Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Уааа, Civilization!!! Господ здраве да ти дава! Аз от три дена насам играя първата Цивилизация, за да си спомням доброто старо време на пентиума с 16 рам... Ама и половината ми хард е зает от Цивилизации, Пирати, Алфа Центавър и прочие творби на моя любимец Сид Майер! Да живейBerserker написа:оправях един комп, после настройвах един лаптоп , после работих, учих по МЧП, пих бира, играх Civilization, егати напрегнатия ден, ще пия още няколко бири и ще чатя
днес цял ден се мъча да уча, ама не става... затова отивам да играя шах

- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Boromir написа:Уааа, Civilization!!! Господ здраве да ти дава! Аз от три дена насам играя първата Цивилизация, за да си спомням доброто старо време на пентиума с 16 рам... Ама и половината ми хард е зает от Цивилизации, Пирати, Алфа Центавър и прочие творби на моя любимец Сид Майер! Да живейBerserker написа:оправях един комп, после настройвах един лаптоп , после работих, учих по МЧП, пих бира, играх Civilization, егати напрегнатия ден, ще пия още няколко бири и ще чатя![]()
днес цял ден се мъча да уча, ама не става... затова отивам да играя шах
Йееее! Само така, в смисъл----само Civ и шах! Абе това скорповете сме готини хора, все с готини неща се занимаваме......... успех с шаха / и с ученето/
Иначе аз си бачко-учех, и се получи доста добре..... вече съм оптмистично настроен за изпита по МЧП който пиближава неумолимо като България - ЕС...