КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
molekulata
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от molekulata »

"Предлагам на администраторите да го банат тоя ...плужек..Във всяка наука се искат хора."

Точно така,искат се "Хора" за науката,а не комплексари някакви..... :twisted: :twisted:
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]

http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Абе нещо на отворен прозорец ли си спал, тъп ли си по рождение или нещо у ДНКто :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
molekulata
В началото бе словото

Мнение от molekulata »

Що не земеш да спреш да пишеш,и да не влизаш повече тук и готово,кво се молиш да те баннат.......ти си по-тъп и от нас бе... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]

http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
Аватар
sparkly
В началото бе словото

Мнение от sparkly »

мисля че таквиа приказки с ненужни, но щом си решил да показваш "излишека " си от интелект на мен не ме приче. Не ме интересува (мисля че и вас) какво говори някакъв си.
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

Като го оставим този... четох някъде че от синия сборник с тестове за 9 и 10 клас се падат 10 от всички 30 въпроса 8)
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Май от форума на МУ си го чел, ама там са с много разнопосочна информация :lol: :lol: :lol:

Тоя справочник още го няма......?
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

Здрасти и аз съм решил да се пробвам с Биология.Искам да ви питам например за темите някой ако знае,някакви възможни или/?Чета учебниците 8,9 и 10 клас.Някакви помагала препоръчайте.Видях на Шишиньова сте препоръчали....И ако може да кажете как изглежда тази книжка?Намерих една "Биология и здравно образование - В помощ на зрелостника тестове и задачи 9. и 10. клас" доц. Мария Шишиньова ".Книжката е една такава синя,с някакво такова като въртеж и 2 човечета....ТОВА ЛИ Е>?,това което препоръчвате??
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Мойта книжка с тестове така изглежда Изображение

Добре дошъл Колега, към коя специалност си се насочил?
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

Тази книга са изкупува като топъл хляб :P . Значи издателството и е 2004 и тогава се сещам като я поръчвахме в даскало-за 6,60.Не съм си и представял ,че толкова голяма полза ще извлека от нея 8) Освен на задачите наблягайте и на темата :D Според мен там е тежестта за оценката...
Аватар
Lady_Dementia
В началото бе словото

Мнение от Lady_Dementia »

Как ми пълните душата само, да знаете много ви се радвам :)

Миналата година и аз бях на вашето място и да знаете с изпита не свършват мъките, той е само началото, а може да се каже че е дори най-лесната част :wink:
Както някой по-нагоре спомена не забравйте да наблягате на темите, защото в тях е истината, дори при идеален тест надали ще имате повече от 3,50.
Преди да си изберете специалност не забравяйте да погледнете учебната програма и какви неща ще изучавате, да не останете изненадани от изчуваните предмети.

И разбира се да не забравя да спомена че съм специалност Биотехнологии :)
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Е разкажи ни малко за биотехнологиите, за учебното заведение и не на последно място за кръчмите :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lady_Dementia
В началото бе словото

Мнение от Lady_Dementia »

Амиии... да започна с това че специалността е чудесна и тя компенсира всичко останало, но все пак оставаш малко разочарован и от СУ, и от цялото висше образование.
Да не говоря празни приказки, ами да дам и примери: имаме цитология и трябва да ни показват видовете електронни микроскопи, разбира се всички не работят и ние седим в мазето и си представяме какъв образ са давали; базата е под всякаква критика; целият първи семестър чакахме аулата най-после да бъде ремонтира; в момента имаме лекции в най-студената зала на ФзФ (самият лектор ни го каза, но поне като дойде лятото ще бъдем в най-прохладната :) ). Дай боже всички да ви приемат, но с това мъките не свършват. Чакала съм 5 часа да се запиша, затова приемете един съвет - не се записвайте първия ден, отидете си на втория сутринта и ще минете за 20 минути. Опашките и чакането ще станат ваше ежедневие, така че не се притеснявайте толкова от самия изпит, ако сте си научили темите, това е най-малкият ви проблем.

Казвам ви ги тези неща не за да ви откажа, напротив - да имате представа с какво се захващате. Специалността ми харесва страшно много, интересно е разбира се и който има желание ще преглътне всичко, няма как :)
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

Много обнадеждаващи думи :blackeye: Честита баба марта и дано всички изпитаме това което Дементия е изпитала :P
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Честита Баба Марта и от мене :D

А да питам Дементиа в колко почвате занятия и в колко свършвате? Малко тъп въпрос обаче се чудя дали и студентите са като учениците на смени и дали си поспиват повечко :lol:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Бе то всяка година програмата си е различна... Ето ме мене в събота - 13 часа лекция, спи си колкото искаш, ама... нали...

П.С. Не съм от БФ, но все пак...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”