ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Модератор: MidwinterSun
-
s_linoleum
- В началото бе словото
ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Здравейте, искам да питам някои второкурсник правист как протича изпита при Русинова - къса ли много, колко продължава и въобще каквото се сетите. Мерси предварително и успех на всички 
- miellenelle
- В началото бе словото
предполагам, 4е сте два потока-аз миналата година не съм била при нея, а при един досто приятен преподавател, но 6те ти разкажа като цяло..
аз бях wтори поток и при нас бе6е теста- не се бях подготвила много добре.. просто зубкането на теория и формули ми помогна за 5 wъпроса от об6о 30 ли бяха или пове4е? Но на самия изпит има6е wъзможност за обмен на информация и вси4ки си го взехме-знае6 колко е готин асистента и той вдъхва6е някакво спокойствие-даже на края останах последна и професорът по4на да проверява теста с шаблон и аз видях доста отговори Масово бяха 5-ци и 4-ки
ЗА първи поток- които сигурно са били при ва6ата са-имали устен изпит и ги изпитвал асистента разбра, 4е даже им е било по-лесно-за6тото той се опитвал да ги пита не6та,които е сигурен,4е знаят- а ако го впе4атли6 с не6то страни4но или специално от упражненията е писал и 6естици
като цяло този изпит не е толкова ста6ен-първи семестър само ИБДП е по-особеният изпит
УСПЕХ!
аз бях wтори поток и при нас бе6е теста- не се бях подготвила много добре.. просто зубкането на теория и формули ми помогна за 5 wъпроса от об6о 30 ли бяха или пове4е? Но на самия изпит има6е wъзможност за обмен на информация и вси4ки си го взехме-знае6 колко е готин асистента и той вдъхва6е някакво спокойствие-даже на края останах последна и професорът по4на да проверява теста с шаблон и аз видях доста отговори Масово бяха 5-ци и 4-ки
ЗА първи поток- които сигурно са били при ва6ата са-имали устен изпит и ги изпитвал асистента разбра, 4е даже им е било по-лесно-за6тото той се опитвал да ги пита не6та,които е сигурен,4е знаят- а ако го впе4атли6 с не6то страни4но или специално от упражненията е писал и 6естици
като цяло този изпит не е толкова ста6ен-първи семестър само ИБДП е по-особеният изпит
УСПЕХ!
-
s_linoleum
- В началото бе словото
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И вие ли роптаете от Дачев, а?
Та, по темата - аз бях 1-ви поток.Гледах как изпитва Русинова - но мен ме изпитва Конджов.
По- лесно някак си изпитва той - кара те да мислиш и гледа максимално да те улесни.
Много е точен...останах със супер впечатление( щото почти не бях стъпила на упражненията)...
Но си бях научила и - 6...Русинова пише също почти само 6-ци, но...изпитваше по 30 мин.1 човек...
За предпочитане е Конджов - това е накратко! 
Та, по темата - аз бях 1-ви поток.Гледах как изпитва Русинова - но мен ме изпитва Конджов.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами възможно е...Ама както се случи...Ако при Роска има свободно място - сядаш там - няма мърдане...Мин. година се беше ядосала, че повечето не смееха да влязат, докато изпитваше в началото сама....Чакаха Конджов...И тя вика" Не на всички ще ви се отдаде благото да седнете при асистента"... ама май се шегуваше, де...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
s_linoleum
- В началото бе словото