хахаха преди година или две, някакви бълг. кьорпета (не си спомням кои точно) на конференция във Франция обясняваха на проф. Драйфус как били "чистокръвни десни"("бас ловя", че родословието им е известно едвам до пра-дядо) при което той се чудеше майтап ли си правят или си вярват наистина...по едно време му стана страшно смешно и само кимаше...Шепот написа:Norwegian Wood, предпочитам да гласувам за хора, на които вярвам, отколкото просто да гласувам за някого.
Joker, явно не си запознат с българските Зелени, от които между другото и peterdi май е. Както и да е, познавам много хора от партията и никой от тях не е червен и няма никакви прочервени разбирания, така че дишай.
Обръщение към всички българи
Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
Ubi concordia, ibi victoria!
мисля, че само във в. Политика го бяха отбелязали...
- BLEED
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И ако трябва да се върнем на темата - аз не знам все още за кой да гласувам и накрая,най-вероятно,ще пусна своя вот "за никой". Наистина е по-добре,отколкото да не гласувам.
Призовавам същото да направят и всички останали,които не знаят за кого да гласуват. Поне така се противодейства на БСП и ДПС,а тези две партии са най-вредните за България.
Призовавам същото да направят и всички останали,които не знаят за кого да гласуват. Поне така се противодейства на БСП и ДПС,а тези две партии са най-вредните за България.
Аз ще гласувам на принципа: "по-малкото зло".
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Въпросът ми е как преценявате по- малкото зло сред партиите- като гласувате за много дребни и несъстоятелни партии с неясно финансиране ли? Предполагам сте чували за платена опозиция.
Knights of the Cross
Ми не сме чували....
За мен платена опозиция е тази, която си седи мирно и кротко в парламента 3 години и се активизира мощно, когато наближат изборите, а оставя на клоуни като Яне Янев да вършат нейната работата и през цялото време ги подиграва...
После демонстративно подписват предизборни споразумения и преговарят само за разпределение на мандатите по листите, защото за тях това е единственото важно нещо. Техните гуру говорят за "нов обществен договор", но не пипат тъпата конституция, когато поемат управлението и разбира се, не могат и да си представят да започнат сериозни разследвания срещу червените, поради страха, че след 4 години, онези могат да им го върнат.
Дали бях достатъчно ясен?
Ако перифразираме Поета:
Опозиционер/демократ е, душа дава, за Родина, за свобода, но не своята душа, братя, а душата на народа...
За мен платена опозиция е тази, която си седи мирно и кротко в парламента 3 години и се активизира мощно, когато наближат изборите, а оставя на клоуни като Яне Янев да вършат нейната работата и през цялото време ги подиграва...
После демонстративно подписват предизборни споразумения и преговарят само за разпределение на мандатите по листите, защото за тях това е единственото важно нещо. Техните гуру говорят за "нов обществен договор", но не пипат тъпата конституция, когато поемат управлението и разбира се, не могат и да си представят да започнат сериозни разследвания срещу червените, поради страха, че след 4 години, онези могат да им го върнат.
Дали бях достатъчно ясен?
Ако перифразираме Поета:
Опозиционер/демократ е, душа дава, за Родина, за свобода, но не своята душа, братя, а душата на народа...
Вярно е, обаче съществуват доста малки партии, финансирани от едно място, с цел да предотвратят създаването на силна опозиция. Погледни финансирането на Атака от "Газпром", предаването на Боян Расата по ББТ и кой я държи, президентската партия "Напред" и т. н.
Последно промяна от Tommy на 20 Мар 2009, 14:57, променено общо 1 път.
Knights of the Cross
Hands off Атака!
Аз ще гласувам за тях отново, защото от другите ми писнА. Най-голям кеф изпитах, когато за последните/първите евроизбори и заради моя глас взеха място от ДПС и го дадоха на Атака.
Напред! В Атака!
Аз ще гласувам за тях отново, защото от другите ми писнА. Най-голям кеф изпитах, когато за последните/първите евроизбори и заради моя глас взеха място от ДПС и го дадоха на Атака.
Напред! В Атака!
Въпреки, че съм пристрастен политически, изказвам фактите безпристрастно. Според мен, и не само, Атака и ДПС съществуват на принципа на скачените тела. Те имат взаимна полза едни от други. Хубавото на Атака е, че взимат доста гласове от БСП. Кофтито е, че се финансират от Русия и са за про- руска и про- азиатска политика на България, което го пише и в програмата им. Имат изцяло недомислени и популистки изказвания, които не могат да подкрепят с факти и малко специалисти.
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
ДПС не са толкова зависими от Атака, колкото обратното. И аз не ги понасям, ама те си събираха гласовете и преди да се появи оня фанатик.
Вярно е. Можем да се надяваме, че като не са в управляващата коалиция, ще има възможност да бъдат изобличени.
Knights of the Cross
без да съм атакист, мога спокойно да кажа, че в 40то НС свършиха изключително много черна /контролна/негативна работа, а това е значима част от целия процес- да провокираш другия да си свърши работата по-добре!(а това няма "материален израз" за да може хората да го видят/пипнат!) и стига с тази инфантилна реплика, лесно е да критикуваш, но също предложи нещо насреща! факт е и това, че всички градивни/позитивни предложения на АТАКА са в сферата на кръчмарската пропаганда и въпиющата неграмотност...то 3-4ма души партия неправят...но също така трябва и да се знае, че ако може си говорим за дясна партия в Б-я , то АТАКА притежава най-много такива белези( за съжаление) и само не ми сочете "левите" им икономически разбирания-такива доводи важат за политическия процес на 19 и 20в(70те?)...сочите,че АТАКА съществува заради Д(оган)ПС*, че то всички "десни"/сини съществуват само заради противопоставянето на комунизъма!!! това е техния боен зов!!! но това едвам-едвам доказва(косвено), че са демократи, камо ли десни!!! сами виждате, те пак започнаха да свирят на тази струна "Трябва ни демократично управление." алооооо комунизъма е мъртъв, като идея, цел, морал и ценност която трябва да се следва/постига!!! живи са само нейните рожби-от Сергей Дмитриевич до баба Пенка от Полски Тръмбеш и дядото от Перник, който се похвали на Станишев, че си е останал "дърт болшевик"!!!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Атака били десни...
Само в позицията на седалките в парламента са десни тия. Жокер, много ми падна в очите, като каза, че ще гласуваш за тях.
Някой писа, че "Напред" била президентска партия. Първо, то не е партия, а движение, и обединява две партии - ВМРО и ЛИДЕР. Второ, какво му е президентското на движение "Напред"?
Някой писа, че "Напред" била президентска партия. Първо, то не е партия, а движение, и обединява две партии - ВМРО и ЛИДЕР. Второ, какво му е президентското на движение "Напред"?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
ей, пикльо само това ли можа да прочетеш/разбереш от горното ми мнение...това е същата ситуация както да разкажеш виц на някое дете и то да се съдере от смях щото си използвал думата глупак, тъпанар, мама му стара...