Има ли значение за записването на втори семестър, това, че не съм взел нито един изпит.
Мога ли все още да запиша някави избирателни и къде се записва АЕ и спорт (сещайте се, че и на тях не съм ходил първи семестър).
Няколко спешни въпросчета
Модератори: Methuselah, thegirl
-
kpoint
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Re: Няколко спешни въпросчета
Аре бе хора, кажете поне има ли смисъл да ходя да си дам парите, че така и така е последен ден за записване.
доколкото аз знам...
можеш да запишеш
ма ходи питай при секретарката на специалността за всеки случай.
Иначе ти кво учиш?
можеш да запишеш
ма ходи питай при секретарката на специалността за всеки случай.
Иначе ти кво учиш?
la douleur exquise
-
kpoint
- В началото бе словото
"Уча" информатика - първи курс. Обаче не съм ходил много на даскало и сега всичко ми е тъмна Индия.
Избирателните при на слично пускат папки в началото на семестъра...kpoint написа:Има ли значение за записването на втори семестър, това, че не съм взел нито един изпит.
Мога ли все още да запиша някави избирателни и къде се записва АЕ и спорт (сещайте се, че и на тях не съм ходил първи семестър).
то Спорта и Езиците май са факултативни и тряа да си избереш единия от тях(доколкото знам) Мож да си избереш спорт, май по-лесно ще се оправдаещ там, че не си ходил.
А изпитите от 1-ви семестър можеш да си ги вземеш през поправителната септември.
Аз лично те съветвам да плащаш и то по-бързо... пробвай по банков път, щото предполагам, опашка ще има чак до стълбите! да не забравиш с бележката от банката да ходиш горе в паричния салон да ти бият печата на книжката!
Успех!
la douleur exquise
-
kpoint
- В началото бе словото
хаха мерси