А Сър Алекс и Жозе за мен са в момента най-добрите мениджъри в световния футбол. Интересното е, че Специалният от началото на кариерата си е водил не особено любими на мен отбори, но въпреки това изпитвам сантименти към него. Личи си кой е бил години наред до Боби Робсън...а за Сър Алекс коментарът е излишен, той е абсолютен прецедент в историята на футбола
Шампионска лига 2008/2009
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Шампионска лига 2008/2009
Ако бяхме играли на максимума от възможностите си, първият четвърт финалист щеше да се реши още снощи. Първото полувреме Интер бяха доста гибсирани и трябваше още тогава да ударим поне с един гол.
А Сър Алекс и Жозе за мен са в момента най-добрите мениджъри в световния футбол. Интересното е, че Специалният от началото на кариерата си е водил не особено любими на мен отбори, но въпреки това изпитвам сантименти към него. Личи си кой е бил години наред до Боби Робсън...а за Сър Алекс коментарът е излишен, той е абсолютен прецедент в историята на футбола
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Е каква ви беше играта снощи. Първото полувреме Интер се бяха сдухали доста, не можахте да вкарате. Второто полувреме излязоха надъхани и ви надиграха. Едно поувреме за вас заради притеснението на италинаците и едно за тях.gbog написа: Все пак вчерашната игра на "червените дяволи" ми вдъхва доверие за реванш
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не се и съмнявам.Scarface написа:Да бе, той за тва е станал сър - има особено заслуги към дъвченето на дъвка
аха-ха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Няма как да отрека, че Юнайтед бе в значителна степен улеснен в Италия от изненадващо неубедителната игра на Интер (като се позамисля малко по-обстойно и си спомня няколкото мача на Интер този сезон,които съм гледал, "изненадващо" едва ли е и точната дума, тъй като този отбор в доста редки случаи демонстрира игра, която е подобаваща за толкова голям отбор - в много мачове прословутия късмет, съдийскита подкрепа и откровено несериозната конкуренция в Серия А ги крепи). Обнадеждава ме това, че Юнайтед създаде толкова много положения за отбелязване на гол на италиански отбор и при това като гост, въпреки че отборът далеч не игра на пълни капацитети в офанзивен план, където при нужда за реванша ще се включат и играчи като Рууни (неговото появяване моментално доведе до раздвижване на играта), Тевез и не на последно място Скоулс. Обнадеждава ме тази организирана почти до съвършенство защитна формация, която въпреки че не беше поставена под "очаквания" натиск, нито за момент не показа признаци на колебания и затруднение при отсъствито на няколко титулярни единици.А това е най-важната предпоставка за така необходимата "суха мрежа" на "Олд Трафорд". Обнадеждава ме въображението, движението и рутината на полузащитниците ни. Обнадеждава ме крепостта ''Олд Трафорд" (без загуба на него от февруари 2005 от мача с Милан (0-1)) и счупеният снощи рекорд от мачове без загуба в лигата. Обнадеждава ме не на последно място и снощната слаба игра на Интер. Топлят ме спомените от последните домакинските мачове срещу италианските отбори за последните 2-3 години години (7-1, 1-0, 1-0 срещу Рома и 3-2 срещу Милан). Топли ме даже и това на моменти аристократично държание на играчите на Юнайтед и усещането, че този отбор е едва ли не специален (каза го още сър Алекс миналата година с думите "това е най-силната формация, която съм ръковедел по време на 23-годишния (тогава) му престой.ники написа:Е каква ви беше играта снощи. Първото полувреме Интер се бяха сдухали доста, не можахте да вкарате. Второто полувреме излязоха надъхани и ви надиграха. Едно поувреме за вас заради притеснението на италинаците и едно за тях.gbog написа: Все пак вчерашната игра на "червените дяволи" ми вдъхва доверие за реванш
Разбира се, държа да кажа, че мачът е повече от отворен и много бързо този "замък" от надежди може да се окаже с пясъчна основа и той да се срути
1968 - 1999 - 2008 - ?
- ники
- Легендарен флуудър
Защитата ви просто не беше подложена на изпитание. Интер в 90% от случаите атакуваха с балонни пасове от 50 метра. Центриранията им бяха зле, ама 2-3 пъти през второто полувреме направо ви се размина и защитата не ви се получаваше. Интер ако се стегнат и втория мач, ще ви напълнят кошарката.
Иначе вчера 3 хикса. Само Аресенал, очаквано за мен, 1:0 с Рома.
Иначе вчера 3 хикса. Само Аресенал, очаквано за мен, 1:0 с Рома.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мене Порто ме изкефиха как можеха да бият с 78123 гола разлика и накрая 2:2 
- ники
- Легендарен флуудър
5:0 победа като гост. Чиста работа, никакви проблеми. Ей така трябва да се играе. Само в самото начало малко колебливо, после спокойно постепено и накрая разгром. Питката е опечена, няма притеснения, Клинсман запази поста(което не е много добре де). Два Рибери, един Клозе, два Тони. РАдвам се, че и Тони накрая вкара. Дано се отпуши, че аман вече.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Тия Спортинг са егати жалкия отбор. 5:0 при домакинството. Тц,тц,тц...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз пък съм доволен от моето синьо челси. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
camel написа:Аз пък съм доволен от моето синьо челси.
Аз пък съм недоволен от моето златисто (в случая) Юве. Толкова левашки гол отдавна не бях виждал. Точно между двамата централни защитници мина топката. И това бяха двама италианци - СРАМОТА! Дано имаме повече късмет на реванша!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Тази вече хванах под 2.5 гола на Челски...с 20 лева
Пууул на първо/краен...
и Спортинга на над 2.5
Каква вечер...какво чудо...баси майката...баси кефа....
И най-вече за това, че Ливърпул за пореден път доказаха, че няма по велик отбор в ШЛ от тях...
Пууул на първо/краен...
и Спортинга на над 2.5
Каква вечер...какво чудо...баси майката...баси кефа....
И най-вече за това, че Ливърпул за пореден път доказаха, че няма по велик отбор в ШЛ от тях...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Пристрастен си.
9>5. Факти. Всички знаем кой отбор е най - титулуван в този турнир. Всички знам кой е най - великият.
А и си мисля, че факторът черните дробове да доминират в ШЛ последните години е Рафа Бенитез.
9>5. Факти. Всички знаем кой отбор е най - титулуван в този турнир. Всички знам кой е най - великият.
А и си мисля, че факторът черните дробове да доминират в ШЛ последните години е Рафа Бенитез.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доста добра пара си хванал 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
0-5
егати мача,
егати емоциите.
Бяхме се събрали стабилна агитка!!!
егати мача,
егати емоциите.