Как е катеренето в СУ?
Модератори: ники, Methuselah
Re: Как е катеренето в СУ?
Здравейте, искам да питам онези щастливци, които са успяли да се запишат на катерене, (или някои, който просто знае) кога има групи и при кой преподавател са? Мерси!
-
Еленаст
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: семестриално завършил
Re: Не ходете на катерене!!!!!!!!!!!!
Здравейте на всички!Пиша ви тъй като моя приятелка пострада тежко в час по физическо в залата по катерене преди няколко дни.Седалката и се скъса,в следствие на което сега тя е със счупена ръка,рамо и таз.Тя е втори курс право,но все още изживява шок от случилото се и не обмисля варианта да повдигне обвинение,макар че има основания,тъй като тя се оказа 5тият случай с травми в тази зала,поради недобро обезопасяване в залата.Доколкото разбирам всичките петима пострадали са били убедени да не повдигат обвинение срещу университета,тъй като щели да уволнят преподавателя по физическо,а той не е виновен.Било им е казано че истинските отговорни по сигурността в залата няма как да бъдат наказани и цялата отговорност несправедливо ще падне само върху преподавателя по физкултура.
Аз призовавам всички,които ходят на катерене и имат приятели и познати,които обичат този спорт да не ходят временно,докато не се уверят,че НАИСТИНА СА ВЗЕТИ МЕРКИ ЗА ПО-ДОБРО ОБЕЗОПАСЯВАНЕ.
Също,ако познавате някой от пострадалите,напомнете им,че имат право в период на 5 или 6 години от момента на злополуката,да повдигнат обвинение.Мисля,че трябва да сме единни и да направим условията тук,в нашата страна,по-хубави и това може да стане само с отношение и единност!Все пак Софийският университет има претенцията да е най-реномираният държавен такъв в БГ!
Благодаря ви!
Аз призовавам всички,които ходят на катерене и имат приятели и познати,които обичат този спорт да не ходят временно,докато не се уверят,че НАИСТИНА СА ВЗЕТИ МЕРКИ ЗА ПО-ДОБРО ОБЕЗОПАСЯВАНЕ.
Също,ако познавате някой от пострадалите,напомнете им,че имат право в период на 5 или 6 години от момента на злополуката,да повдигнат обвинение.Мисля,че трябва да сме единни и да направим условията тук,в нашата страна,по-хубави и това може да стане само с отношение и единност!Все пак Софийският университет има претенцията да е най-реномираният държавен такъв в БГ!
Благодаря ви!
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
все пак като се записва човек на катерене, трябва да има едно на ум, че може и да падне. като с бокса, че може да те ударят силно. но иначе, много гадно се е получило, не оправдявам виновните.
Да не сравняваме счупен нос с няколко потрошени крайника. А и в бокса можеш да пострадаш заради характера на спорта, а не защото ти е скапана екипировката, която ти подсигурява университетът (уж).

-
filip
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
- Курс: първи
Е все пак,отивам да катеря,не с мисълта,че ще катеря К2 а,че ще катеря в СУ,все пак спортното катерене се води за доста ама доста по-безопасно!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Когато ходех на катерене (нарича се спортно катерене, а не физическо), съм се замислял дали някой път партньорът ми няма да се оплете с въжето, което ме осигурява, но никога не ми е минавало през ума, че самата екипировка може да поддаде.
Много неприятен инцидент, наистина.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
в друга тема стана ясно как момичето грешно се е закопчало - за ластика, който няма как да издържи 
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Знам, че задавам нахален въпрос, но някой знае ли този семестър в кои дни сме при Хаджиев?
Миналият бяхме в сряда и в петък.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
- stray
- В началото бе словото
- Специалност: културология
- Обратна връзка:
А някой може ли да ми каже къде точно става записването? 
sweet desert rose
this memory of Eden haunts us all
this desert flower
this rare perfume is the sweet intoxication of the fall
facebook ppl
this desert flower
facebook ppl
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
На последния етаж, не си спомням в кое крило. Има и музей на СУ на този етаж и едно кафенце. Абе все си мисля, че е над Паричния салон. Там е и Стената. Мисля, че трябва да имате подходящи обувки, за да се катерите, а те са някви пари.stray написа:А някой може ли да ми каже къде точно става записването?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Pocahontas
- В началото бе словото
- Специалност: право
не знам нито къде е кафенцето, още по-малко музея, но записването става някъде в близост до тях ли? 
"Ако повярваш, не е приказка!"Т.Х.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Да, срещу тях. Изчакай да обявят датите, най-малкото. Долу в "Спортния деканат"
изкарват списъци на стената с точното разположение на местата за записване и часовете, в които може да стане.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Pocahontas
- В началото бе словото
- Специалност: право
е, няма проблем, то май все трябва да се изчаква за нещо в този университет 
"Ако повярваш, не е приказка!"Т.Х.
-
bLaf
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: втори
Хм, аз и още двайсетина човека се записахме днес сутринта
Така че, ако чакате прекалено много може да заемат местата - наплива е голям, а и спорта е интересен:)
- stray
- В началото бе словото
- Специалност: културология
- Обратна връзка:
Мерси за информацията, намерих мястото в петък, но беше след 12:30 и не успях да се запиша. Утре ще съм първа, да не вземат да ме изпреварят! 
sweet desert rose
this desert flower
facebook ppl
this desert flower
facebook ppl