+Jamesmagno написа:Прави ми. Негативно.Освен когато е съзнателно, с цел забавление.
-> Жалко е, че неграмотниците не забелязват грешките си..., а на останалите им се набиват в очите и дразнят...
Модератор: Плазмодий
+Jamesmagno написа:Прави ми. Негативно.Освен когато е съзнателно, с цел забавление.
И аз пиша награмотно, някой ден ше си имам хора да ми пишат нещата, а аз само ше диктувам...Дичоу написа:Аз пиша неграмотно....кофти е понеже се занимавам с писане...
...кво да се прави...никой не се е родил съвършен (освен Боромир)

И аз ще попитам кво от тва като учат филологии, но в друг смисъл. ВСЕКИ българин е ДЛЪЖЕН !!!! да МОЖЕ и да ЗНАЕ да пише ПРАВИЛНО!rueva написа:прави ми впечатление и слава богу![]()
в интернет не се интересувам кой как пише, защото това си е интернет.
нооо в официална писмена форма се дразня, като намирам грешки.
последното важи особено силно за хора, които се занимават с писане, учат филологии и разни такива. в такива случаи неграмотността говори за човека.
"Не е важен правописа, а правомислието" - Щефан Бисмарк, 19 век...Дичоу написа: ...бе тука във форума имаше една много готина мисъл за правописа и правомислието....пусто я изгубих
+1JudyRamone написа: И аз ще попитам кво от тва като учат филологии, но в друг смисъл. ВСЕКИ българин е ДЛЪЖЕН !!!! да МОЖЕ и да ЗНАЕ да пише ПРАВИЛНО!