Краен срок
Модератори: Methuselah, thegirl
-
omgwtfnonoway
- В началото бе словото
Краен срок
Някои да знае дали днес е последният ден за записване за втори семестър?
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Re: Краен срок
Заверяването долу в учебния отдел се извършва по в периода на тяхното работно време , т.е. всеки делничен ден в периода между 11-12 и 13:30-15:30.
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Да, което е супер странно, защото горе е до 4, какъв е смисълът да платиш, без да можеш да си завериш после
А днес каква опашка беше... по целия коридор и всеки държи по 5-6 книжки
Добре че минах, утре сигурно ще е двойна.
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ужас имаше едно момиче със 7-м книжки и с по 300 лева за всяка 2100 уха...Онази касиерката ще я заболят пръстите да брои...
За това всички плащат някога и викат аз на 24-25 ще отида да си заверя в учебния отдел ама всички така смятати опашката е до входа.
За това всички плащат някога и викат аз на 24-25 ще отида да си заверя в учебния отдел ама всички така смятати опашката е до входа.
Аз пък днес видях едно момиче (Мая :Р ) с около 10-11 книжки. И всички се разцирикаха "ууу, ама ще закъснеем за работа, за лекции докато свършиш с всичките книжки, бла бла бла". Ами, аз отидох пред касата в 8. Имаше 6-7 човека освен мен. После станаха едни опашкиииии, не ми се мислиXelian написа:Ужас имаше едно момиче със 7-м книжки и с по 300 лева за всяка 2100 уха...Онази касиерката ще я заболят пръстите да брои...
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
абе май е включително и утре (надявам се),защото аз днеска висях половин час и опашката не мръдна..та реших да отида утре и аз в 8
..дано да стане,че лошо..мислех по банков път да пробвам ма после май пак трябва да вися за някви печати..в другите унита срока е 3 седмици..тука 8 дена баси 
Тези, платили по банков път, са с предимство и могат да прередят опашката на касата...

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кой ме е минал бре. Сигурно почерпка е ударил яка. Аз бях с девет книжки.Kitty написа:Аз пък днес видях едно момиче (Мая :Р ) с около 10-11 книжки. И всички се разцирикаха "ууу, ама ще закъснеем за работа, за лекции докато свършиш с всичките книжки, бла бла бла". Ами, аз отидох пред касата в 8. Имаше 6-7 човека освен мен. После станаха едни опашкиииии, не ми се мислиXelian написа:Ужас имаше едно момиче със 7-м книжки и с по 300 лева за всяка 2100 уха...Онази касиерката ще я заболят пръстите да брои...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 54#p544454

- Xelian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Събирам на информатика двата потока книжките и отивам с 30 000лева и си плащам за мене по баков път,пререждам опашката тъй като превода е с предимство и тъй като съм добър на прередените, ще кажа да не се надяват на този ден, щото лелката вътре не може да се орпави 5 часа.
Ами не е правилно според мен с по 8-9 книжки какво е това ,да си чакат хората на опашката, не са длъжни задните да чакат някой за по 1-час и те са хора ,опс студенти .Някой има свободен ден и може цял ден да чака ,а друг има само 3-ри часа дупка и има само 3-ма преди него ,но единия е с 10 книжки, не е етично спрямо другите колеги.
Ами не е правилно според мен с по 8-9 книжки какво е това ,да си чакат хората на опашката, не са длъжни задните да чакат някой за по 1-час и те са хора ,опс студенти .Някой има свободен ден и може цял ден да чака ,а друг има само 3-ри часа дупка и има само 3-ма преди него ,но единия е с 10 книжки, не е етично спрямо другите колеги.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Пич, губи ти се логиката. Две различни обслужват независимо една от друга тези, които плащат в кеш и тези които са с превода. Така че за 100-те книжки трябва да се наредиш на опашката.Xelian написа:Събирам на информатика двата потока книжките и отивам с 30 000лева и си плащам за мене по баков път,пререждам опашката тъй като превода е с предимство
Пак казвам, който както се уреди. В КАТ как пенсионерите застават да вземат ред рано сутринта и като отидеш наобед ти продават мястото си за 5 кинта.Xelian написа:Някой има свободен ден и може цял ден да чака ,а друг има само 3-ри часа дупка и има само 3-ма преди него ,но единия е с 10 книжки, не е етично спрямо другите колеги.
Същото и тук. Едни са с почерпка, други са с калъфка.
Станал съм сутринта в 7 и половина, размразявах стъкла на бахъра... така че поне бензина да си избия, бре.
Е, почерпката даже беше горница. Всичкото е бизнес и предприемачество.
Сега да се срамувам ли? Твърдо не. Едни ще работят, други ще се загробват в тоя факултет... ааааа няма да я бъде тая работа.

Аз се бях уговорила с един колега в 8:30 там (даже неподозирайки какви опашки се насъбират тогава), но понеже точно в този ден пробвах нов транспорт пристигнах в... 8 без 5. Та, колегата като дойде, взех и неговата книжка. Ама после ме черпи две капита портокал ^.^
Xelian, и на мен не ми беше кеф като виждах доста хора с доста книжки пред мен, но като се напънах и отидох достатъчно рано минах към 9:30
На теб като не ти харесват тези работи - отиваш в първия ден от срока за записване.. Тогава жива душа няма.
Xelian, и на мен не ми беше кеф като виждах доста хора с доста книжки пред мен, но като се напънах и отидох достатъчно рано минах към 9:30
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
-
moridinbg
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна Математика / Computer Science
- Курс: друг
На 26ти и пари взимаха и книжки оправяха. Жив човек нямаше 
Прекъснал фаталните мозъчни изкривявания.
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи