КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Grunge_Down »

Без ексцесии, моля. Мисля, че колегата имаше предвид, че конспектът е за ВТУ - не че е лош, просто е неподходящ за подготовка за изпита в СУ, вероятно се разминават теми и периоди.
Don't think you are, know you are!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Repei написа:Нещо против Търново ли имаш Joker ? Не смятам че , след като си човек от провинцията е нужно да се смяташ за мижетурка , пред това че , някой хора учат в така наречената "София - Престиж та ум да ти зайде.." . Не е мястото тук да се води този спор.Пуснал съм че , ги продавам в случей че, някой е заинтересован.Tова дали е жалко или не ... какво общо има ? Ако поста ми толкова загрозява темата ви ще го изтрия ! Също така конспекта по който съм се ръководил не е търновски , а е точно от СУ. Дори съм упоменал че може и да има промени в него ...
Репей,
Този конспект не може да бъде за СУ за 2007 г. Ако свериш, ще се увериш. Нямам нищо против Търново или който и да е друг български град. За ВТУ в сравнение със Су е по-различно...
Аз съм от Пловдив, което няма как да е провинция 8) , и все пак не деля хората на столица-провинция. Провинцията не е свързана с мижитурките по никакъв начин.
Защо реши, че има връзка между тези неща и особено се питам: защо ги подразбра в моя пост? Баба ми (не друг!) би казала: Гузен негонен бяга... :blackeye:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Joker написа:
Repei написа:Нещо против Търново ли имаш Joker ? Не смятам че , след като си човек от провинцията е нужно да се смяташ за мижетурка , пред това че , някой хора учат в така наречената "София - Престиж та ум да ти зайде.." . Не е мястото тук да се води този спор.Пуснал съм че , ги продавам в случей че, някой е заинтересован.Tова дали е жалко или не ... какво общо има ? Ако поста ми толкова загрозява темата ви ще го изтрия ! Също така конспекта по който съм се ръководил не е търновски , а е точно от СУ. Дори съм упоменал че може и да има промени в него ...
Репей,
Този конспект не може да бъде за СУ за 2007 г. Ако свериш, ще се увериш. Нямам нищо против Търново или който и да е друг български град. За ВТУ в сравнение със Су е по-различно...
Аз съм от Пловдив, което няма как да е провинция 8) , и все пак не деля хората на столица-провинция. Провинцията не е свързана с мижитурките по никакъв начин.
Защо реши, че има връзка между тези неща и особено се питам: защо ги подразбра в моя пост? Баба ми (не друг!) би казала: Гузен негонен бяга... :blackeye:
Именно, човекът сам си показва комплексите.
Аватар
tedito_ck
От дъжд на вятър

Мнение от tedito_ck »

Човека просто си предложи темите и не мога да разбера как ви минава през ума, че някой може да е комплексиран, затова че е от Търново (или откъдето и да било). Първо, това си е най-якия град :rr: и второ, човек, когато е тъп, където и да го роди майка му трудно поумнява и съответно - обратното. :king:

Само чакате някой да спомене име на град и започвате темата провинция-столица. Според мен работата тръгна от там, че Joker даде определението "нЕкъФ търновски конспект... :pukeleft: ", което не звучи много уважително, особено повръщащото човече :scratch: :) Но ти естествено съвсем не си длъжен да го уважаваш и не вярвам твоето мнение да има значение за бъдещето на града, така, че можеш да си го изразяваш съвсем свободно :) :faroah: Въпросът е, че просто не е "гузен негонен бяга" ( с уважение към баба ти) :)

Но конспекта, мога да ви кажа, не е търновски
:alien:
Има много начини човек да бъде прав.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Никой не обръща темата темата на провонция - столица. Сега, нужно ли е да се аргументира по темата, че ВТУ не е на нивото на СУ? Без някой да се обижда де...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Най-важното е, че темите не са по актуален конспект, а да се иска и пари за тях вече е нагличко.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това беше и моята основна идея, с някои заядливи анекси... :mrgreen:
Аватар
poizonkiss
В началото бе словото
Курс: първи

колко теми се дават на изпита по история?

Мнение от poizonkiss »

наскоро до мен достигна информация че дават по две теми...но на редовния или на предварителния? дали са от различни периоди? моля който знае да ми каже... :? :?
Hakuna Matata!
lacuna_coil
Писаружяк

Re: колко теми се дават на изпита по история?

Мнение от lacuna_coil »

И на двата се дават 2 теми от различни периоди :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Тц, тц, едно време нямаше предварителни, а сега даже и възможност за избор на тема им дават... :shock:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

lacuna_coil написа:И на двата се дават 2 теми от различни периоди :D
Избийте си го от главите това, че двете теми са от различни периоди. Няма такова нещо. От една година го има това с избора между две теми, два изпита са се провели по тоя начин и нашите вече си направили извода, че се дават две теми от различни периоди, просто защото 2 пъти така се е случило...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Който ми е казал,че темите за от два различни периода,значи ме е излъгал :lol:
Но това не пречи да се случи и тази година (дай Боже) :D
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

В 12 клас учите/ще учите комбинаторика. Направете си сметката: има средно по 8 теми в три раздела. Пада се една тема, да речем от първия раздел. От същия раздел остават 7 варианта за следващата тема, от другите два раздела - 16. Очевидно е, че вероятността да се паднат формулировки от различни периоди е по-голяма, но и възможността да бъдат изтеглени две от един и същи дял не е пренебрежимо малка - хич даже.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Прав си :wink:
Само се надявам да не се падне Нова история или поне не на предварителния :D
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Новата история рулира на макс, както неведнъж съм го писал в този форум! :P