Точно така,искат се "Хора" за науката,а не комплексари някакви.....
КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- molekulata
- В началото бе словото
Re: КСК 2009 - Биология
"Предлагам на администраторите да го банат тоя ...плужек..Във всяка наука се искат хора."

Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]
http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе нещо на отворен прозорец ли си спал, тъп ли си по рождение или нещо у ДНКто

- molekulata
- В началото бе словото
Що не земеш да спреш да пишеш,и да не влизаш повече тук и готово,кво се молиш да те баннат.......ти си по-тъп и от нас бе...

Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]
мисля че таквиа приказки с ненужни, но щом си решил да показваш "излишека " си от интелект на мен не ме приче. Не ме интересува (мисля че и вас) какво говори някакъв си.
Като го оставим този... четох някъде че от синия сборник с тестове за 9 и 10 клас се падат 10 от всички 30 въпроса 
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Май от форума на МУ си го чел, ама там са с много разнопосочна информация
Тоя справочник още го няма......?
Тоя справочник още го няма......?
Здрасти и аз съм решил да се пробвам с Биология.Искам да ви питам например за темите някой ако знае,някакви възможни или/?Чета учебниците 8,9 и 10 клас.Някакви помагала препоръчайте.Видях на Шишиньова сте препоръчали....И ако може да кажете как изглежда тази книжка?Намерих една "Биология и здравно образование - В помощ на зрелостника тестове и задачи 9. и 10. клас" доц. Мария Шишиньова ".Книжката е една такава синя,с някакво такова като въртеж и 2 човечета....ТОВА ЛИ Е>?,това което препоръчвате??
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мойта книжка с тестове така изглежда 
Добре дошъл Колега, към коя специалност си се насочил?

Добре дошъл Колега, към коя специалност си се насочил?
Тази книга са изкупува като топъл хляб
. Значи издателството и е 2004 и тогава се сещам като я поръчвахме в даскало-за 6,60.Не съм си и представял ,че толкова голяма полза ще извлека от нея
Освен на задачите наблягайте и на темата
Според мен там е тежестта за оценката...
- Lady_Dementia
- В началото бе словото
Как ми пълните душата само, да знаете много ви се радвам 
Миналата година и аз бях на вашето място и да знаете с изпита не свършват мъките, той е само началото, а може да се каже че е дори най-лесната част
Както някой по-нагоре спомена не забравйте да наблягате на темите, защото в тях е истината, дори при идеален тест надали ще имате повече от 3,50.
Преди да си изберете специалност не забравяйте да погледнете учебната програма и какви неща ще изучавате, да не останете изненадани от изчуваните предмети.
И разбира се да не забравя да спомена че съм специалност Биотехнологии
Миналата година и аз бях на вашето място и да знаете с изпита не свършват мъките, той е само началото, а може да се каже че е дори най-лесната част
Както някой по-нагоре спомена не забравйте да наблягате на темите, защото в тях е истината, дори при идеален тест надали ще имате повече от 3,50.
Преди да си изберете специалност не забравяйте да погледнете учебната програма и какви неща ще изучавате, да не останете изненадани от изчуваните предмети.
И разбира се да не забравя да спомена че съм специалност Биотехнологии
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е разкажи ни малко за биотехнологиите, за учебното заведение и не на последно място за кръчмите

- Lady_Dementia
- В началото бе словото
Амиии... да започна с това че специалността е чудесна и тя компенсира всичко останало, но все пак оставаш малко разочарован и от СУ, и от цялото висше образование.
Да не говоря празни приказки, ами да дам и примери: имаме цитология и трябва да ни показват видовете електронни микроскопи, разбира се всички не работят и ние седим в мазето и си представяме какъв образ са давали; базата е под всякаква критика; целият първи семестър чакахме аулата най-после да бъде ремонтира; в момента имаме лекции в най-студената зала на ФзФ (самият лектор ни го каза, но поне като дойде лятото ще бъдем в най-прохладната
). Дай боже всички да ви приемат, но с това мъките не свършват. Чакала съм 5 часа да се запиша, затова приемете един съвет - не се записвайте първия ден, отидете си на втория сутринта и ще минете за 20 минути. Опашките и чакането ще станат ваше ежедневие, така че не се притеснявайте толкова от самия изпит, ако сте си научили темите, това е най-малкият ви проблем.
Казвам ви ги тези неща не за да ви откажа, напротив - да имате представа с какво се захващате. Специалността ми харесва страшно много, интересно е разбира се и който има желание ще преглътне всичко, няма как
Да не говоря празни приказки, ами да дам и примери: имаме цитология и трябва да ни показват видовете електронни микроскопи, разбира се всички не работят и ние седим в мазето и си представяме какъв образ са давали; базата е под всякаква критика; целият първи семестър чакахме аулата най-после да бъде ремонтира; в момента имаме лекции в най-студената зала на ФзФ (самият лектор ни го каза, но поне като дойде лятото ще бъдем в най-прохладната
Казвам ви ги тези неща не за да ви откажа, напротив - да имате представа с какво се захващате. Специалността ми харесва страшно много, интересно е разбира се и който има желание ще преглътне всичко, няма как
Много обнадеждаващи думи
Честита баба марта и дано всички изпитаме това което Дементия е изпитала 
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Честита Баба Марта и от мене
А да питам Дементиа в колко почвате занятия и в колко свършвате? Малко тъп въпрос обаче се чудя дали и студентите са като учениците на смени и дали си поспиват повечко
А да питам Дементиа в колко почвате занятия и в колко свършвате? Малко тъп въпрос обаче се чудя дали и студентите са като учениците на смени и дали си поспиват повечко
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Бе то всяка година програмата си е различна... Ето ме мене в събота - 13 часа лекция, спи си колкото искаш, ама... нали...
П.С. Не съм от БФ, но все пак...
П.С. Не съм от БФ, но все пак...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.