Рошко
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Рошко
Тия дни ще го виждам по-често този симпатяга
Кристо ни донесе хубава новина 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Днес кучо беше пак на същото място, продължаваше да лежи и да гледа тъжно. Като го погледнах отблизо, и той ме поледна, направо ми се сви сърцето... изглежда много нещастен, горкичкият. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
видях го! ама то много сладурско това куче бе
беше така хубаво увитоооо и седеше или лежеше, не знам и аз, и наблюдаваше тревожно света около себе си. когато се приближих да му се порадвам, явно успях да предизвикам внимание върху него и всякакви хора започнаха да се купчат наоколо му... не знам дали това го направи щастливо.... 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Кучето се казва Панайотка
Чочка! От години е университетско куче и проф. Семков много го харесваше, но веднъж през едно далечно лято го ухапа. Тогава моят курс беше много набрал на професора и се опитахме да го храним с банички, за да затвърдим у него идеята, че като хапе проф. Семков, ще получава баничка. Само, че не се получи... Схемата на Павлов не подейства при него...

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Днеска го видях кученцето пак...
Беше пак легнало, но подаваше глава като се приближих. Изглеждаше ми повече уморено и премръзнало, отколкото болно или блъснато. Като се затопли ше се оправи...
Беше пак легнало, но подаваше глава като се приближих. Изглеждаше ми повече уморено и премръзнало, отколкото болно или блъснато. Като се затопли ше се оправи...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Аз също го видях на няколко пъти да му поговоря. Изглеждаше наред, даже имаше един такъв странно съсредоточен поглед. Имаше хапване в една паничка и вода. Честно да ви кажа изглеждаше малко мокро и няма да се очудя, ако за това са го завили, че тая козина няма съхнене, а така като е старо може да измръзне. Не знам де.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
На мен Рошко ми е най-симпатичен като го облекат в пуловерче - много му отива.
А за състоянието му едно от възможните обяснения е, че е самотен/самотна.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Рошко(а) неска беше жив/а и здрав/а... даже ме погледна 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
уоу... само да не ти проговори 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Утре ще се оплача на ХЕИ, че в Университета гледат помияри, които разнасят зарази сред учащата се младеж... 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Правилно, жокере, хеи трябва незабавно да забранят на учащата се младеж да припарва до ректората
И аз днес го видях и много енергично въртеше глава по хората.
И аз днес го видях и много енергично въртеше глава по хората.
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
И аз тебе те видях неска в ректората, Лорде, и ти си беше бая енергичен
И Кристо го видях.....и той беше енергичен.
Как да е. Пиша не защото съм видял Лорда и Кристо, а защото искам да ви запитам нещо.
Бе вие нормални ли сте? Откъде ви хрумна, че на кучето му е нещо зле. Тъжни очи, издепресирал поглед, едва ли не захапало бръснарския нож, написало завещанието и готово да го подпечата с кръвта си. Моля ви се, не се излагайте. Защо не се замислите, че това куче е на поне 10 години, което за куче не е никак малко. Един вид кучето е на една....незавидна възраст, в която мързелът си е голям фактор. И не забравяйте, че мързелът е доста характерен не само за хората. Добавете към мързела и студа и леда по улиците - е на тва време и аз да съм куче на 10+ години няма да изляза извън ректората, при положение, че във фоайето ме чака завивка 2 ката родопско одеало, постоянно вода и храна.
Според мен......на пудела му няма нищо и си е в перфектно здраве, просто има акъл в тимберицата си, макар и малко, и добре е съобразило, че "вътре" е по-добре от "вън". А дори и да му има нещо, то каквото и да му е, на тази възраст е по-скоро нещо закономерно, а не неочаквано.
И Кристо го видях.....и той беше енергичен.
Как да е. Пиша не защото съм видял Лорда и Кристо, а защото искам да ви запитам нещо.
Бе вие нормални ли сте? Откъде ви хрумна, че на кучето му е нещо зле. Тъжни очи, издепресирал поглед, едва ли не захапало бръснарския нож, написало завещанието и готово да го подпечата с кръвта си. Моля ви се, не се излагайте. Защо не се замислите, че това куче е на поне 10 години, което за куче не е никак малко. Един вид кучето е на една....незавидна възраст, в която мързелът си е голям фактор. И не забравяйте, че мързелът е доста характерен не само за хората. Добавете към мързела и студа и леда по улиците - е на тва време и аз да съм куче на 10+ години няма да изляза извън ректората, при положение, че във фоайето ме чака завивка 2 ката родопско одеало, постоянно вода и храна.
Според мен......на пудела му няма нищо и си е в перфектно здраве, просто има акъл в тимберицата си, макар и малко, и добре е съобразило, че "вътре" е по-добре от "вън". А дори и да му има нещо, то каквото и да му е, на тази възраст е по-скоро нещо закономерно, а не неочаквано.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Аз па настоявам за отделна тема за моето здраве, че нещо съм настинал и съм на хапчета....
Мерси...
Та, Уейв, като си ни видял, значи е било на двора някъде... или не заедно? Двамата с Лорда, много хора ни виждат и искат да се снимат с нас. Некви айдъли сме станали, кво ли... Обаждай се, той може и да не зацепи, но аз помня никове... Примерно редовно виждам Надеждичка или Светлето89 из ректората...
Та за кучето ми беше думата - според мен е от малкото мили създания в тази част на София... или поне в сградата... Сладък е, всички му се радват. Нормално е да се притеснявам, дори и да полегне за малко. Дано се оправи...
пс: Жокере, не издавай кучето, но кажи на ХЕИ, че в ректората се навъртат некви кучки...
Мерси...
Та, Уейв, като си ни видял, значи е било на двора някъде... или не заедно? Двамата с Лорда, много хора ни виждат и искат да се снимат с нас. Некви айдъли сме станали, кво ли... Обаждай се, той може и да не зацепи, но аз помня никове... Примерно редовно виждам Надеждичка или Светлето89 из ректората...
Та за кучето ми беше думата - според мен е от малкото мили създания в тази част на София... или поне в сградата... Сладък е, всички му се радват. Нормално е да се притеснявам, дори и да полегне за малко. Дано се оправи...
пс: Жокере, не издавай кучето, но кажи на ХЕИ, че в ректората се навъртат некви кучки...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Кристо, аз ако ви видя с Лорда, и аз ще искам да се снимам с вас, и после автографи, и накрая ще ви черпя по бира, че съм ви видяла.
Ама пусто тоя Ректорат много голям, досега не съм ви виждала.
От съфорумците съм виждала само Бетон, и то в Студентски град, дето ходя веднъж в годината.
Ама работа... Трябва да почна да ходя по форумни срещи.
А за Рошко, дано наистина само да го мързи, той ми е слабост и точно затова се притеснявам, понеже е вече старо куче, едва ли не всеки момент може нещо да му стане.
Дано да се оправи и напролет пак да си се мотае по двора и да гледа през бретон хората. 
А за Рошко, дано наистина само да го мързи, той ми е слабост и точно затова се притеснявам, понеже е вече старо куче, едва ли не всеки момент може нещо да му стане.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628