отзиви за МПП от второкурсниците право
Модератор: MidwinterSun
6 имам.
Много съм радостна...Ами значи - от личен опит как протича - почва в 9 часа; писмен е;Борисов казва на всеки отделен въпрос, дава 30-ина минутки...но не ни стигна времето и ни даде "отстъпка"...
Лесно минава, повечето оценки бяха 6-ци....Гадното е само висенето, което траеше от 10 докъм 3 часа...едва издържах...Ама имаше резултат. 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не знам изобщо какво изперкулясвате за този изпит...много лесно протича, само времето е малко и трябва да се организирате и да не се задълбавате с подробности. На мен ми се падна въпроса за МНО, който е 1 страница в учебника. Написах абсолютно всичко, излезем ми страница и половина (просто няма как да е повече) и имам 5. Отдавам го на обема...тоест колегата Борисов меко казано не се е задълбавал да чете работите, а ги е преценил отгоре-отгоре и най-вече по обем. Все пак не може да има само 6-ци
Кофти за хората, на които просто са се паднали най-кратките въпроси...
П.П. Живи и здрави да сме
И за да не отварям отделна тема, някой ако ще ходи на повишителния по ИСИП да даде малко информация. Имам някакви лекции в които първите 7 въпроса нещо се губят
И се чудя дали да се явявам, след като Киров ми трясна 4 на писмения 
П.П. Живи и здрави да сме
Едва ли Борисов гледа само обема...На мен също ми се падна кратък въпрос.Писах 2 страници и половина и ме обзеха подобни подозрения...Но имам 6.Плюс това ползвах само конвенциите. то има значение и КАК си преписал...А ако човек не е чел - не знае и откъде и как да препише...мисля, че си личи...Поне това са личните ми наблюдения около изпита...