Подариха ми цветя... любимите ми зюмбюли... съвсем неочаквано... На път за вкъщи през две секунди съм си завирала носа в букетчетата (три на брой)... Сигурно съм се предозирала, защото постоянно ми мирише на тях... Каза, че съм цъфтяла заедно с цветята, че съм греела и блестяла, както никога преди (не е вярно, никога преди не си ме виждал )
Благодарение на прехубавото време, успях да изляза без петте ката дрехи, предназначени по принцип за зимата... КЕФ !!!
И изпитах някакво ново чувство... не знам на какво се дължи, не мога да определя и самото чувство, странно хубаво е... Навежда ме на разни мисли... хубави, де, но с много въпросителни !!!
Бе... хубав ден беше... Дано и утре да е такъв... или поне подобен
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
^PrincessA^ написа:Открих Seether! По-добре късно, отколкото никога
Оооо, поздравления
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Получих подаръци... ОБИЧАМ да получавам подаръци.
Обаче най-странното е, че днес... абе, не ми е празник, днес трябва само МАМА да празнува...
Е, няма да върна нищо, разбира се