Повишителни изпити
Модератор: MidwinterSun
Повишителни изпити
Има ли повишителни изпити?някой занимавал ли се е да повишава?Благодаря предварително!
Кирилизирано: Josefinne
Кирилизирано: Josefinne
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Povishitelni izpiti
Формално вече не съществува такава опция. Мисля, че трябва да се обърнеш към преподавателя.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Ама има ли някой, к-то да е повишавал нещо си или такива просто наистина няма?Scorpion написа:Формално вече не съществува такава опция. Мисля, че трябва да се обърнеш към преподавателя.
Цък. Днес в канцеларията пред мен една колежка искаше да ходи на повишителен, но и казаха, че при нас такива неща нямало. Колежката все пак спомена, че преподавателят й е казал, че може. . .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Поправителната сесия може да се използва и за повишаване на някоя оценка...Ма си зависи от преподавателя...
Аз лично смятам да се явявам септември, щото и мам една тройка, дето... може и да е над 5
Аз лично смятам да се явявам септември, щото и мам една тройка, дето... може и да е над 5
la douleur exquise
Понякога повишителният се превръща в понижителен. Това е напълно възможно... 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ахъм.
То реално е молба да ти се анулира първоначалната оценка и да се явиш наново, тъй че всичко е възможно.
По темата: явявала съм се безпроблемно на повишителен, само че не съм от ЮФ...
По темата: явявала съм се безпроблемно на повишителен, само че не съм от ЮФ...
Aми, ако изкараме 2?