ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}
Модератор: sientelo
Re: ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}
При мен беше първо въпросника, после проучването 
Не от висотата, от низостта ми се гади.
И трябва да е така формулирано както вие казахте? Еми добре мерси много за помоща,задължена съм ви 
- MARRISSA
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Да, така трябва да бъде формулирано всичко
Абе аз моя въпросник като го сложих най-отпред ме препсува защо съм обхванала всичко от обичайното право, така че ако искате го сложете отзад, накрая 
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"
http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
пфф ще задам един мн тъп въпрос - кога ни почва семестъра?

"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
На 23 още. Никаква почивка нямаме.
- Viara
- От дъжд на вятър
2 курс, ще ходите ли на екскурзията април ? 
- orion_elira
- Да живей словото
Криси мерси за инфото
макар че се надявах друго да ми кажеш
а иначе мн хора от нашия курс мисля са се записали за екскурзията .. ама не знам дали са всички
вие записахте ли се?
а иначе мн хора от нашия курс мисля са се записали за екскурзията .. ама не знам дали са всички
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
И аз ще ходя на екскурзията
Иначе мисля, че въпреки още в понеделник сме на лекции, първата седмица ще го дадеме по - леко (тоест в кафето)
Иначе мисля, че въпреки още в понеделник сме на лекции, първата седмица ще го дадеме по - леко (тоест в кафето)
Не от висотата, от низостта ми се гади.
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Който има интерес към културен, етно и т.н. (какъвто и да е) туризъм, ако има време, да се разходи до Международното туристическо изложение Ваканция 2009, SPA&Welness. НДК, етаж 1-4, от днес до събота. Последният ден (съботата) е мн. слаб, повечето щандове вече се прибират или материалите са посвършили 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Даам, знам за него обаче в Събота ми е изпитът и не мога да отида преди това, а сигурно и в Събота няма да успея
Като птичка в небесата 
- MARRISSA
- От дъжд на вятър
Ех ... късно прочетох темата
Горе долу готино ли беше?
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами горе-долу - да. Макар че лично на мен българскаото участие ми се видя тази година по-слабо в сравнениое с предните, ама де да знам - може би щото вече ги знам всичките дипляни наизуст и мн. малко нови неща имаше. Пък и ми се стори, че много общини тая година ги нямаше, вкл. и моя си Трън вече втора година го няма там. Иначе Гърците тая година много масирано участие, вкл. и с материали на български, Турция традиционно силна. Имаше и доста екзотични местенца от Далечния Изток или Централна и Южна Америка. И така в общи линии и горе -долу:)))))))))))))))))
- orion_elira
- Да живей словото
Колеги айде да ви помоля ако някой от преподавателите е дал конспект да ми кажете да си го търся
Така и така ще се чете много за тая сесия поне да знам от къде да почна
и по тоя повод - разбрали ли сте се нещо за дати??? 
-
vanityfair
- В началото бе словото
Джени ни даде конспект. За сега знам само за този. В сайта на ИФ в специалност История намерих конспект за Матанов и има един общ История на България в който има Средновековна Българска и Българските земи 15-17 век, но не знам дали е актуален.
Иначе днес говорихме за дати, но в много тесен кръг и все още нищо не сме се разбирали. Само има изявили желание да си изтеглим единия изпит в края на семестъра.
Иначе днес говорихме за дати, но в много тесен кръг и все още нищо не сме се разбирали. Само има изявили желание да си изтеглим единия изпит в края на семестъра.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
- orion_elira
- Да живей словото
Теди мерси мннн за информацията
:)
Джени освен конспекта дал ли е нещо от което да четеме или само лекции? Аз днеска си купих на Матанов няква книга и знам че тоя конспект дето е в сайта е актуален ..
а за датите аз нямам против да се изтегли изпит стига да не ми кажете че е сега др седмица имам

а за датите аз нямам против да се изтегли изпит стига да не ми кажете че е сега др седмица имам