скинари

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: скинари

Мнение от Бавария »

humanityisthedevil написа:
Бавария написа:Пънковете са леви (анархисти)
-
така го мислех, а и проверих в нету,
да не сгреша пак...
та бъбли - ти си пънкарка :-]
Честито.
Хахаха.

Изображение
И тия ли са леви?
егати и хората -
обърнахте ми знанията за 1 час...
не, че някога ме е интересувало какви са пънкарите или скинарите
...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

red's not dead :mrgreen: :mrgreen: хаха щеше ми се да съм, ама не можах да съм
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Всичко е много просто. Скиновете мразят комунисти и анархисти, но с уговорката, че не всички пънкове са такива. Има наистина доста голям брой пънкове с крайно десни убеждения. А това, че някакви алкохолици се бият и се правят ан скинове е много тъпо и точно заради това идва лошия имидж на цялато субкултура.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Better Dead than Red! :cheers:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ами къде са Пи Арите при това положение да замажат положението :P
а може би просто в нашата мила родина отново сме станали жертва на криворазбраната ци(ли)вилизация

.... but not in bed :P
Последно промяна от bubbly_water на 09 Мар 2009, 00:24, променено общо 1 път.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Prudence
Аве, това на аватара ти
ембеламата на фред перри ли е?
(на тениската на това човечето)
---

Аве и аз имах някви такива расъждения - ама лошото е, че хората не се придържат към това, на което се правят.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

За съжаление картинката в цялата страна е същата... А няколко поста по нагоре видях скинарството да се свързва рязко с БНС... Хора, като не знаете, не се излагайте... Скинове има не само в БНС, има ги и в Атака и във ВМРО...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

у моя роден Меден Рудник, скинари няма - циганите ги избиха в известното "Клане на 5ти Юли, 2001г." - тогава всички местни скинари (25 души) бяха връхлетяни от местна циганска банда (500 души) и не остана нищо от тях. Полицията и Община Бургас реши казуса с "Ми като се правят на отворени, много ясно, че ше отидат на курбан в циганското гето"...

Те така...
Някой път ще разкажа, как загинаха и метълите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Prudence написа:Всичко е много просто. Скиновете мразят комунисти и анархисти, но с уговорката, че не всички пънкове са такива. Има наистина доста голям брой пънкове с крайно десни убеждения. .
Да, обаче има и скинове, които не се кефят на нацитата и на Хитлер, нали не го забравяш това (да, "nazi" звучи некво тъпо, ма така е прието. айде да го кажем крайно десни). Сега като им кажеш на хората, дето не знаят, те ще помислят , че има само десни скинове, което не е баш така. :D Има и такива, които са си трад скинс. Или ориджинъл, или троджън с други думи. Все синоними на най-якото нещо на света :) 8) Спирит ъф 69 о о ооооооо !!

1969 - 2009 - 40 years of skinhead culture !!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ясна ми е тази работа... Има крайно леви скинове и сякви помии... Едно време ми беше маса интересно да чета и да се самообразовам, но с годинките идва и повечко акъл. Някви антисоциални прояви не ме влекат вече. Или пък някви "батковци", които нямат нито един работен ден и пият бира по цял ден и да се наричат с всякакви "готини" субкултурни имена....
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Знам ,ч е на теб ти е ясна, казвам просто за останалите. А моето скромно мнение е, че всички тези политически крайности са лайна. :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Е, ти самата не си ли скин? Поне за такава се водиш? Ама май от аполитичните.. Те всички антифата станаха аполитични, щото мн ги бият. хаха
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Бе аз ли криво пиша или аз криво пиша? :shock:
JudyRamone написа:
Лорд Носферату написа:Какво означава това?
Откъде да знам по дяволите? :lol: Вие всички смятате, че тука има странни знаци, култове, жестове... това е супер тъпо, няма такова нещо. Ужаас!
Нито за култове говоря, нито за култове, ното за тайни знаци. Предположих, че е нещо като метълския знак с рогата - нещо често срещано и имащо значение. И понеже ти се изказа по-разбиращо, реших, че може би знаеш. Както аз бих ти обяснил какво е това с рогата. Затова попитах и за Y-то. Знам какво е, имам някаква представа защо го драскат по къщите, но винаги съм готов да чуя мнението на по-запознат.

JudyRamone написа:Нее, кажи ми, че се ебаваш, моля те...
Ми не се ебавам, ако си пазех лекциите, щях да ти го покажа. Е, възможно е и да съм забравил и да съм пообъркал нещо, но беше нещо такова.
humanityisthedevil написа:... да приписваш цялата агресия .... Скиновете са само малка част.
Чакай, бя, тия неща къде съм ги казал? :shock: Говорех само за агресията на скинарите. И дадох само бегло описание на това, което сме учили, колкото и малко да беше то. Мързи ме да включвам икономическото положение, футболното хулиганство и какво ли още не. В смисъл изобщо не съм казал това, на което се противопоставяш. :shock:
JudyRamone написа:вие си разнищвайте психиката на "скинарите" самички :lol: Ти и Носферату де :lol:
Не нищя психика, не се и опитвам. Говоря за поведение. И то не поведението от лекциите, за които говорех. Не поведението от кървавите снимки от концерта на експлойтед, примерно. А само поведението, което съм видял с очите си и съм усетил с тялото си. След като видя няколко десетки индивида, които влизат в определнието ми за скинари по външен вид, да правят едно и също, е нормално да си създам някаква представа за цялата им субкултура. Да, знам, че не всички са расисти, примерно (знам какво е SHARP, представи си), не бих се учудил и ако някъде има скинари с коси. Говорех за вандализма, който виждам, за патриотизма, за който само чувам, но така и не виждам. Не съм видял, нито съм чул, скинар да направи нещо добро за тази страна. Нито да се поинтересува какво мисли страната по въпроса. Знам, че липсата на доказателство не е доказателство за липса. Казах, че единственото, което съм видял от скинарите, е вандализъм и агресия. И мислех, че ще ме запознаеш и с другата им страна, но не би.

За връзката с БНС и Атака (Защото за ВМРО не знам почти нищо) - ми да. Съвсем нормално е да имат общи членове. Това не значи, че ги имам за едно цяло, де. Но БНС са ми особено неприятни, колкото и да съм сългасен, че понякога има нужда от такива като тях. Но да видя българи с униформите на хитлер югенд хич не ми е приятно.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Вандали има навсякъде, във всички среди. Само, че ако чалгар се напие и се сбие се приема за нещо нормално, но да си скин - веднага те спрягат за деграде.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ми те се сбиват по футболните скамейки затова :lol: и миришат на кебапчета
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”