КСК 2009 - История
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - История
Без ексцесии, моля. Мисля, че колегата имаше предвид, че конспектът е за ВТУ - не че е лош, просто е неподходящ за подготовка за изпита в СУ, вероятно се разминават теми и периоди.
Don't think you are, know you are!
Репей,Repei написа:Нещо против Търново ли имаш Joker ? Не смятам че , след като си човек от провинцията е нужно да се смяташ за мижетурка , пред това че , някой хора учат в така наречената "София - Престиж та ум да ти зайде.." . Не е мястото тук да се води този спор.Пуснал съм че , ги продавам в случей че, някой е заинтересован.Tова дали е жалко или не ... какво общо има ? Ако поста ми толкова загрозява темата ви ще го изтрия ! Също така конспекта по който съм се ръководил не е търновски , а е точно от СУ. Дори съм упоменал че може и да има промени в него ...
Този конспект не може да бъде за СУ за 2007 г. Ако свериш, ще се увериш. Нямам нищо против Търново или който и да е друг български град. За ВТУ в сравнение със Су е по-различно...
Аз съм от Пловдив, което няма как да е провинция
Защо реши, че има връзка между тези неща и особено се питам: защо ги подразбра в моя пост? Баба ми (не друг!) би казала: Гузен негонен бяга...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Именно, човекът сам си показва комплексите.Joker написа:Репей,Repei написа:Нещо против Търново ли имаш Joker ? Не смятам че , след като си човек от провинцията е нужно да се смяташ за мижетурка , пред това че , някой хора учат в така наречената "София - Престиж та ум да ти зайде.." . Не е мястото тук да се води този спор.Пуснал съм че , ги продавам в случей че, някой е заинтересован.Tова дали е жалко или не ... какво общо има ? Ако поста ми толкова загрозява темата ви ще го изтрия ! Също така конспекта по който съм се ръководил не е търновски , а е точно от СУ. Дори съм упоменал че може и да има промени в него ...
Този конспект не може да бъде за СУ за 2007 г. Ако свериш, ще се увериш. Нямам нищо против Търново или който и да е друг български град. За ВТУ в сравнение със Су е по-различно...
Аз съм от Пловдив, което няма как да е провинция, и все пак не деля хората на столица-провинция. Провинцията не е свързана с мижитурките по никакъв начин.
Защо реши, че има връзка между тези неща и особено се питам: защо ги подразбра в моя пост? Баба ми (не друг!) би казала: Гузен негонен бяга...
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Човека просто си предложи темите и не мога да разбера как ви минава през ума, че някой може да е комплексиран, затова че е от Търново (или откъдето и да било). Първо, това си е най-якия град
и второ, човек, когато е тъп, където и да го роди майка му трудно поумнява и съответно - обратното.
Само чакате някой да спомене име на град и започвате темата провинция-столица. Според мен работата тръгна от там, че Joker даде определението "нЕкъФ търновски конспект...
", което не звучи много уважително, особено повръщащото човече
Но ти естествено съвсем не си длъжен да го уважаваш и не вярвам твоето мнение да има значение за бъдещето на града, така, че можеш да си го изразяваш съвсем свободно
Въпросът е, че просто не е "гузен негонен бяга" ( с уважение към баба ти) 
Но конспекта, мога да ви кажа, не е търновски

Само чакате някой да спомене име на град и започвате темата провинция-столица. Според мен работата тръгна от там, че Joker даде определението "нЕкъФ търновски конспект...
Но конспекта, мога да ви кажа, не е търновски
Има много начини човек да бъде прав.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Никой не обръща темата темата на провонция - столица. Сега, нужно ли е да се аргументира по темата, че ВТУ не е на нивото на СУ? Без някой да се обижда де...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Най-важното е, че темите не са по актуален конспект, а да се иска и пари за тях вече е нагличко.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Това беше и моята основна идея, с някои заядливи анекси... 
- poizonkiss
- В началото бе словото
- Курс: първи
колко теми се дават на изпита по история?
наскоро до мен достигна информация че дават по две теми...но на редовния или на предварителния? дали са от различни периоди? моля който знае да ми каже...

Hakuna Matata!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: колко теми се дават на изпита по история?
И на двата се дават 2 теми от различни периоди 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тц, тц, едно време нямаше предварителни, а сега даже и възможност за избор на тема им дават... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Избийте си го от главите това, че двете теми са от различни периоди. Няма такова нещо. От една година го има това с избора между две теми, два изпита са се провели по тоя начин и нашите вече си направили извода, че се дават две теми от различни периоди, просто защото 2 пъти така се е случило...lacuna_coil написа:И на двата се дават 2 теми от различни периоди
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Който ми е казал,че темите за от два различни периода,значи ме е излъгал
Но това не пречи да се случи и тази година (дай Боже)
Но това не пречи да се случи и тази година (дай Боже)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
В 12 клас учите/ще учите комбинаторика. Направете си сметката: има средно по 8 теми в три раздела. Пада се една тема, да речем от първия раздел. От същия раздел остават 7 варианта за следващата тема, от другите два раздела - 16. Очевидно е, че вероятността да се паднат формулировки от различни периоди е по-голяма, но и възможността да бъдат изтеглени две от един и същи дял не е пренебрежимо малка - хич даже.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Прав си
Само се надявам да не се падне Нова история или поне не на предварителния
Само се надявам да не се падне Нова история или поне не на предварителния
Новата история рулира на макс, както неведнъж съм го писал в този форум!