Има ли смисъл да се ходи на априлски курсове в СУ по История

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

ами честно казано и аз се чудя дали да ходя...но поне съм чувала че никаква полза няма от тия курсове само дето хварляш сумати пари...аз лично разчитам на тва да седна да си науча темите както трябва а тва стане ли несамненнно ще имам успех и без да ходя на курсове:)учене му е майката !
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

ами аз уча по история...за втора год кандидаствам миналата година не ме приеха...понеже пробжах само в два уни. в СУ и УНСС...но тази год определено ше пробвам и в др градове....а за курсовете не знам просто ти казвам кво се чува...поне от приятели мои които са ходили миналата год...все пак нищо не губиш да идеш но....ти си решаваш..
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не знам от кой град си, но миналата година имаше такива и в Бургас.
Мисля, че февруари - март бяха.Повечето които ходиха в момента
учат в СУ.Някои успяха, други си платиха....
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Личното ми мнение е, че си заслужава.Разбира се всеки случай е индивидуален, няма гаранция, че ще успееш... :? Но дават добър ориентир - някои чисто практически съвети.Аз бях много доволна...Да не говорим, че ми беше много интересно!Преподавателите са много готини...Оттам направо се влюбих в историята... :P
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Здр...аз също бих поставила въпроса за курсовете в СУ..намерих си теми от там..но са отминалата година...не разполагам с променените теми..а и няма кой да ми оценява пробните изпити, които си правя в къщи. Аз съм мн назад с материала..като казвам назад имам впредвид втората тема...ако някой все пак разполага с инфо за тези курсове..може ли да посочите място, от което мога да разбера какви парички са, колко време е курса..най-вече кога точно започва и т.н...естествено на първо място е въпроса има ли смисъл от тях??? :?:[color=red][/color]
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Твърдо ДА, заслужава си! 100% :)
Изображение
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

Здравейте, надявам се бъдещи колеги :) Миналата година ходих на курса по история и останах много доволна. Аз нямах готови теми, а там наистина получаваш много добър ориентир за това, какво точно ще търсят в темата ти от изпита. Голям плюс е и фактът, че ти проверяват 18 теми. Миналта година бяха 15, но тази година са по-добре. Аз лично ще кандидатствам за втора година, така че от опит ви казвам, курса няма да ви помогне да влзете, ако не сте учили. Както всички казват до сега...Учене му е майката! :lol: Успех ви желая и дано тази година да сме колеги :)
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Имам въпрос към онези, които са ходили на курса по история- на лекциите позволяват ли да се записва с диктофон? Все пак едва ли ще мога да бъда напълно концентрирана през цялото време :roll:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

hristina_vh написа:Имам въпрос към онези, които са ходили на курса по история- на лекциите позволяват ли да се записва с диктофон? Все пак едва ли ще мога да бъда напълно концентрирана през цялото време :roll:
Мисля, че няма да има проблем. Може да отиде и др човек вместо теб да пише, ако си възпрепятствана. :cat:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”