как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
:)
Здравейте, има ли вече някой, който да е минал всички теми по история или не?
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
Какво си научила за предварителните??? Малко се съмнявам да е точна информация и ще кажа какво ми дава основание за това...everyday_ написа:хора, честито за предварителния! кога са ви баловете, за тези които завършват тази година, защото моя е на 22, а имам и изпращане на 19ще ходя да притестирам:( някой да ме подкрепи?
Зимната ваканция бях на курс по история в СУ..та един доцент,господин Пламен Митев, каза,че със сигурност предварителния изпит ще бъде на 21 май...пак повтарям беше сигурен! Но на следващия ден друг доцент опроверга тази информациякато каза ,че още датите не били изяснени, но имало тендеция изпита да е една седмица след великден...
Заключението е,че дори и от самия СУ не са много на ясно с този проблем. Друг е въпроса,че това нас (кадидат-студентите)не ни устройва... Но май ще се чака до март за ясна и точна дата.
Ако информацията ти е сигурна-споделяй (въпреки че малко се съмнявам)...
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
everyday_ написа:katiunki, има я църквата (Църква и култура през ХV-ХVІІ в.),после има и още една за църквата през Възраждането, а за богомилството незнам...
Да, това го видях, но от учебника по който аз пиша темите има урок - <Средновековна българска култура и църква> и отделно такава за 15-17 век. А в учебника на Каймакамова (междудругото много симпатична жена
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ако това ще ви успокои, миналата година и аз нямах никаква представа какво се случва с т.нар. КСК, защото отвсякъде излизаше противоречива информация... Ама ей ме на - станах студент...
"Важно е да се чете, но още по-важно е да се обичаме!", както казва доц. Узунов, тъй че дерзайте и не се притеснявайте излишно
успех на всички
"Важно е да се чете, но още по-важно е да се обичаме!", както казва доц. Узунов, тъй че дерзайте и не се притеснявайте излишно
успех на всички

- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Като за пети път в живота ми - върви много добре
Ама опитът тук си казва думата. След понякога 14 часов работен ден, направо лети. Спя малко, но на кого ли му трябва сън
Скромната ми възраст
иска повечко сън. Аз сега съм на "Църква и култура 14-17 век" (да кажа ли пак, че е за пети път?).
При вас, мили бъдещи колеги, не знам как стоят нещата.
Аз ще се оплача, че ми е писнало, но няма начин. Споделете си болката.
На мен не ми остава нищо друго, освен тази година да разбия правото, защото съм асистент на юриста в международен холдинг и вече успешно се сблъсквам с всякакви правни проблеми. Много е трудно, ама е много предизвикателно. Между цесии и арбитражи историята ми се вижда песен, песен...ама няма кога да я пея.
Скромната ми възраст
При вас, мили бъдещи колеги, не знам как стоят нещата.
Аз ще се оплача, че ми е писнало, но няма начин. Споделете си болката.
На мен не ми остава нищо друго, освен тази година да разбия правото, защото съм асистент на юриста в международен холдинг и вече успешно се сблъсквам с всякакви правни проблеми. Много е трудно, ама е много предизвикателно. Между цесии и арбитражи историята ми се вижда песен, песен...ама няма кога да я пея.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- StuckWithYou
- В началото бе словото
- Обратна връзка: