КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
SeLby
Вазов

Re: КСК 2009 - География

Мнение от SeLby »

Това за по-високите оценки на предварителните се отнася по-скоро за УНСС.
Изображение
Аватар
wetdread
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от wetdread »

Искам да попитам каква ще е продължителността на изпита тази година и какъв приблизително трябва да е обемът на темата. Знам, естествено, че съдържанието е много по-важно от обема, но моя позната, която учи Туризъм ми каза следното: нейн преподавател е заявил, че няма да проверява теми, по-дълги от 8 листа...
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Кой е тоя мързел? :lol:
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Това за преподавателя, който е казал, че нямало да проверява теми по-дълги от 8 листа е смешно и съм 100% сигурна, че не е вярно или преподавателя не го е казал на сериозно. Аз бях на курс и всички преподаватели, които преподаваха казаха, че дължината няма значение, стига темата да е добре развита. Има хора с различен правопис, а и има теми, които наистина са доста дълги. Продължителността миналата година беше 5 часа, тази година сигурна също ще е толкова.
Аватар
wetdread
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от wetdread »

Мерси за инфото, а някъде (ще) има ли официална информация относно продължителността на изпита тази година? Просто искам да разбера дали се налага да посъкратя някои теми, като Население, ЮЗИР и ХП например, защото за 4 часа няма да успея да ги завърша..
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от S.B.Y. »

географско положение е нормално всички да я знаят , все пак е първата тема , и като чели е най-лесната .... аз до колкото съм запознат се пада 2 години подред .... аз лично и аз нз как уча , чета ги по 10-тина пъти , пиша ги и така ..... никога до сега не съм писъл тема :roll: кофтито при мен е , че никога не съм учил вкъщи и не съм свикнал , в училище учех само в час (смисъл за разлика от други слушах в час) и само ако ми е интересно ..... де да знам , реално почти нямам шанс да влеза , но все пак се надявам да се падне някоя от темите които съм научил :wink: нямам много време да уча , все пак някой трябва и да работи :? успех на всички :king:

п.с. Шелби , чак са видех , че и ти си кандидат-студент :lol:
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

падала се е 2 години подред географско положение ама миналата година не е била тя така че,,,,, не се знае
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото

Мнение от S.B.Y. »

а някой може ли да ми напише какви специалности мога да кандидатсвам само с география ?
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

География,Геология,География и Биология,Философия,Предучилищна и начална училищна педагогика,Специална педагогика,Социална педагогика,Логопедия.
Дано не съм забравил някоя.Поне тези бяха миналата година.
Изображение
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

ами я кажете за география и английски какви са специалниостите, които могат да се сформират? имам и още един въпрос: в дипломата си имам 5,50 по география, при балообразуването това като 6,00 ли се брой или си се счита като 5,50 ??? (тва сигурно е глупав вапрос ама надеждата умара последна 8) )
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Ако имаш 5,50 си се брои като 5,50 разбира се. С география и език са туризъм и РРП. Иначе само с английски са безкрайно много специалностите. Повечето филологии и още много. Бях си ги извадила всичките на компа вкъщи, и ако много те интересува като се прибера след около десетина дни ще ти пратя документа, че с новия сайт се търси по-трудно. Иначе в списъка имаше ок,оло 32 специалности, в които се влизаше с география и английски, само са английски и само с география.
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

ами да ще съм ти много благодарна, ако ми ги пратиш :cheers: (ех, какво щях да правя, ако го нямаше този форум и хората готови да помогнат?) :)
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

абе хора да ви питам, утре ще уча последна десета тема, ама много се чудя коя да си избера, като последна вероятна? принципно бах решила това да е северозападен регион, но след като видях колко е голяяяяяяяма, си помислих, че факта че не може да се напише за 5 часа дословно, автоматично я изклучва. какво ще кажите? дали тва становище може да е правилно или да сядам и да я подпуквам, като за последен напън? и, ако не тази, коя бихте ме посаветвали да науча като вероятна?
Аватар
Nimex
В началото бе словото

Мнение от Nimex »

Кои теми си научила до сега ? :D
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... _b_lgariya

16 теми, wtf? Не виждам Релеф, Почви и растителност, Северозападен и Югоизточен регион.

При така създалата се ситуация, аз бих заложил на 2, 4, 5, 6, 9, 11, 14 и 15 = 8 теми.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”