Шампионска лига 2008/2009

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Кой според вас ще спечели най-престижния трофей през този сезон?

Челси
9
12%
Рома
2
3%
Интер
6
8%
Барселона
5
7%
Ливърпул
7
9%
Ман. Юнайтед
19
25%
Байерн М.
5
7%
Лион
0
Няма гласували
Арсенал
5
7%
Ювентус
3
4%
Реал М.
4
5%
БАТЕ Борисов
8
11%
Друг...
2
3%

Общо гласове: 75

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Шампионска лига 2008/2009

Мнение от Scarface »

Ако бяхме играли на максимума от възможностите си, първият четвърт финалист щеше да се реши още снощи. Първото полувреме Интер бяха доста гибсирани и трябваше още тогава да ударим поне с един гол.
А Сър Алекс и Жозе за мен са в момента най-добрите мениджъри в световния футбол. Интересното е, че Специалният от началото на кариерата си е водил не особено любими на мен отбори, но въпреки това изпитвам сантименти към него. Личи си кой е бил години наред до Боби Робсън...а за Сър Алекс коментарът е излишен, той е абсолютен прецедент в историята на футбола :shaking2:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

gbog написа: Все пак вчерашната игра на "червените дяволи" ми вдъхва доверие за реванш
Е каква ви беше играта снощи. Първото полувреме Интер се бяха сдухали доста, не можахте да вкарате. Второто полувреме излязоха надъхани и ви надиграха. Едно поувреме за вас заради притеснението на италинаците и едно за тях.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Scarface написа:Да бе, той за тва е станал сър - има особено заслуги към дъвченето на дъвка :o
Не се и съмнявам.
аха-ха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

ники написа:
gbog написа: Все пак вчерашната игра на "червените дяволи" ми вдъхва доверие за реванш
Е каква ви беше играта снощи. Първото полувреме Интер се бяха сдухали доста, не можахте да вкарате. Второто полувреме излязоха надъхани и ви надиграха. Едно поувреме за вас заради притеснението на италинаците и едно за тях.
Няма как да отрека, че Юнайтед бе в значителна степен улеснен в Италия от изненадващо неубедителната игра на Интер (като се позамисля малко по-обстойно и си спомня няколкото мача на Интер този сезон,които съм гледал, "изненадващо" едва ли е и точната дума, тъй като този отбор в доста редки случаи демонстрира игра, която е подобаваща за толкова голям отбор - в много мачове прословутия късмет, съдийскита подкрепа и откровено несериозната конкуренция в Серия А ги крепи). Обнадеждава ме това, че Юнайтед създаде толкова много положения за отбелязване на гол на италиански отбор и при това като гост, въпреки че отборът далеч не игра на пълни капацитети в офанзивен план, където при нужда за реванша ще се включат и играчи като Рууни (неговото появяване моментално доведе до раздвижване на играта), Тевез и не на последно място Скоулс. Обнадеждава ме тази организирана почти до съвършенство защитна формация, която въпреки че не беше поставена под "очаквания" натиск, нито за момент не показа признаци на колебания и затруднение при отсъствито на няколко титулярни единици.А това е най-важната предпоставка за така необходимата "суха мрежа" на "Олд Трафорд". Обнадеждава ме въображението, движението и рутината на полузащитниците ни. Обнадеждава ме крепостта ''Олд Трафорд" (без загуба на него от февруари 2005 от мача с Милан (0-1)) и счупеният снощи рекорд от мачове без загуба в лигата. Обнадеждава ме не на последно място и снощната слаба игра на Интер. Топлят ме спомените от последните домакинските мачове срещу италианските отбори за последните 2-3 години години (7-1, 1-0, 1-0 срещу Рома и 3-2 срещу Милан). Топли ме даже и това на моменти аристократично държание на играчите на Юнайтед и усещането, че този отбор е едва ли не специален (каза го още сър Алекс миналата година с думите "това е най-силната формация, която съм ръковедел по време на 23-годишния (тогава) му престой.

Разбира се, държа да кажа, че мачът е повече от отворен и много бързо този "замък" от надежди може да се окаже с пясъчна основа и той да се срути :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Защитата ви просто не беше подложена на изпитание. Интер в 90% от случаите атакуваха с балонни пасове от 50 метра. Центриранията им бяха зле, ама 2-3 пъти през второто полувреме направо ви се размина и защитата не ви се получаваше. Интер ако се стегнат и втория мач, ще ви напълнят кошарката.

Иначе вчера 3 хикса. Само Аресенал, очаквано за мен, 1:0 с Рома.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Мене Порто ме изкефиха как можеха да бият с 78123 гола разлика и накрая 2:2 :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

5:0 победа като гост. Чиста работа, никакви проблеми. Ей така трябва да се играе. Само в самото начало малко колебливо, после спокойно постепено и накрая разгром. Питката е опечена, няма притеснения, Клинсман запази поста(което не е много добре де). Два Рибери, един Клозе, два Тони. РАдвам се, че и Тони накрая вкара. Дано се отпуши, че аман вече.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Тия Спортинг са егати жалкия отбор. 5:0 при домакинството. Тц,тц,тц...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Аз пък съм доволен от моето синьо челси. :P
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

camel написа:Аз пък съм доволен от моето синьо челси. :P

Аз пък съм недоволен от моето златисто (в случая) Юве. Толкова левашки гол отдавна не бях виждал. Точно между двамата централни защитници мина топката. И това бяха двама италианци - СРАМОТА! Дано имаме повече късмет на реванша!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Тази вече хванах под 2.5 гола на Челски...с 20 лева
Пууул на първо/краен...
и Спортинга на над 2.5
Каква вечер...какво чудо...баси майката...баси кефа....
И най-вече за това, че Ливърпул за пореден път доказаха, че няма по велик отбор в ШЛ от тях...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Пристрастен си.
9>5. Факти. Всички знаем кой отбор е най - титулуван в този турнир. Всички знам кой е най - великият. :wink:
А и си мисля, че факторът черните дробове да доминират в ШЛ последните години е Рафа Бенитез.
:wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Доста добра пара си хванал :drunken:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

0-5
егати мача,
егати емоциите.
Бяхме се събрали стабилна агитка!!!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Дам, попиляхме ги. Да се готвят следващите.
Заключено

Обратно към “Спорт”