Олимпиада по английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Олимпиада по английски език
Това не го знаех. Както и да е. Аз пък писах по тази на Оскар Уайлд... на Марк Твен ми се стори твърде отнесена. Аз, по принцип, Уайлд като човек ми харесва супер много и може би останах разочарован, защото можеха да дадат някоя по-хубава мисъл- има толква гениални хрумвания, които щяха да свършат по-добра работа...
Elämää täytyy rakastaa ^^
И на мен темата на Уайлд ми хареса.
Някой да знае как ще се разбират резултатите? В училището, където сме карали, или някъде другаде?
Някой да знае как ще се разбират резултатите? В училището, където сме карали, или някъде другаде?
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Ми, по принцип, би трябвало учетелката/учителят да ти го съобщят... поне аз така си мисля
На мен един от проверяващите ми каза, че в петък ще излязат резултатите 
Доколкото знам на класиралите се в третия кръг се съобщава от училищата в които учат
За тази олимпиада трябваше да си гений... При нас от 14 човека никой не се е класирал, чак ме е срам да кажа колко точки имам, макар че има и много по-зле от мен 
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Коя беше на Оскар Уайлд мисълта? Някоя от "Портретът на Дориан Грей"? Там има доста подходящи...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
The aim of life is self-development. To realize one's nature perfectly - that is what each of us is here for.
Тази беше
Тази беше
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Идеална тема 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Поне си знаете резултатите. Една седмица мина, пък и бяхме малко хора, а ето още не са проверени олимпиадите. Тия учители ги мързи повече от нас!Brooke написа:За тази олимпиада трябваше да си гений... При нас от 14 човека никой не се е класирал, чак ме е срам да кажа колко точки имам, макар че има и много по-зле от мен
Brooke от чисто любопитство - при вас колко беше най-високият резултат?
някъде 74-5... не повече 
- Stadust
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика - 1ви курс
Аз не знам, на диктовката имам 2-3 грешки, и писах по Марк Твен, ама от как ходч на олимпиади от осми клас за пръш път видях такава ужасна граматика. Сякаш искат да не стигнем до никъде. Добре че първите кръгове са малко по-благосклонни, та поне 1вия минах с 93т.
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Някой няма ли да се престраши да сподели колко точки е изкарал на 2-ри кръг? 
До нас, както винаги, информацията стига последно, така че аз още не знам. arthaz а ти защо не се престарашиш