Общежитие без парно?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Общежитие без парно?
Тоя още ли не е баннат? 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
И много добре знаеш, че написаното за безплатните битови консумативи и символични наеми в ст. град за провинциалистите е истина, и че софиянци сами си плащаме ВСИЧКО!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не искам да влизам в глупави спорове, но мнението на Софиянец наистина има доза истинаи се вижда че се проявява дискриминация
аз виждам две положения: 1. Студентите живеят в Студентски град под наем и си плащат съответния наем и консумативи, поне в някакви минимални граници;2. Студентите не плщат нито наем, нито консумативи, демек живеят на пълна издръжка на държавата. Сегашният вариант с частичната издръжка ми се струва леко дискриминационен, че дори ако щете и спрямо другите университети и тяхните общижития.
Като птичка в небесата 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Soffianec написа:Camel(камилата????) тресат те селските комплекси, а. Много си зле дребно човече. Първите седем години ти липсват, но това се държи на средата в която си отраснал/а...
И много добре знаеш, че написаното за безплатните битови консумативи и символични наеми в ст. град за провинциалистите е истина, и че софиянци сами си плащаме ВСИЧКО!
Току що ме обиди толкова дълбоко, че не се трае.
1. Роден съм в София.
2. Презирам СЕЛЯНДУРИ (да си селянин не е грях, но да си селяндур е друга работа) като теб.
3. На мен ми липсват първите седем години, а на теб ти липсват първите седем шамара (от мама, от тате, от дядо, от баба и от трима "селяни").
Тезите, които защитаваш, са идиотски и целят единствено да подразнят мнозинството от пишещите във форума. Селяндури като теб са срам за София.
Предлагам ти да си избиваш комплексите другаде или да започнеш да пишеш нормални неща, което едва ли можеш да направиш, защото някой те е излъгал, че си по - голям от другите, само и единствено защото си роден в София. Когато си толкова нищожен, че да не можеш да се похвалиш с нищо, ти се хвалиш с единственото нещо, което не е зависило от теб и за което ти с нищо не си допринесъл. Такива като теб са ми пределно ясни.
Съжалявам те, ГРАЖДАНИНО.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аз говоря за нещо съвсем друго, но както и да е. Ти винаги ще си останеш ощетен... от природата.Soffianec написа:Голям нонсенс си написал/а. По въпроса за метрото- когато го ползваш си плащаш- за всяко возене- билетче.А ако твърдиш, че парното, понеже е "публично благо"(този израз си е вселенската глупост, но както и да е), е нормално да ви е безплатно, то по тази логика трябва да е безплатно и за студентите от София. Но не е безплатно, а е скъпо и прескъпо! Цинизъм, е че преди да дойдеш от село за парното си чел от книгите за фантастика, а тук ти е безплатно. Ти си пълнолетен/а и трябва а разчиташ на себе си , а не наготово държавата да ти поема разходите.
Отлично осъзнавате, че е пълно безобразие привилегията на безплатни консумативи за парно, вода , ток, неплащане на такса смет. Ако беше обратното- вие да си плащате сметките, а парното да се поема , но само за студентите от София, какво ли щяхте да приказвате. Има два варианта- или държавата да отпуска за покриване на битовите консумативи на софиянци същата сума, която се отпуска за субсидиране на провинциалистите, или така, както софиянец разчита на себе си и сам си плаща всичко и за провинциалистите да се спре "кранчето" с безплатни услуги. Не стига, че наемите са ви над десет пъти по- ниски от пазарния наем, не стига, че ползвате привилегии при настаняване в общежитие(софиянец е много трудно, почти невъзможно да отиде на общежитие, дори и родителите му да нямат собственост в София!!!), но да получавате безплатни консумативи е вече прекалено(повтарям софиянци пестим парното, но дори и след пестене сметката е поне 300 лева, вие не пестите парно и пак ви е безплатно).
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ако бяхме нормална държава, нямаше въобще да се топлим чрез парно, но от тази измислица се прееба и темата 
Журналистика /редовно/ 1. курс
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Баннат е.camel написа:Тоя още ли не е баннат?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)