе си.JudyRamone написа:
4.Не успях да го догледам, а до кой момент издържах - не помня, но моментът , когато Рентън се навря в тоалетната беше едно от нещата, които ме отвратиха.
JudyRamone написа:7.Това е сложно, щото засега ги мразя всичкитеДа кажем ОНХ и особено сега, когато изучаваме химия на елементите и техните съединения.
ОНХ - О, Не, Химия
Благодаря за поздрава и за отговорите.JudyRamone написа:9.Благодаря ти, връщам с:
http://www.youtube.com/watch?v=am8C47g41Nk
Първо, щото Пийти тук е страхотен, и второ, щото тва ми е една от любимите техни песни и поради текста
![]()
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мерси за бързите отговори. Хайде още няколко от мен, защото твърде рядко съм общувал с хора като теб. Аз лично също не ти вярвам на това за спонтанното противоположно мнение 
1. В коя субкултура смяташ, че се вписваш?
2. Следващото може да прозвучи малко обидно за теб, но не го приемай така. Само с добри чувства е. Не смяташ ли, че малко прекаляваш с това да си различна от общо приетото в почти всички отношения?
3. А мислиш ли, че това създава лошо впечатление у хората? Аз лично не съм останал с такова, но хората са свикнали да са традиционалисти.
4. Не смяташ ли, че щом дадени стереотипи са се отвърдили в обществото с времето, то те са нещо хубаво?
5. Менеието ти за хора с различен мироглед от твоя? Дразниш ли се, ако не те разбират?
2. Следващото може да прозвучи малко обидно за теб, но не го приемай така. Само с добри чувства е. Не смяташ ли, че малко прекаляваш с това да си различна от общо приетото в почти всички отношения?
3. А мислиш ли, че това създава лошо впечатление у хората? Аз лично не съм останал с такова, но хората са свикнали да са традиционалисти.
4. Не смяташ ли, че щом дадени стереотипи са се отвърдили в обществото с времето, то те са нещо хубаво?
5. Менеието ти за хора с различен мироглед от твоя? Дразниш ли се, ако не те разбират?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
1) Скинхед като расисти или скинхед като пънкари?
2) Ти самата расист ли си? (във всеки смисъл, в който го разбираш)
3) Мнението ти за другите "дамгосани" субкултури като педали,емота,рейвъри,джънкита и те така.
4) Наркотици?! Ако, да...какви
5) Любима биричка
6) Футболни предпочитания (в Бг)
7) Участвала ли си в сбиване
8 ) Понеже знам че учиш нещо химическо...я дай формула срещу махмурлука
9) аБе...снимка твоя не съм виждал....
3) Мнението ти за другите "дамгосани" субкултури като педали,емота,рейвъри,джънкита и те така.
5) Любима биричка
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Скинхедс. Но не искам да го казвам, все едно това ме прави най-великия човек. И все пак има и много пънкарски черти у мен. Якото е, че голям процент от скинхедс така или иначе слушат пънк и общуват с много пънкари. В крайна сметка Ой музиката произтича от него. Обаче и малко дарк уейв си падам като характер, ню също ме кефи, но тва са вече някви странични предпочитания. Иначе слушам яко грънджники написа:Мерси за бързите отговори. Хайде още няколко от мен, защото твърде рядко съм общувал с хора като теб. Аз лично също не ти вярвам на това за спонтанното противоположно мнение
2. Оо, не се обиждам, аз се обиждам доста трудно всъщност. Тва не означава, че не се цупя често обаче
3. За лошо впечатление като цяло не мога да кажа, от личен опит знам, че по-често се е случвало да ми се дразнят
4. Не. По-скоро имат вид на "правилни" , "праволинейни", и каквито трябва да бъдат, за да е всичко наред и за няма публични прояви на бунт и недоволство" , а всичко това от гледна точка на обществения ред е синоним на "хубаво"
5. Добре е да има различия. Така възникват дискусии и се стига до откриването на някаква нова истина. Човек обогатява културата си, когато общува с хора, различни от него. Дразня се, когато човекът отсреща отказва да вникне в нещата, които говоря, а не когато не ги приема. Дразня се, когато давам някаква информация, която другият отхвърля без дори да я е чул. Всъщност съм голям хейтър
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Как пък се зариби по тия смешковци Middlesbrough?
Not because the fox barks...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да ве, и аз тва исках да попитам...
