Заведения и клубове,които посещавате.

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Заведения и клубове,които посещавате.

Мнение от Scarface »

JudyRamone написа:Да, тоя плакат е направен само да повърнеш върху него.

Иначе аз се забих в едно ново място , dewar's pub, на попа точно. Много е добро,нямам никви забележки - яка музика, весели хора, готина обстановка, перфектно място. Само дето е леко тясно, ма пък това го прави по-задушевно :P
В Диуърса съм ходил преди поне година, така че не бих казал, че е ново
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ама то не е и грам ново , аз имах предвид, че за мен е ново.... :P
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

бтв дюър'с стои сигурно от повече от 6-7 години. аз за първи път стъпих там в...ъ...10 клас?
забавно е, че част от персонала са underage-ове, че музиката обикновено е от mp3 player и че въртят ту метъл, ту рок, ту dnb, ту люта чалга с единствената цел да изгонят клиентите...общо взето и те не знаят на коя планета са..не че аз като ходя там знам:)
обикновено го ползвам за първа бира, когато някой закъснява или за последна, когато е 4 сутринта, не можем да ходим и Попа ни се струва екзотично място:)

последния път решавахме кръстословица на последна бира...на другия ден ми показаха кръстословицата и не знам как още не са ми отнели студентските права...

бтв аз искам да хвърля един поглед на Барабар и на Афтър арт...
:)
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Добре че все пак избрах Инсайд за рождения ден. Наистина се получи як купон. Музиката беше много хубава, а имаше и място за танцуване, въпреки че се бяха събрали бая хора.
Сега съм си набелязала "Апартаментът". Казват че било много уютно и много подходящо ако искаш да си починеш след тежък ден или просто да побъбриш с приятели без някой да ви досажда.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Онова до Малките 5 кьошета?... :D Порязват леко с цените, но пък според мен си струва. Стига да не беше на самообслужване. Домашните им бъркочи са радост за сетивата и стомаха, ако обичаш да експериментираш. :wink: А ако решиш да е в най-скоро време посещението (денем и докато е страхотен студ), пробвай хималайския чай от котела. :mrgreen:
Иначе обстановката супер: арт, спокойна и винаги можеш да срещнеш мн интересни хора там. Няма да забравя: една вечер в задното помещение се беше събрала някаква весела бойна компания с китарки... :connie_30: Бяха точно като излезли от комуна или нещо такова. :mrgreen: Но пък как се забавляваха... Шапка им свалям. Или пък ще се запознаеш със собственика и безумното му куче, което е на сигурно 1000 години. :lol:
Омръзва ако честичко наминаваш (особено на джоба), но за спорадични визити е много приятно. Убедена съм, че ще ти е интересно ако не друго. :D
Creating memories...
Nankuranaisa.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

В момента изтрезнявам...
Лелееее, колко откъртващо беше на Паришева. За първи път бях на нейно участие. Много ме изкефи.
И дава снимки, автографи, отзивчива е. Снощи предложи много добър репертоар.
Два кулминационни момента имаше в нейното участие. Забеляза на бара един да си подремва (в Амор трудна работа да си уцелиш дозата) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и запя "Лудо младо" в негова чест.
Но тая "чалга" не я знаете, ето ви подсказка с изпълнение на деца от детската градина.

Оня леко се пробуди, лек премрежен поглед хвърли върху снага Еленова, сякаш "тая к'во ме буди от сладкия ми сън" :lol: :lol: :lol: и пак го налегна дрямката, Елена от своя страна смени песента, наум - "ъъъъ, с тоя какво ще се занимавам, въобще не ебава".
Другият интересен момент беше докато озвучителя намери едно парче (според мен обаче нещо беше увиснало), междувременно заби кючек акапелно. Дори самият Кондьо не би се справил така :lol: :lol: :lol: :lol:
Той е доказан кючек майстор. 8) Почти всяка певица без значение от компанията има нещо от него в репертоара си.
После в една пицария на Витошка направихме разбор на събитието, за да можем тази вечер директно да сме на вълна - "Мила виж ме във гръб сега, сигурно ми растат крила." Засигурно :lol: сме били най-шумната компания :lol: :lol: :lol: :lol: , а дали аз съм бил най-тихият... "не давам гаранция" :lol: :lol: :lol: :lol:

Довечераааа... огнената певица на Ара мюзик.
Ивенааааааааааааа

Никииииииииии, хайде на купонаааааааааа... Пийнете си нормално, колкото да ви пораснат крила и да ви останат сили, за да долетите до Плаза. Ние ще правим Голямото завръщане в Студентски, специална ще е вечерта!
То всички вечери са специални при нас.

п.п. Парфюмът на Елена е като на Теодора :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

В "Халбите", мно' е яко :cheers:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Вчера се събрахме да отпразнуваме края на сесията в Плаза. Компанията ни беше много солидна - над 20 човека. Преди това си пийнахме в домашни условия, че по-евтнико, пък и бях донесъл от скоросмъртницата. 5 или 6 чаши обърнах в общежитието + една водка в Плаза, която така и не допих и положението беше 6. Бяхме се разбрали и с Бетон, че ще се засечем там някъде. Аз, сериозно подпийнал, все пак го намерих. Даже позирахме за една снимка пред дансинга, която по-късно ще ми пратят и ще я кача. Като цяло се получи доста добре. Ние дойдохме рано с идеята да си намерим места, но като се събрахме там с другата компания малко нагло, ама няма как, си оставихме багажа на сепарето им. После вече почти никой не седеше.

