Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Шантави сънища

Мнение от allshallperish »

Ми по принцип имам мн странни сънища. Преди сънувах мн кошмари и се притеснявах да не съм болна от нещо... Сега мн рядко сънувам кошмари. Последния ми беше как некви същества ми пипат краката, докато спя /никога, ама никога, не си отвивам краката като спя!/, мн гадно. А иначе един от най- шантавите ми сънища е като малка си спомням, сънувам как чистя един гоблен в стаята си и чувам котешко мяучене. Отивам до прозореца и две котки са застанали над моята, която лежи между тях, а двете котки са хванали нож и вилица и я ядът. Беше гаден сън :? . :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

сънувах, че играя стани богат он-лайн.... въпросите бяха много гадни, нито един не знаех. накрая някак си откривах отговора обаче точно тогава тъпия ники сменяше въпросите с други.... много ми беше гадно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

сънувах масово самоубийство на класа ми когато бях 7-ми клас .. ;р
we all need help
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

darky написа:сънувах масово самоубийство
:o :o Аз пък миналата нощ сънувах два трупа, единият беше заровен в земята, а другият - скрит в купчина ръждясали монети, та стигнах до извода, че прекалявам с криминалните сериали :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно.

на другата вечер сънувах, че съм личен асистент на уил смит, който е инвалид в количка.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

ПОМОЩ
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Аз рядко сънувам или по-скоро въобще не помня какво сънувам, обаче наскоро сънувах как с Владимир Путин пием на 1 маса - аз му наливам ракия, а той - пие, пие ... По едно време извади пистолет и го насочи към мен, хукнах да бягам, а той с пистолета ме гони и стреля ... и се събудих... :shock:

Къв беше тоя сън не знам :lol: Ама е 1 от малкото, които въобще помня :lol: И образът на Путин ярко се открояваше в съня, мн ми е странно защо точно той ??
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

INTERFEN написа:Аз рядко сънувам или по-скоро въобще не помня какво сънувам, обаче наскоро сънувах как с Владимир Путин пием на 1 маса - аз му наливам ракия, а той - пие, пие ... По едно време извади пистолет и го насочи към мен, хукнах да бягам, а той с пистолета ме гони и стреля ... и се събудих... :shock:

Къв беше тоя сън не знам :lol: Ама е 1 от малкото, които въобще помня :lol: И образът на Путин ярко се открояваше в съня, мн ми е странно защо точно той ??
:JC-hysterical: Искам и аз да сънувам товаааааа....само,че пистолета да е в мен,а Путин да бяга :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

Smoking Mirror написа:аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно
Ако е горяло със син пламък, значи си имал газове.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Smoking Mirror написа:аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно.

на другата вечер сънувах, че съм личен асистент на уил смит, който е инвалид в количка.
еротик дриймс
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Снощи сънувах, че играя пейнтбол с бивши жени...и се бях укрил на снайпер позиция и ги направих на нищо...докато некав килър не ми свети маслото...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Мнение от toni spbb »

А да на един празник някакъв голям мъж ме гонеше с нож и като ми забоде ножа в гърба се събудих :)

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Мнение от toni spbb »

allshallperish написа:Ми по принцип имам мн странни сънища. Преди сънувах мн кошмари и се притеснявах да не съм болна от нещо... Сега мн рядко сънувам кошмари. Последния ми беше как некви същества ми пипат краката, докато спя /никога, ама никога, не си отвивам краката като спя!/, мн гадно. А иначе един от най- шантавите ми сънища е като малка си спомням, сънувам как чистя един гоблен в стаята си и чувам котешко мяучене. Отивам до прозореца и две котки са застанали над моята, която лежи между тях, а двете котки са хванали нож и вилица и я ядът. Беше гаден сън :? . :mrgreen:

Аз ако си отвия краката докато спя не мога да заспя :)

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Аз редовно сънувам някакви глупости,ма до обяд обикновено ги забравям.Иначе ето един незабравим:
Прибирам се към нас,при което вървя пеш от майната си.Някъв човек ме среща и ми вика "нали нямаш нищо против да вървим двамата натам" и аз се съгласих.И вървим ние през някаква безлюдна индустриална зона,говорим си някви работи,забравил съм кви вече,при което усещам че тоя почва да ми извива ръцете зад гърба за да ми ги върже и да ме изнасили :shock: (сънувал съм го тоя сън миналата година и се съмнявам че бих могъл да бъда цел на сексуален маниак).При което аз се изкопчих,и търтих да бягам към нас,като незнайно що пътя до нас беше по някаква пътечка през някви убийствено зелени хълмчета,все едно от някой филм извадени.И се събудих докато бягах към нас и си се разсмях на тъпия сън.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Все бях сънувал глупости, но тоя сън беше уникален... :monkey:

Работя в нещо като мазе, правя дискове с музика. На цялото бюро има огромно количество дискове - към 200 бройки може би... Излизам навън да пия кола. Когато се връщам си откривам бюрото празно. "А!"- викам си, "къде са дисковете?!" Чувам диалектната реплика на чистачката "Епа я ги изфърлИх" :scratch: Лелеее, щях да откача. Излизам на улицата (Солунска) и почвам да ровя по кофите :drunken: Омазан в разни обелки от домати, остатъци от храна, ама не си намирам дисковете. Накрая ги виждам в една зелена кофа на Булпак и си пъхвам главата и ръцете в нея. Точно се зарадвам, че съм ги открил, и се опитвам да се измъкна. Но съм се заклещииил :mrgreen: Викам помощ, някакви женски гласове (продавачки от съседните магазини), нещо ме теглят за краката, бре, няма изваждане. По едно време политам по гръб назад и кофата ме захлупва. Някакви ла*на ме омазват по лицето. Почвам да викам и да се треса, накрая нещо прасва кофата с все сила и отхвърчам като тапа от вино назад. Накрая падам върху един пожарен кран (като тия червените лондонските) и от него плисва струя ледена вода...

Събудих се в положение, при което задникът ми беше на земята, а краката и главата - на леглото барабар с одеалото :)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”