Сега сериозно, моите 13 въпроса:
1. Кефиш ли се на пародирането на псевдонациолистически каузи?
2. Любимо ястие, което можеш да готвиш?
3. Любима ПС-игра /плс не казвай симс/?
4. В кое изкуство се виждаш, евентуално?
5. Би ли дала гласа си за герой от игра, или аним. филм? Какъв би бил този герой?
6. Коя е най-яката банда, от тези които аз слушам? /линк - http://www.last.fm/user/christo88/
7. Ако не беше скинарка, към коя субкултура щеше да си?
8. Ако не беше в ХФ, къде щеше да учиш?
9. Ако можеше да върнеш времето, би ли сменила момчето, което те е направило жена?
10. Виждаш ли се омъжена, с 3 деца?
11. Как би ги кръстила, евентуално?
12. Смяташ ли се за красива?
13. (о, най-накрая стигнахме до него) Какво мислиш / Какво ти е мнението за мен?
5. Би ли дала гласа си за герой от игра, или аним. филм? Какъв би бил този герой?
6. Коя е най-яката банда, от тези които аз слушам? /линк - http://www.last.fm/user/christo88/
9. Ако можеше да върнеш времето, би ли сменила момчето, което те е направило жена?
13. (о, най-накрая стигнахме до него) Какво мислиш / Какво ти е мнението за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Абе кво ме нападнахте с тия въпроси...Дичоу написа:1) Скинхед като расисти или скинхед като пънкари?
5) Любима биричка
2). Не съм расист, имам нетърпимост към някои неща, недолюбвам цигани,роми и всяка утайка, която само руши, а не изгражда нищо ново, но това е от гражданска гледна точка, ако може така да се каже.
3) Хахаха, педалите са болни хора, които трябва да се лекуват; емотата са шибани гейове; рейвърите са друсани пичове.... като цяло субкултурата сама по себе си е нещо красиво и уникално, зависи кой как си интерпретира нещата. Но с удоволствие бих пречукала някое емо.
4). Колкото и да съм раздрънкана, няма да седна да говоря кво съм взимала или не
5). Ох... на сърцето ми има място за три марки бири - Гролш (която ме зариби), Загорка (която много пъти ме е спасявала от нервни изблици) и Шуменско (което ми е носило най-сладките пиянства). С една приятелка стигнахме до извода, че Загорка е бира за отчаяни хора (абс. вярно!), но от много време насам съм само на Шуменско. А Гролш ми излиза прекалено скъпо , хахаха
6). И сааамо ЛЕЕЕЕВСКИ але але але ! Решила съм тоя сезон да походя по стадионите
7). В сериозно сбиване - не, но са ме удряли в лицето неведнъж. Иначе винаги изпускам най-големия купон, даже наскоро пак имаше едно меле, но аз си бях вкъщи по същото време.
9). Тая съм я слагала в една от старите теми, затова пак
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=18504816
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахахах, ами.... преди мнооого години (триhumanityisthedevil написа:Как пък се зариби по тия смешковци Middlesbrough?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Принципно това не ми е най-любимата тема, особено щом говорим за някаква измислена работа. Все ми е тая, обичам да се подигравам и да храня (като също отнасям много храна, но ми е през.. часовника.. за нея).Kristo написа:Да ве, и аз тва исках да попитам...
2. Засега готварските ми способности се простират само до един солен кейк, който направих зимната ваканция и който хич не беше лош. Казала съм си че като се затопли времето ще се поразвъртя из кухнята, та да взема да се науча да готвя най-сетне, че иначе кой мъж ще ме вземе?
3. хахахах, Симс е любимата игра на една от най добрите ми приятелки
4. В смисъл? Нещо с писане ще да е.
5. Разбира се, че бих! Но нямам никаква идея, някой трябва да ми подаде набор от концепции, за да си избера
6. Еее, и питаш?! Горилаз! Любимци са ми
7.ха ха ха... изпаднал наркоман, казах го вече
8. Много, ама много ми се иска мястото да е факултетът по славянски филологии, щото там са най-големите образи
9. Много мразя въпроси с връщане на времето назад
10. Всъщност да
11. Никаква идея!
12. Понякога, зависи от светлината
13. Че си пичага, само че си гаден, долен, мръсен спамер
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Please log in to continue...JudyRamone написа: http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=18504816
Немам Майспейс...не ми бягай по тъча, ей
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