Ивена направи добро представление. За щастие този път не беше и фрашкано с хора, защото много мразя тая тълпа от неориентирани, блъскащи се хора, всеки от които се прави на голям тарикат. Останахме до към 3 или 3:30 и се разотидохме. Стана готино.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Аз и Бетон вчера от Плаза. Не сме най-красивите, ама тая е единствената снимка. Обаче смях! :lol: Защо сме се гушнали така? :lol: :lol: :lol: Да не говорим, как съм си отворил устата. Май се опитвам да кажа нещо.
Session End 026.jpg
Session End 026.jpg (76.61 KiB) Преглеждано 310 пъти
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

ники написа: Защо сме се гушнали така? :lol: :lol: :lol:
Обичаме се :lol:
Яка е 8)
Жестокооооооо...

Ники, видя ли че дойдох наистина с Ивена :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не беше ли 1:1 направена 8) коса, шапка, грим, мигли и разните му там глупости... Приятелката й е професионална гримьорка. Така се надъха, че иска някой път и мен да гримира :lol: :lol: :lol:
Маргото ни настани на тарикатски места. 8)

Участието на истинската Ивена си беше добро като всеки един път. Забравих да ми разпише картичката. Ама нали си направих снимчица :P :P :P :P :P

Вие верно бехте яко зле... Не че и аз после не се докарах така... От вчера ни беше някак си тегаво по отношение пиене, ама аз лично после в Плаза си изпих всичките пари :x
Като изпращах дамите до бакшиша, си излезнах с чашката (някой да не ми я изпие :lol: :lol: :lol: ). После си поръчах като за последно, нали си казахме наздраве за чао и си взех чашката :lol: :lol: :lol: :lol: И имах разговор с VTA Security в офиса им на 4 очи без Цветанка Ризова. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Извиних им се там как да е за неудобното положение... :oops: Весело да става, то и на момчетата им беше весело. Не ме гримираха, споко :lol: :lol: :lol: Просто ми видяха състоянието. :joker: Тафил съм билборд, стол, сяяяя изложих се с една чашка. Другия път от Плаза бутилка ще задигна и няма да ме усетят. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п. А в Ориента как ме кефят чашите... ега ти бурканите. :lol: Ама там не съм бил от хиляди години, може да са ги сменили :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Вчера на рожден ден в Миленката и се наковахме като прасета. Скромна компания - 7 човека. Момичета : момчета = 4:3. Преди това направихме една кръчма в "Be free" или нещо от сорта до Зимния дворец. Кебапче - 90ст, голяма ракия - 3,60! Та, две големи мускатови за отскок и после в Миленката. Там си поръчахме 3 промоции Син Собиески + сокче(33лв), а момичетата изпиха по две чашки сигурно. Аз лично се натрясках драматично много. По едно време усетих, че нещата отиват на зле и реших да се разкарам малко навън, да подишам въздух, да изпия една минерална вода, да си набия няколко шамара, белким се съвзема. Тя пък едното момиче дойде с мен. Изобщо не ми е ясно, какво хареса в мен. Аз, ако бях момиче, сигурно щах да се отвратя при вида на някой като мене, ама явно съм давал вид на адекватен. Тя доста ентусиазирано подходи към моето предложение да ми даде телефона и да се видим пак ;) Като пуснаха вътре чалгата и направо подивяхме :lol: Много добра селекция на песните. Видях, че всички около мен са пияни и те и си казах, че мога да се поотпусна, няма да се изложа толкова. С момчетата довършихме и последната бутилка и вече положението беше 6! От доста време не се бях забавлявал така, а после хората да разправят, че пиенето било лошо. Голям купон. На връщане с едното момче сме съседи и си разделихме таксито. Като цяло съм много доволен :)
Аватар
AngelOfDeath
В началото бе словото

Мнение от AngelOfDeath »

radja написа:ПетЪк, преди беше Faces, а още по- преди Sax.
малко ми е претъпкано на мен и затова рядко се мяркам, но иначе момчетата, които държат местенцето са симпатяги(=

другото, което ме радва е, че се събират половината от наборите, които едно време ходеха в Билката...

ениуей, аз не съм привърженик на едрия господин, който все държи да се местя нанякъде, когато говоря по телефона...:)

Габата е доста по-добро местенце, макар че последния път така ме напиха там, че не знам дали черният ми дроб ще понесе скорощно посещение..

в петък хубаво ли е ?
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Петък е УНИКАЛНО МЯСТО !!!!
Не мога да ти изброя колко пъти съм ходила там за последния месец и половина , музиката кърти - фънк, джаз, трип хоп, пускали са и олд скуул ска дори :mrgreen: обстановката е на шест, ходят само яки хора, винаги си тръгваш с поне 2-3 нови познати.... колкото пъти съм отишла, толкова пъти съм си изкарвала размазващо, а имай предвид, че някои от пътите съм била адски сдухана и крива :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Вчера в Плаза беше супер тъпо. Фрашкано с хора. Бях се напил адски много, но въпреки това умрях от тъпотия.
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Шареното!!!
Not because the fox barks...
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”