Кандидатстудентски курсове към СУ

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Re: Кандидатстудентски курсове към СУ

Мнение от Kremcheto »

някой знае ли кога има курс по английски език? без да ми казвате званни ди каъде си.
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
Ariel
В началото бе словото

Мнение от Ariel »

Имаше един курс 90учебни часа, но той започна на 1.02
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Сега ще почва нов, но не знам тая или следващата седмица. Няма как да разбереш, а още по-малко - да се запишеш, без да се обадиш все пак! Та ако наистина те интересува курс по английски, звънни на 989-53-07.
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

ох то сега лесно ама дали към април и май ще има? :pale:
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

А, със сигурност ще има. Доколкото знам, веднага щом се запишат достатъчен брой хора (десетина), започва нова група. Но какво точно е положението в определен момент могат само оттам да ти кажат, така че като решиш, звънни. Успех!
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

мерси много, аз съм решила да кандидатствам с география и английски, специалност туризъм, някой знае ли дали провеждащия се тук изпит също е suetfl?
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Да, за всички специалности, в които приемат с английски в СУ, изпитът е един.
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Искам да ви питам за курса по английски,който е 30 часа и се провежда целодневно през априлската ваканция (http://www.afeasbg.com/index.html последния на тази страница). Някой може ли да ми каже точно от коя до коя дате е, тъй като априлската ваканция е само 4 дни, а някак си не ми се вижда много вероятно да е по 7.30 часа на ден...Освен това, за подготовка специално за изпита на СУ според вас това ли е най-добрият курс или ще е по-полезно да избера някой друг?
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Тъй като тази година дванайсетокласниците няма да имат истинска пролетна ваканция, става дума за 5-дневен курс само за писане на съчинение (5 дни по 6 уч. часа), 1-5 април включително. Ако точно есето ти е проблемът, записвай се. А иначе за по-цялостна подготовка за изпита като цяло (с теста и диктовката) има други курсове, по веднъж седмично, в събота или неделя. Може и да има интензивни (10 дни всеки ден по 6 уч. часа), но юни месец. Най-добре се обади на телефона, посочен на сайта, който цитираш, там ще ти дадат най-точна информация.
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Мисля,че нещо се бъркаш. Курса за есе е отделно. Все пак наистина утре ще се обадя да питам.

edit:Явно си бил прав, обаче много тъпо са го измислили...Някой ходил ли е на този курс за есе и може ли да ми каже малко по-подробна информация и всъщност до колко има полза от него? Моите есета, поне според учителката при която ходя на уроци, са добри, ама знам ли...
holly
В началото бе словото

Мнение от holly »

Знае ли някой, кой преподавател ще води курса по математика на 25,26 април, 1-6; 9,10 май? Другите 2 дати са 16 и 17.5., а на 17 е матурата по български....
tintinn
В началото бе словото

Мнение от tintinn »

Здравейте! Ходихте ли на курса по математика в началото на април? Доволни ли сте?

Знаете ли дали ще може да се отложи курса на 16-17.05 или да се изтегли по-рано?
holly
В началото бе словото

Мнение от holly »

За съжаление, на обявените телефони във ФМИ днес никой не отговаря. Чудя се, дали 21. за тях е учебен ден.
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Не, днес е неучебен и неработен ден за целия СУ, така че отложи за утре. :lol:
holly
В началото бе словото

Мнение от holly »

macharok написа:Не, днес е неучебен и неработен ден за целия СУ, така че отложи за утре. :lol:
Благодаря! :D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”