Бе аз ли криво пиша или аз криво пиша?
JudyRamone написа:Лорд Носферату написа:Какво означава това?
Откъде да знам по дяволите?

Вие всички смятате, че тука има странни знаци, култове, жестове... това е супер тъпо, няма такова нещо. Ужаас!
Нито за култове говоря, нито за култове, ното за тайни знаци. Предположих, че е нещо като метълския знак с рогата - нещо често срещано и имащо значение. И понеже ти се изказа по-разбиращо, реших, че може би знаеш. Както аз бих ти обяснил какво е това с рогата. Затова попитах и за Y-то. Знам какво е, имам някаква представа защо го драскат по къщите, но винаги съм готов да чуя мнението на по-запознат.
JudyRamone написа:Нее, кажи ми, че се ебаваш, моля те...
Ми не се ебавам, ако си пазех лекциите, щях да ти го покажа. Е, възможно е и да съм забравил и да съм пообъркал нещо, но беше нещо такова.
humanityisthedevil написа:... да приписваш цялата агресия .... Скиновете са само малка част.
Чакай, бя, тия неща къде съм ги казал?

Говорех само за агресията на скинарите. И дадох само бегло описание на това, което сме учили, колкото и малко да беше то. Мързи ме да включвам икономическото положение, футболното хулиганство и какво ли още не. В смисъл изобщо не съм казал това, на което се противопоставяш.
JudyRamone написа:вие си разнищвайте психиката на "скинарите" самички

Ти и Носферату де

Не нищя психика, не се и опитвам. Говоря за поведение. И то не поведението от лекциите, за които говорех. Не поведението от кървавите снимки от концерта на експлойтед, примерно. А само поведението, което съм видял с очите си и съм усетил с тялото си. След като видя няколко десетки индивида, които влизат в определнието ми за скинари по външен вид, да правят едно и също, е нормално да си създам някаква представа за цялата им субкултура. Да, знам, че не всички са расисти, примерно (знам какво е SHARP, представи си), не бих се учудил и ако някъде има скинари с коси. Говорех за вандализма, който виждам, за патриотизма, за който само чувам, но така и не виждам. Не съм видял, нито съм чул, скинар да направи нещо добро за тази страна. Нито да се поинтересува какво мисли страната по въпроса. Знам, че липсата на доказателство не е доказателство за липса. Казах, че единственото, което съм видял от скинарите, е вандализъм и агресия. И мислех, че ще ме запознаеш и с другата им страна, но не би.
За връзката с БНС и Атака (Защото за ВМРО не знам почти нищо) - ми да. Съвсем нормално е да имат общи членове. Това не значи, че ги имам за едно цяло, де. Но БНС са ми особено неприятни, колкото и да съм сългасен, че понякога има нужда от такива като тях. Но да видя българи с униформите на хитлер югенд хич не ми е приятно.