Ама тия квартирни кви са?
Дават ти пари колкото ти е общежитието? Колкото е квартирата? Има ли определена сума - праг за квартира? И как се кандидатства за такава "стипендия" ли е, кво е?
Интересно ми стана
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Ами в ПУ ти дават мисля, че бяха 80 лева (май са константа) и ти ги дават, ако си от друг град, но не си на общежитие... Но не съм сигурна в тази информация - знам я от неофициален източник дето се казва Надявах се и в СУ да има, че на мен наемът ми е баш толкова...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
доколкото знам още не е излязла или поне в сряда още не беше. бяха ми казали, че това се случва към края на март... надявам се да е по-рано
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
еми да значи към 30. то не е лесно да се обработи информацията от протоколите
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Значи, доколкото разбирам аз от писаното тук трябва да имаш от предните два семестъра успех над 4, но се декларира успеха само от последния семестър, защото в молбата пише " успех от предходния семестър".Така ли е ?
milence написа:Значи, доколкото разбирам аз от писаното тук трябва да имаш от предните два семестъра успех над 4, но се декларира успеха само от последния семестър, защото в молбата пише " успех от предходния семестър".Така ли е ?
Декларира се успехът от предходните 2 семестъра. Това "успех от предходния семестър" е само за първокурсниците, които кандидатстват през втория семестър.
А някой знае ли за стопанския факултет (стопанско управление) колко е бил минималният бал миналия семестър, защото моят успех е 5.40 и не знам дали има смисъл изобщо да подавам.
Съжалявам, ако се повтарям, но някой знае ли как стои въпроса със соц.стипендиите? Само за починал родител, или родител инвалид ли се дават? Или и за малък доход?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
milence написа:Значи, доколкото разбирам аз от писаното тук трябва да имаш от предните два семестъра успех над 4, но се декларира успеха само от последния семестър, защото в молбата пише " успех от предходния семестър".Така ли е ?
Всъщност пише:
"I. Успех:....................... от предходния семестър (година) - излишното се зачертава"
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет