Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009 ;)
Хмм... по-скоро ще бъде вплетено в по - обща тема, обхващаща насилието като цяло. Все пак напоследък се случиха и други жестоки актове на насилие - например в село Осиково ( бащата, който уби двете си деца и запали семейната къща).
Тук могат да се споменат и "терористичните" нагони на Атила, които за щастие не доведоха до лош финал...но все пак са си знак за болна психика.
Тук могат да се споменат и "терористичните" нагони на Атила, които за щастие не доведоха до лош финал...но все пак са си знак за болна психика.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- darika
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Антоний , силно се надявам , а и ще съм благодарна
Ох , а до колкото до случая Белнейски , мога само да каже , че ако може да се вярва напално на резултатите от изследваното ДНК и на всичко казано за миналото на обвиняемия в медиите , се надявам да има справедливост ако това е вапбще е възможно у нас ...
Адмирации , Антоний напално се придържам към казаното от теб, въпреки че аз не мога да кажа , че нямам слаба непоносимост към една друга раса...
Ох , а до колкото до случая Белнейски , мога само да каже , че ако може да се вярва напално на резултатите от изследваното ДНК и на всичко казано за миналото на обвиняемия в медиите , се надявам да има справедливост ако това е вапбще е възможно у нас ...
Адмирации , Антоний напално се придържам към казаното от теб, въпреки че аз не мога да кажа , че нямам слаба непоносимост към една друга раса...
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Е, на мен специално циганите са ми неприятни, но не ги мразя... Не ми е в природата да мразя! Иначе преди няколко дни четох един коментар на Мартин Карбовски в "Стандарт", който коренно ми промени мнението за случая Белнейски... Според него арестуването на Лазар Колев е една умела предизборна кампания. От една страна звучи доста плоско, но като се замисли човек нещата се навързват. Л. Колев е доста удобен обвиняем, защото в миналато е имал присъда за изнасилване. Но това, което наистина ми въздейства е информацията, че преди 2 или 3 години (не си спомням точно кога стана убийството на сестрите) проба е пратена на Скотланд Ярд. От там казват, че това не е качествено събран материал и не може да се работи с него. А при нас няколко години по-късно се работи с материала успешно... И какво излиза? Нашата технология е по-добре развита от тази на ингилизите 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Ghost rider
- В началото бе словото
Нас не могат да ни стигнат по развитие нито Скотланд ярд , нито ЦРУ
Ние сме единствената страна в която ,ако караш в насрещното могат да те блъснат отзад

The life is change !
- Антоний
- Пишете, о, братя
Добре казано
А като сме почнали с поговорките: Навсякъде по света депутатите крадат. Другаде крадат от 10 долара 2, а при нас от 10 долара - 11 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Така е, все пак живеем в страната на "неограничените възможности". Тук почвата е благоприятна за всякакви абсурди и абсурдчета. 
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Антоний
- Пишете, о, братя
А ако си търсите резервен университет аз предлагам НБУ. Носи му се лоша слава заради лесния прием, от който следва, че влизат доста лумпени там, но преподавателите са добри, в доста случаи са и същите като в СУ. Ако човек е отишъл там да научи нещо ще научи много... Това го знам от хора, които учат там. Аз се явих на първия изпит преди седмица и имам 60 точки. 95% от явилите се са с по-нисък резултат от мен, така че смятам да се явя на още един ТОП. В най-лошия случай ще си остана със 60 точки
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Антоний, и аз съм като теб - НБУ ми е резерва. Аз също ходих на февруарския ТОП и имам 68 т. с 99.03% процентил... И въпреки това се чудя дали да не се явя пак - на юнския, защото все пак се състезаваме и с тези, които още в 11 клас са се явили на миналогодишните ТОП-ове (аз тогава имах 62).
Иначе да, НБУ е страхотен вариант, дори между другото в София университетът си печели все по-добро име напоследък (аз не съм от там, но доста мои приятели софиянци ми го казват). Обаче 1100 лв.....
Ето това си остава големият минус на НБУ - че не е по джоба на всеки...
Иначе да, НБУ е страхотен вариант, дори между другото в София университетът си печели все по-добро име напоследък (аз не съм от там, но доста мои приятели софиянци ми го казват). Обаче 1100 лв.....
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
Да, това е най-големият проблем... Поздравления за резултата! Иначе аз първата година ще съм на половин цена, тъй като и брат ми учи там... Имат някаква такава политика. А иначе и аз ще се явя на още един, предполагам че на юнския, защото априлския съвпада с предварителния по журналистика в СУ 
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еее... аз не мога ли да съм ви трета братовчедка ? 
Хах, шегичка.
За мен главната цел си остава СУ.
НБУ... сааааааааамо ако не ме приемат нищо до 4-5-то желание и ако успея да убедя баща ми, че там също си заслужава, което е почти толкова вероятно, колкото да ме отвлекат марсианци...
Желая ти успех на следващия ТОП! Макар че 60 също си е добър резултат, въпросът е дали ще ти стигне...
Хах, шегичка.
За мен главната цел си остава СУ.
НБУ... сааааааааамо ако не ме приемат нищо до 4-5-то желание и ако успея да убедя баща ми, че там също си заслужава, което е почти толкова вероятно, колкото да ме отвлекат марсианци...
Желая ти успех на следващия ТОП! Макар че 60 също си е добър резултат, въпросът е дали ще ти стигне...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
Защо да не станем братчеди
А иначе брат ми преди време влезе с 62, но на мен ми е странно, защото на примерните ТОП изкарвах минимум 65 точки, даже на един стигнах до 82... А баща ти напълно го разбирам. Човека съди от гледна точка на това, че всякакви силикони са с дипломи от там, а като ги питаш не си знаят заглавията на дипломните работи... И пак казвам: Ако човек иска да научи нещо, в НБУ има шанс да го стори!
- Ghost rider
- В началото бе словото
А в НБУ тези 1100лв за една учебна година ли са , или ..... ?
The life is change !
- Антоний
- Пишете, о, братя
За жалост са за 1 семестър...
- Ghost rider
- В началото бе словото
- Антоний
- Пишете, о, братя
Незнам колко точно са, но при всяко положение си е скъпичко...